סיכום שבוע!!!

טווול

New member
סיכום שבוע!!!

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
ציטוט השבוע:
תכנית / סדרת / סרט השבוע:
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פרק השבוע בפיג'מות:
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
שבת שלום ושבוע טוב D: הודגש באמצעות מדגישומטיק
חג סוכות שמחחחח! !|דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל
דגל|

מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: העונה ממש השתפרה, במיוחד בשני הפרקים האחרונים + הייתה לי הופעה מול 250 איש, עם כל הלהקה שלי (אני סולן), והיה פשוט מעולה. משהו רע שקרה השבוע: כל החזרות שעשינו לפני ההופעה, שאחרי כל אחת מהן הייתה לי את הלחץ הזה שהצטרדתי. זה החלק הפחות אהוב עליי מההופעות. שיר השבוע: wonderwall- oasis, lalyla- eRIC CLAPTON,שאלה שני השירים שהופענו איתם. ציטוט השבוע: קובי: "אז תגיד אילן, מה באמת היה בינך לבין ימית בין העונות?" אילן: "קובי! אנחנו הרגע התחלנו ת'סצנה!" קובי: "אה" עם חיוך כזה
תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות כאילו דא
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין לי כוח. כנראה כל הסרטון של הפרק "אומנות הפיתוי" ביוטיוב. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד פרקים של הפיג'מות, ובעיקר להנות מהחופש ולהשתדל לא להיתקע בבית. פרק השבוע בפיג'מות: אומנות הפיתוי, פרק פשוט מצויין, ימית קורעת. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: החוליה החלשה, למרות שיהיה נחמד אם תהיה אפילו יותר פעילות. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
שבת שלום וחג סוכות שמח אבריבאדי!

עונה בקצרה../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חג סוכות
משהו רע שקרה השבוע: לא ירד גשם >< חיכיתי לו;; אני רגילה שיורד בסוכות... שיפסיק להיות חם כבר><
שיר השבוע: יש מלא... בעיקר של AVENGED SEVENFOLD.
ציטוט השבוע: אוי, היו כ''כ הרבה בחג, אין סיכוי שאני זוכרת בכללX:
תכנית / סדרת / סרט השבוע: תוכנית- הפיג'מות, צחוק מעבודה.
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אמממ, ת''א, שמחת תורה [יענו חופש, כי ראשון-שני חוזרים לעבודה..], וספינינגD:
פרק השבוע בפיג'מות: ג'ורה, אומנות הפיתוי
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: החוליה החלשה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? כן!! פגשתי את אילן בסופר ליד הבית לי, היה כזה מגניב! לא
מה זה קשור עכשיו?XD תבטלו את השאלה הזו. XD
שבת שלום ושבוע טוב D: תודה, גם לך.D: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo195.gif עונה ! ../images/Emo27.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חופש !
משהו רע שקרה השבוע: הכל היה מעולה חחח
שיר השבוע: if i had you - adam lambert
ציטוט השבוע: "אני מפה ! אני מפה ! אני מפה ! אני מפה ! אני מפההה!" חחח חפרתי לאחותי
תוכנית \ סדרת \ סרט השבוע: סדרה : הפיג'מות סרט : צ'רלי בממלכת השוקולד + ג'ולי & ג'וליה
משהו שאתם מצפים שיקרה השבוע: לפגוש את החברות שלי מהבית ספר הקודם שלא ראיתי המון זמן !
פרק השבוע בפיג'מות: ג'ורה, אומנות הפיתוי
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבת שלום

טווול

New member
סיכום סיכום!

משהו טוב שקרה השבוע: היה אחלה שבועP: ,חופש סוכות משהו רע שקרה השבוע: לא הלכתי למסיבה שהכי רציתי ללכת בעולםם! שיר השבוע: שירים של אדם למברט =אני מאוהבת ציטוט השבוע: כתב: שלום אני כתב של הקרציה גרי: מה שיפרה רוצה עכשיו?? חחחחחXD מהבולה אסור לך לחרפן מהבולה אסור לך לחרפן XD תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות, האלופה ,אקסטרים מייקאובר,עדי אשכנזי סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
http://www.youtube.com/watch?v=u0zs9Q_7KaU&feature=related משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: קולנוע עם היפות שלי פרק השבוע בפיג'מות: ג'ורה!! הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:עידכוני הפיג'מות פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא:( שבת שלום ושבוע טוב D:

למעלה