סיכום שבוע!!!

סיכום שבוע!!!

השבוע הבא רק הולך להתחיל.. אז בואו נסכם אתץ השבוע הקודם שהולך לעבור עוד ממש ממש ממש מעט זמן.. בערך עוד 30 דקות חחח איך עבר עליך השבוע? מה היו מעלליך השבוע? הדבר שעשה את השבוע שלי: משהו שלא הייתי רוצה שיחזור על עצמו שבוע הבא או מתישהו בחיים: משאלה לשבוע הבא: תמונת השבוע: מעשה השבוע: איש השבוע: תהנו.. שבעו חדש בפתח, איזה כייף איזה נפלא =]

baraluf

New member
השבוע

איך עבר השבוע? סבבה, הרבה חופש שלא הרגשתי הרבה זמן. אבל שבוע הבא זה הולך להשתנות :( מעללי השבוע: וואו, די הרבה כדורסל, זה חוזר ! אגב מי שבמקרה מגיע לחור שנקרא חולון בימי חמישי וראשון יש בשעה 21:00 משחקי כדורסל עד חצות, כמובן שאנחנו, השמו"צניקים די השתלטנו על העניין :p האמת שלא היה הרבה(השבוע), הקן היה סגור הרבה. העברתי הרבה זמן על סימולטור טיסה. הדבר שעשה את השבוע: לא היה משהו מיוחד \= משהו שלא הייתי רוצה שיחזור בשבועות הבאים: אוי הבטלה.... משאלות לשבוע הבא: לקנות סוף סוף את הדיסק של שאנן, כדורסל חדש, וכמובן שיגיע כבר הציוד ליום צופי של הקייצת
! תמונות השבוע: סוף סוף הוספתי את התמונות מחג-קן 23 של ק"ש, לאתר של ק"ש :p קישור לתמונות מהחג-קן http://kash.bwebs.biz/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=11 תמונה של אין-שם מהחג-קן, משהו מדהים! http://kash.bwebs.biz/modules/coppermine/albums/userpics/haken23/normal_IMG_0784.jpg (אני השמאלי ביותר) שבוע טוב לכולם!

...

איך עבר עליך השבוע? נחמד לאללה,היו הרבה ימי הולדת. מה היו מעלליך השבוע?היה יומולדת לאמא,היתי עם בנות ק"ש הכפרות,אדווה היתה אצלי,מכרתי עוגות לפרויקט קייצות והרווחנו ממש קצת
אה והיתה שיחת גו"ב די קשה היתי אומרת הדבר שעשה את השבוע שלי: להיות בקן,אחרי 3 שבועות שלא היתי. משהו שלא הייתי רוצה שיחזור על עצמו שבוע הבא או מתישהו בחיים:ההרגשה של סוף משאלה לשבוע הבא: להרוויח המון כסף במכירת עוגות מעשה השבוע:אה המממ לאדעת... איש השבוע:הקומונריות שלי..ואין מה להוסיף
תמונות השבוע: הממ שמתי תמונה של אחיינית שלי,סתם כי היה לה השבוע יומולדת שנה.כפרות עלייה.

ye ye

New member
השבוע!!

איך עבר עליך השבוע? מ-ע-ו-ל-ה-!!!!!!! אולי זאת סתם ההרגשה של עכשיו, אבל כרגע אני מרגישה מדהים! מה היו מעלליך השבוע? המון המון המון חזרות, ו2 הצגות! הדבר שעשה את השבוע שלי: הצגות!!! כל החזרות שהרגו לי את החיים התחליו להימאס עלי ועכשיו אחרי אני בתחושת אופוריה מוחלטת! משהו שלא הייתי רוצה שיחזור על עצמו שבוע הבא או מתישהו בחיים: פעולה נוראית =[ משאלה לשבוע הבא: שאני אספיק הרבה בעבודת גמר שלי בזמן שאני בצפון ממחר. ושטיול פרידה מי"ב יהיה מדהים. תמונת השבוע: מכיוון שיש לי מצלמת פילם, תמונות השבוע יפותחו רק שבוע הבא P= אם תרצו תמונות בכל זאת שבוע הבא... מעשה השבוע: הצגה!!! ופרידות =[ איש השבוע: הממ... בא לי על מירי! כפרעליה.

