סיכום שבוע:

סיכום שבוע:

דבר הכי מטופש שעשיתם השבוע:
דבר הכי מטופש שעשיתם היום:
מקום אידיוטי שהייתם בו השבוע:
מקום אידיוטי שהייתם בו היום:
שיר אידיוטי ששמעתם השבוע/היום:
קליפ מטופש שראיתם השבוע/היום:
תוכנית מפגרת שראיתם השבוע/היום:
סרט מפגר שראיתם השבוע:
שיחה הזויה שעברתם השבוע: הערה משלכם:

עונה

דבר הכי מטופש שעשיתם השבוע: הלכתי למטבח כדי לשתות.. אבל כך פעם שהייתי במטבח.. אז פתחתי את המקרר ולא לקחתי ממנו כלום דבר הכי מטופש שעשיתם היום: נכנסתי עם האופניים שלי לחנות 'פלפל' של בגדי ים לבנות (סבתא שלי עובדת במקום הזה).. היא ביקשה שאני יקנה לה משהו.. מקום אידיוטי שהייתם בו השבוע: החנות של פלפל מקום אידיוטי שהייתם בו היום: ^ שיר אידיוטי ששמעתם השבוע/היום: Kate Nash - Pumpkin Soup קליפ מטופש שראיתם השבוע/היום: זה הקליפ, עם חתולות כאלה.. אבל אהבתי אותו.. תוכנית מפגרת שראיתם השבוע/היום: בו בו בו.. (בג'טיקס) סרט מפגר שראיתם השבוע: סרט קומדית אימה ביס2.. לא זוכר איך קוראים לו אבל מדובר באיזה איש שחזר בזמן והוא נלחם על זה שהוא יחזור אל העתיד.. שיחה הזויה שעברתם השבוע: לא זוכר הערה משלכם: ביום רביעי נסעתי בלילה באוטובוס.. והיו כמה בנות.. (ישבו מאחורי הדלת האחורית.. אני בספסל האחרון..) ואיזה ילדה אחת שמה את השיר בפון שלה: Will I Am ft. Cheryl Cole - Heartbreaker כנסו לקליפ. ובידיוק עברנו באיזור בין עירוני חשוך (גם באוטובוס היה חשוך).. והיו מחזירי אור בצידי הדרך.. ומכוניות שבאו ממול עם האורות שלהם.. וזה גרם לי לחשוב על הקליפ הזה.. זה היה מוזר מאוד..

ראשונה!! (?)

הדבר הכי מטופש שעשיתי השבוע: רקדתי ריקודי שורות....
דבר מטופש שעשיתי היום:דחפתי נקניקית טופו לאוזן (חח לא לעצמי... לאחותי)
מקום אידיוטי שהייתם בו השבוע: פסטיבל
מקום אידיוטי שהייתם בו היום: בבאר מלאה במים מלוכלכים
שיר אידיוטי ששמעתם השבוע/היום: רוצה בובות
קליפ מטופש שראיתם השבוע/היום: לא ראיתי
תוכנית מפגרת שראיתם השבוע/היום: היפה והחנון או משו כזה
סרט מפגר שראיתם השבוע:--
שיחה הזויה שעברתם השבוע: עם חברה שלי... הזוי למדי ומי אתה? אני מחפשת אנשים לדבר איתם!!

Yggdrasil19

New member
עונה, אבל אין הרבה

דבר הכי מטופש שעשיתי השבוע: הייתי מרוכז בשיר קצבי ביותר של Stevie Ray Vaughan, ותוך כדי התרכזות בשיר ניסיתי לסגור את החלון ובטעות סגרתי אותו על היד שלי... אאוץ' דבר הכי מטופש שעשיתי היום: שכחתי לכוון לעצמי טיימר וקמתי באחת וחצי - בזבוז של שעת פעילות! מקום אידיוטי שהייתי בו השבוע: פינת מופעי הילדים בקניון מלחה... תמיד יש מופע לילדים בני 3-8 ליד המעליות, ואני תמיד שוכח כמה אינפנטילי זה
מקום אידיוטי שהייתי בו היום - אין שיר אידיוטי ששמעתי השבוע: השיר ההוא של משה ומרינה מהישרדות - בעעעע! קליפ מטופש שראיתי השבוע - אין תוכנית מפגרת שראיתי השבוע - "מרטין על הבוקר" בערוץ הילדים - אני תמיד שוכח לא ללחוץ 6 כדי להפעיל את הטלוויזיה
סרט מפגר שראיתי השבוע: אין שיחה הזויה שעברתי השבוע: לא שאני זוכר

למעלה