סיכום שבוע

סיכום שבוע

שיר השבוע שלכם? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פאדיחת השבוע שלכם? סוף שבוע נעים

1mayush

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם? "I belive I can Fly" "Breaking Free" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: --- משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "מישהו לרוץ איתו" .. כמה שאני לא אוהבת לקרוא ספרים.. אבל ממש לא
זה ספר ממש יפה. מאכל השבוע שלכם? אורז.. משו טעים שעכשיו ממש סיימתי להכין..
בילוי השבוע שלכם? ת.מרכזית ת"א > דיזינגוף סנטר > שוק > שנקין > אלנבי.. והולכים ישר ישר מגיעים לים
עד אחרי השקיעה ==> ט"ו באב
ציטוט השבוע שלכם? --- דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אתמול .. שיחה עם אבא בטל'
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ.. יום ראשון הופעה של יוני פוליקר בבארבי ת"א, הוא האחיין של יהודה פוליקר.. ובשבת הבאה הופעה של שלומי שבת ביריד חוצות היוצר בירושלים. פאדיחת השבוע שלכם?

OrTaLL 13

New member
:p

שיר השבוע שלכם - את יפה, עידן יניב תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - במבה אוסם :) מאכל השבוע שלכם?- פפפפיצה !! בילוי השבוע שלכם?- ים :p ציטוט השבוע שלכם? - " גם אני הייתי ככה בגילך .. " דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: - ללבכות :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ .. אין דבר מיוחד .. פאדיחת השבוע שלכם? - הביקיני נפתח לי חיחי ..

1mayush

New member
חדשה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

למעלה