סיכום שבוע..:)

hilary4ever

New member
סיכום שבוע..:)

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: סלבס השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה: תמונת השבוע:

Aliska7

New member
אני ממש אוהבת את השרט שזה מופיע בו.

ממליצה לך לראות אם יצא לך...כי הוא דיי ישן P:

Aliska7

New member
עונהP:

איך עבר השבוע? ממ...בסדר כזה משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לחברה שלי DD: משהו רע שקרה השבוע: ממ...לאדעת דבר מוזר שקרה השבוע: אהה סתם סיפר ארוך ומוזר P: השבוע מ-1 עד 10: 8 יום השבוע: ממ..רביעי נראה לי D: סלבס השבוע: הילארי! שיר השבוע: ריץ' אאוט סרט השבוע: לא ראיתי סרטים :) ספר השבוע: האמן ומרגריטה סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים מבחני השבוע: בוחן בהיסטוריה ומתמטיקה בילוי השבוע: היומולדת של חברה שלי תוכניות לשבוע הבא: ממ...לאדעת עדיין D: מסר לאומה: הילארי עוד תשתלט על העולם DDD: תמונת השבוע: אין לי כוח :) תסלחו לי P: שבוע נעים לכולם :)

hilary4ever

New member
עונה..:)..

איך עבר השבוע? נחמד שכזה.. משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 93 בערבית למרות שציפיתי לנמוך.. יצא להילארי הטריילר לסרט חדש..ואני שורה ~1~ בריקוד של הג'אז... משהו רע שקרה השבוע: קטלו את האלבום של הילארי דאף לא לצדק.. וזה ממש עצבן.. דבר מוזר שקרה השבוע: היה לנו יום המשפחה בבצפר ואמרו להביא הורים , ואף אחד מההורים לא בא..:) השבוע מ-1 עד 10: 8 יום השבוע: שישי..[= סלבס השבוע: כרגיל..: היל, אוחה , לאלי , פיטר ,סלי ,ורוצ'י..3>> שיר השבוע: Dreams Are My Reality סרט השבוע: what goes up ספר השבוע: °X° סדרת/ תוכנית השבוע: קאסי , הישרדות.. [גוו בארו!] חשופים.. השמיניה.. 3>> מבחני השבוע:מתמטיקה בילוי השבוע: מלא מלא ימי הולדת..! תוכניות לשבוע הבא: נחיה את הרגע..:) מסר לאומה: כדי לדעת להנות מהטוב צריך לנסות את הרע.. (גלי ארזי , חשופים...) תמונת השבוע:..

Aliska7

New member
אווווווו!

Dreams Are My Reality זה כזה שיר מושלם :) אם אנחנו חושבות על אותו שיר DD:

Aliska7

New member
כןןןן! איזה שיר מדהים :)

הוא היה בסרט אחד...ממ...LA BOOM נראה לי קוראים לו

hilary4ever

New member
אני מכירה אותו מהשמייניה..!

כשנטשה רצתה להזמין את עמרי לסלואו ואז ניצן באה.. עונה 3 , פרק 141 "שרה גיבורת נילי" בסוף הפרק.. זה השיר שאהוב על עמרי..:) הנה קישור לפרק זה לקראת הסוף..

נוייההה

New member
עונה נה נה נה נה :)

איך עבר השבוע? נחמד מאודד משהו טוב שקרה השבוע: חחחי ירד היום גשם ואני מתה על גשם D: משהו רע שקרה השבוע: מליוןןן מבחניםם !! דבר מוזר שקרה השבוע: אליסקושקוש מטרידה אותי XD חחח סתם כפררעעלייך השבוע מ-1 עד 10: 9 יום השבוע: אמממ.. חמישי סלבס השבוע: הילארי ג'סי מקטניי ואדם גרגורי(טיי מ-90210 החדש) סקסיםם שליי שיר השבוע: the getaway של היללל סרט השבוע: אין כמו בבית-מתיו מקונהווי(או איך שלא קוראים לו) וג'סיקה פרקר (הסרט שהיא צכה להוציא אותו מהבית) ספר השבוע: :| סדרת/ תוכנית השבוע: הישרדותת ! (מירית לגמרר!! ) בוורלי הילס 90210 החדש כמעט מלאכים(אני שונאאאתתתתתת את סלבדדווווווורר !!) ו אמ.. הטופ מודל הבאה 9 (שנטלל לגמר ! ) מבחני השבוע:אנגלית ביולוגיה תנ"ך וספרות בילוי השבוע: אמממממממממ.... לא משו מיוחדד תוכניות לשבוע הבא: מבחנים,טיול שנתי,פורים P: מסר לאומה: אליסקושקוש היאאא לוחמתת קטנה תמונת השבוע:כפרה עלייה

Aliska7

New member
אנשים..! הפורום שלנו מתדרדר...../images/Emo4.gif

אנחנו מעדכנים פעם בשנה, מגיבים פעם בשנה... רק 3 אנשים אשכרה פעילים ועושים משו... כל החדשים שהצטרפו נעלמו. מה יהיה?!

hilary4ever

New member
נכון.. לגמרי..

רק אנחנו.. [נוי , אליסה ואני..] זה עצוב~!~ חיבים לעשות משו!

למעלה