סיכום שבוע=)

שנינה11

New member
סיכום שבוע=)

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

שנינה11

New member
מתפקדת=)

משהו טוב שקרה לך השבוע:שביתה=) משהו רע שקרה לך השבוע:כאבי בטן=\ שיר שלא הפסקת לשמוע:חופשי של היהודים התחדשות השבוע:- תוכנית השבוע:הדוגמניות 2 [כה אני יודעת שזה גרוע] סרט השבוע:- ספר השבוע:- מאכל השבוע:מילשייק תות בננה3> בילוי השבוע:יצאה אתמול לנאפיס=) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שביתה=] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:הגדוד שלי=) ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:איציק אתה לדבר לא המורה למתמטיקה שלי חחח.. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

ריניXD

New member
אויי אני השבוע גם חרשתי על השיר

שיר כזה יפההה כל השבוע רק שמעתי אותו

oFka7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

נכון הוא קצת דומה פה לדניאל רדקליף או שזאת רק אני?Oם

tal iero

New member
איכ דניאל רדקליף מכוער! איך אפשר להשוות אותו

לאלכס אוונס???????

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאומגד

הוא בנאדם מושלם. מה מי זה?
חחח.. דניאל לא יפה
[לא לסקול אותי]

black rock star

New member
מסכימה איתך../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

דניאל אייזק חתיך ^^ אם ככה רושמים ת'שם שלו ><

furfur23

New member
../images/Emo108.gifמה?../images/Emo122.gif

אמרתי שדניאל לא יפה. אלכס יפה.

black rock star

New member
אני יודעת ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

דניאל רדקליף לא יפה, זה מה שאמרתי הוא מעצבן אותי. אבל יש מישהו אחר שקוראים לו דניאל אייזק [^^] חתיייךך

שנינה92

New member
"אני מעיל בארון תלוי על קולב מתעורר משנתי .."

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה והאודישן D: משהו רע שקרה לך השבוע: שביתה
שיר שלא הפסקת לשמוע: יותר מדיי חח אבל בעיקר את ' אם זו אהבה , אקוסטי - מזי כהן ' בשביל להתכונן לאודישן XD התחדשות השבוע: עוד מעט יהיה שאני אלך לסופר פארם
תוכנית השבוע: זו שהייתה עם עינת ארליך , ממש מרתקת ( : סרט השבוע: נראלי שאחוות הג'ינס עם כמה קיטשיות וכמה שראיתי אותו , הוא אפעם לא נמאס ותמיד מרגש
ספר השבוע: נייט יש . מאכל השבוע: היפו האפי חח , עוד ממתק חדש למשפחת קינדר
מזכיר ת'זה שמחליף ת'ביצה P: בילוי השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנצל ת'שביתה הזאתי על הצד הטוב
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הבנות מהפורומה המדהימות שלי
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אייפ בטח מהשיחה אתמול עם ריני , הזכרתי שאני סנילית ?
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוווווווווווופ :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בולט כמו הציצי של נינט

למעלה