: > סיכום שבוע : >

: > סיכום שבוע : >

: > שיר השבוע של נועם: : > שיר השבוע לא של נועם: : > אלבום השבוע: : > סינגל השבוע[כן זה ימשיך להיות עד שיבינו את הרמז
]: : > מאכל השבוע: : > קניית השבוע: : > חוויה טובה שעברתם השבוע: : > חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: : > תוכניות לשבוע הבא: : > ציטוט\מסקנה שבועית: : > תמונה שבועית: : > ד"שים:

שנינה11

New member
מחליף את הדאגה בנשיקה../images/Emo25.gif

שיר השבוע של נועם: לעוף
שיר השבוע לא של נועם: מקום לצידך-דור דניאל הוא כ"כ מוכשר
אלבום השבוע: קרוסלה-בן ארצי
סינגל השבוע: מקום לצידך-דור דניאל
מאכל השבוע: פיצה בדון ויטו
קניית השבוע: 2 חולצות, מכנס חאקי ועגילים חדשים
חוויה טובה שעברתם השבוע:
יציאה לדון ויטו לכבוד היומולדת של גל
הצגה מהביצפר:)
פגשתי את האדם הייפפה ביותר בעווולם
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: שיחה מטומטמת שהוא לא היה אמור לשמוע
תוכניות לשבוע הבא:
לעשוות מליון בחנים
הכנות לפסטישבט
להשיג אותו
ציטוט\מסקנה שבועית:
אווומיגד תראו הנה האדם היפה ביותר בעולם.. (כל ההצגה הסתכלתי לכיוון השני כדי לראות אותו
)
שיש אנשים חשובים מהעייריה של קרית אונו אל תתנו לאף אחד להפריע לכם לצלם אותם
תמונה שבועית: אני אעלה שישלחו לי תמונות מהמסעדה
ד"שים: לאדם הכי יפה בעולם
שד"א שהגלובוס בצד מוקדש לו

inbarIL

New member
"תקשיב לי טוב אני יודע, מה אתה רוצה"../images/Emo47.gif

שיר השבוע של נועם:לעוף..
שיר השבוע לא של נועם:אני יודע מה אתה צריך -עברי לידר.
אלבום השבוע:פייט ובאבש"ה של עברי
וקצת מנות קטנות של יהושע.
סינגל השבוע[כן זה ימשיך להיות עד שיבינו את הרמז]:
מאכל השבוע:מסטיקים:)
קניית השבוע:טוניקות בפול
וצעיף:)
חוויה טובה שעברתם השבוע:ניגנתי הרבה. ושיחה מאוד מאוד מאוד משמעותית.
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:כאב?
תוכניות לסופש ולשבוע הבא:[הוספתי סופש
] היום להיפגש עם אנשים שמזמן לא ראיתי, מחר הופעה, שבוע הבא יומולדת לחברה, כנראה הופעה של תומר, ואולי סופש בכרמיאל?
ציטוט\מסקנה שבועית:"באמת?" "לא!!!!111 הוא רק רוצה לזיין אותך!!!!!!!" / "אהבה"
/ חמש וחצי שעות
תמונה שבועית:
ד"שים:יאללה יאללה

inbarIL

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אז שירוש, למה את מתחפשת בפורים?!

יאללה לכי..

טוב בואי נפסיק את השירשור פה שזה לא יהפוך לשירשור "מסכמים שבוע עם ענברי ושיר" או.. כמו שזה היה במשחק ההוא..:)

"ראיתי אותך ודמיינתי צבעים.." ../images/Emo126.gif

: > שיר השבוע של נועם: גלים
: > שיר השבוע לא של נועם: love song, אהבנו- אביב גפן, עטור מצחך, יש לי סיכוי-אבייתר בנאי : > אלבום השבוע: עכשיו מעונן : > סינגל השבוע[כן זה ימשיך להיות עד שיבינו את הרמז]: אין : > מאכל השבוע: שוקולד : > קניית השבוע: חולצה בפול אנד בר, משקפי שמש בטופ טן, וחזיות
: > חוויה טובה שעברתם השבוע: יום שני עם אהרוני וטרגר היה אדיר :)), וגם להיפגש עם אליעד.. והשיחות הרבות שלי ושל ענברי
: > חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: שנהייתי חולה מתה?
: > תוכניות לשבוע הבא: צופים, בדיקות, פסיכולוג, אולי ענברי פה בסופ"ש? וכאלה.. : > ציטוט\מסקנה שבועית: הרבה יותר מדיי מסקנות..... : > תמונה שבועית: : > ד"שים: לא במיוחד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

"ניסית להתעלם שיחקת אותה אילם"

: > שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות איזו שיחה על השיר הזה!
: > שיר השבוע לא של נועם: ואוו.. אממ המון שרון הולצמן המלך! לגמרי לבד,חלומות בטון,האקדח,עטופים,זהב,יש לנו להיט! הרבה הרבה שלומי שבן אהבת חיי הניצחית
חחח : > אלבום השבוע:זהב-שרון הולצמן : > סינגל השבוע[כן זה ימשיך להיות עד שיבינו את הרמז]: חחח.. : > מאכל השבוע: מה שאכלתי עם עינב בעזריאלי P: : > קניית השבוע: כלום:\ : > חוויה טובה שעברתם השבוע: תל אביב, שירה צריכה לבוא אליי נו שירה! : > חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: שלא נכנס לזה,תודהP: : > תוכניות לשבוע הבא: הופעה של תומר עם ענברי,האומנם?P: : > ציטוט\מסקנה שבועית: לישון זה חשוב!!!!!!!!!!! : > תמונה שבועית: : > ד"שים: לרן דנקר החתיך: ) חח סתם

למעלה