סיכום שבוע

סיכום שבוע

אז ככה רעננה היתה אדומה כל השבוע לצערי אף אחד לא מתנדב לשבוע הבא אז נראה לי שאני אהיה אשת השבוע אלא אם כן מישהו יפתיע דרומי ממשיך במסורת של טילי ונותן לנו לטעום את פרשת השבוע - כולי תקווה שהוא ימשיך ככה פתחתי כמה הודעות שקיוויתי שיתפתחו אולם לא היתה הענות וחבל

במישור האישי יותר

הייתי כבר פעמיים בחדר כושר כואבים לי שרירים שאפילו לא ידעתי שקיימים בגופי... אני עדיין ממשיכה עם הטיפול בצוואר - אני עושה אוסטאופטיה ואני חייבת לציין כי יש תוצאות היד עדיין נרדמת לי לפעמים אבל כאבים לשמחתי הרבה אין היום הייתי בבית - לא הלכתי לעבודה - היו לי תופעות לואי מהמאמץ בחדר כושר

ה דרומי

New member
השבוע תצרפי את הפרשה אני לא היה ליד מחשב

בסופע"ש תר את הארצנו
ב
לך בחידר הכוישר{חדר כושר} ו
לך בתור אשת השבוע.

סגלה

New member
פרשת השבוע "פרשת וירא"

בפרשה מוזכרת עקדת יצחק ה' מצווה על אברהם לעקוד את בנו בהר המוריה,אבל ברגע האחרון עוצר אותו מלאך ה'. ואברהם מקריב את האיל במקום את בנו. שבת שלום!

ר ע נ נ ה

New member
מסכמת גם

השבוע עבר מהר. די נהנתי להיות במרכז העניינים
לפני שעתיים חזרנו מהחתונה של אבא שלי- היה ממש יפה ונעים. חתונה קטנה וסולידית, הכלה לבשה לבן, החתן נראה נרגש, הילדים של הכלה (וגם קצת של החתן) מאוד התרגשו, חלקם הזילו דמעה (של אושר, בטח של אושר). והכי הדהים אותי שהיה רומנטי - מסתבר שאין גיל לרומניטקה וגם זוג שבפועל כבר 20 שנה ביחד וכל אחד מהם כבר עמד מתחת לחופה פעם, עדיין יכולים לראות את הניצוץ

למעלה