סיכום שבוע!!!!!

t i t i13

New member
סיכום שבוע!!!!!

איך היה השבוע בכללי?
דבר טוב שעשה לכן את השבוע?
דבר רע שהרס לכן את השבוע?
האדם שעשה לכן את השבוע?
שיר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
משו שאתם מצפות לו שבוע הבא:... זהו...אחלה
סופשבוע

lotemy

New member
ביום ראשון נפרדים..(לילה טוב לכולן)

איך היה השבוע בכללי? אני עכשיו הולכת לישון, מי זוכר? דבר טוב שעשה לכן את השבוע? ההופעות. דבר רע שהרס לכן את השבוע? אני משערת שהבית האדם שעשה לכן את השבוע? אוראל. שיר השבוע: תענה לי סרט השבוע: קליק! סדרת השבוע: טילה טקילה |מאוהבת| משו שאתם מצפות לו שבוע הבא:... יום ראשון אני נוטשת את כל הבעיות כאן!:) לילה טוב לכולן.

vitekriver

New member
../images/Emo140.gif

איך היה השבוע בכללי? שבוע טוב אין לי הרבה תלונות דבר טוב שעשה לכן את השבוע? אחותי, חבר שלי, הצב שלי, המשפחה, מעיין, ובנות הפורום הזה דבר רע שהרס לכן את השבוע? נתקעתי אתמול בשירותים ואז מסתבר שלא באמת נתקעתי פשוט לא הזזתי את הדלת עם כח..פדיחות האדם שעשה לכן את השבוע? אין אדם אחד שיר השבוע: ולס להגנת הצומח- גידי גוב ומזי כהן סרט השבוע: היוקרה סדרת השבוע: ישנן בנות משו שאתם מצפות לו שבוע הבא:...היומהולדת שלי!!!! וטיסה לפריז עם החבר

t i t i13

New member
אנלא אהיה פה שבוע הבא

אז אני יאמר לך עכשיו ...=] מזל טוב!!!
ותהני בחו"ל [=

t i t i13

New member
../images/Emo13.gif

איך היה השבוע בכללי? אחלה!! דבר טוב שעשה לכן את השבוע? ים דבר רע שהרס לכן את השבוע? שקיבלתי פאקינג מכה ברגל אתמול ועד עכשיו כואב לי =/ האדם שעשה לכן את השבוע? חברה טובה שלי בר שיר השבוע:ככה זה לאהוב אותך-ברי סחרוף (איכסה מירי מסיקה) סרט השבוע: איים אבודים...כי זה מה שראינו בקולנוע אבל זה חרא סרט סדרת השבוע: X משו שאתם מצפות לו שבוע הבא:...אילת!!...אנלא אהיה פה שבוע ...

Shiri from the block

Active member
אני איך היה השבוע בכללי? נחמד../images/Emo13.gif דבר טוב שעשה לכן את השבוע? השיחה עם ר' ../images/Emo99.gif דבר רע שהרס לכן את השבוע? אממ משו.. האדם שעשה לכן את השבוע? ר'../images/Emo99.gif שיר השבוע: אוף אף פעם אין לי כוח לענות על זה../images/Emo3.gif סרט השבוע: הנקוק!! סדרת השבוע: - משו שאתם מצפות לו שבוע הבא: ההופעה של שירי מיימון ביום חמישי../images/Emo99.gif

דאמ !!@$#$!#$

איך היה השבוע בכללי? נחמד D: דבר טוב שעשה לכן את השבוע? ת"א דבר רע שהרס לכן את השבוע? החום של ת"א האדם שעשה לכן את השבוע? ספיר (שעכשיו מתה מחום באילת!) שיר השבוע: בילי ג'ין של מייקל ג'קסון לא יודעת מה נדבקתי בשיר הזה עכשיו XD סרט השבוע:ספידרמן סדרת השבוע: עקרות בית ,צה!ב , ישנןD: משו שאתם מצפות לו שבוע הבא:... אני הולכת לראות את הפנימייה בשלישי תאחלו בהצלחה D:"

FireInsaid

New member
חעחעחעחע

איך היה השבוע בכללי? הממ,חמוד :] דבר טוב שעשה לכן את השבוע? הפגישות עם החברות ביומיים האחרונים.. דבר רע שהרס לכן את השבוע? השיעמום לבד בבית האדם שעשה לכן את השבוע? חברות שלי ^^ שיר השבוע: hands clean של אלאניס מוריסט סרט השבוע: אל תתעסקו עם הזוהן XD סרט ענק סדרת השבוע: על טבעי, בטי, הישרדות 12 #!#!#!@ משו שאתם מצפות לו שבוע הבא: כמה ימי הולדת של אנשים חשובים
סופשבועע רגועעע [בגלגל"צ] ^^

Gas Panic

New member
מסכמת^^

איך היה השבוע בכללי? מעולה. דבר טוב שעשה לכן את השבוע? משהו שלא יכלתי לסבול נגמר, ובהחלט לטובתי. דבר רע שהרס לכן את השבוע? מישהו שהתחיל לדכא אותי. האדם שעשה לכן את השבוע? כל החברים:) שיר השבוע: Air - Playground Love. כמה שהוא חרוש, הוא עדיין עושה טוב. סרט השבוע: לא היה כל כך. סדרת השבוע: ישנן בנות, The O.C, עקרות בית נואשות, גיבורים, איך פגשתי את אמא, מגרש ביתי. משו שאתן מצפות לו שבוע הבא: עוד יציאות מוצלחות:)

LudaGirl

New member
סיכום שלי!

איך היה השבוע בכללי? כיף לאללה! דבר טוב? אני מתלבטת בין פסטיבל לכנרת דבר רע? שנסעתי לקצין העיר לקבל גימלים ולא קיבלתי האדם שעשה לכם את השבוע? כל החבר'ס שיר השבוע? לא יודעת מה שם השיר "they call me stacy......" סרט השבוע? "דוגמה" סדרת השבוע? טילה טקילה! לא מאמינה שהיא בחרה בבובי :/ משהו שאתם מצפים לא שבוע הבא? שיגמר! ואז תכנס משכורת תמונת השבוע-- חבר'ס נהנים בפסטיבל!

FFTL

New member
אני:)

איך היה השבוע בכללי? וואלה נפלא.
דבר טוב שעשה לכן את השבוע? ים, חברים ופיצ. <: דבר רע שהרס לכן את השבוע? מממ..
האדם שעשה לכן את השבוע? חברים. :) שיר השבוע:
סרט השבוע: סרטי באטמן. אללה יס2.
והחדש של באטמן:] סדרת השבוע:
משו שאתם מצפות לו שבוע הבא: תאכלס כלום חח

blackeyes7

New member
../images/Emo180.gif

איך היה השבוע בכללי? היה דיי נחמד דבר טוב שעשה לכן את השבוע? התספורת החדשהההההה :) דבר רע שהרס לכן את השבוע? סבא מת האדם שעשה לכן את השבוע? איזה זקנה סטלנייית העונה לשם רחל שלא הפסיקה לעשן סמים לידנו שיר השבוע: back to black - amy whinehouse סרט השבוע: מבוקש, אנג'לינה ג'ולי אכן סקסיייית :S סדרת השבוע: שוט של אהבה משו שאתם מצפות לו שבוע הבא:... שיפסיק כל הבלאגן בבית ושאני אוכל לצאת ולהנות כמו בנאדם :)

למעלה