TziMHoNoa

New member
......

איך עבר עליך השבוע? בסדר מה היו מעלליך השבוע? חזרתי מטיול, בישלתי המון (וגם נחתכתי בדרך...), אחותי חזרה מחו"ל, הייתי אצל סבא וסבתא, היתה שיחת גו"ב, והמון הכנות והתרגשויות לקראת הטיסה הדבר שעשה את השבוע שלי: הטיול שלי משהו שלא הייתי רוצה שיחזור על עצמו שבוע הבא או מתישהו בחיים: שיחת גו"ב שלא היה לי נעים בכלל להיות בה. משאלה לשבוע הבא: שלא יהיה גרוע בגרמניה תמונת השבוע: ציור יפה שראיתי לאחרונה הרבה... (זה ציור בכלל?) מעשה השבוע: הרבה אומץ איש השבוע: דודים שלי בצפת

פורה

New member
תמונה

זאת התמונה המפורסמת של הילדה האפגנית שצילם צלם של הנשיונל ג'אוגרפיק לפני איזה 10 שנים.. היא ערוכה בצבעים שלה. ללא ספק. ואם מעניין אותך למה היא כלכך מפורסמת- בגלל העיינים שלה, הוא טוען שיש כלכך הרבה סבל בעיניים שלה ולכן הוא היה חייב לצלם אותה, אחרי שהוא צילם אותה היא סיפרה לו את הסיפור חיים שלה (מה כבר יכול להיות אצל ילדה קטנה, אנחנו שואלים את עצמנו), אבל היא סיפרה זוועות שעברו עליה, אנסו אותה, רצחו את ההורים שלה ושדדו אותם, והיא נאלצה לסחוב את האח הקטן שלה על הגב קילומטרים בשלג.... ואחרי שהוא שמע את הסיפור הוא החליט שצריך לפרסם את התמונה. והיא באמת מפורסמת מאוד.. ומי שמעניין אותו לשמוע עוד (כי יש עוד) אז שיגיד לי, לא בא לי לחפור ושאף אחד לאל יקרא.. :)

פורה

New member
טוב, אז הנה ההמשך..

לפני 5 שנים בערך, אותו צלם של הנשיונל ג'אוגרפיק נסע לאפגניסטן לחפש את הילדה עם העיינים העצובות, והוא חיפש בהרבה כפרים נידחים, שאל, הראה את התמונה לכל האנשים, הוא אפילו מצא נשים ששיקרו, אמרו שהן הילדה בתמונה כדי לקבל קצת כסף.... לקראת הסוף הוא הגיע לאיזה בית נידח באמצע שום מקום, ושם היא הייתה, מאחורי חומה שהקיפה את הבית, חומה עם שער נעול, ובעלה (היא כבר הייתה נשואה עם איזה מאה אלף ילדים) עמד בחוץ וקיבל את צוות הצילום והכל, והם חיפשו כל מני פרטים שיוכיחו שזאת באמת היא... בסוף החליטו שכן, וביקשו ממנה שתביא את הצעיף שהיא הצטלמה איתו והיא אמרה שהוא נשרף לה... סיפור מאוד מעניין, מדי פעם מקרינים את הצילומים בערוץ...

אאאאאאאאאני!

איך עבר עליך השבוע? הכייייייי טוב בעולם! מה היו מעלליך השבוע? סופש אצל אחי בנהריה>שלומי>י' מעוניינים! הדבר שעשה את השבוע שלי: ברוווווווווווווווווווור שי' מעוניינים! וואו היה מדהים! משהו שלא הייתי רוצה שיחזור על עצמו שבוע הבא או מתישהו בחיים: המממ... האוכל של י' מעוניינים
משאלה לשבוע הבא: [אישי מדיי] תמונת השבוע: אין לי תמונות מהסמינר
מעשה השבוע: [אישי מדיי] איש השבוע: כל חוג 11 אימפריה!

abusername

New member
שבת ביי ביי

איך עבר עליך השבוע? סבבה מה היו מעלליך השבוע?מבחן בסטטיסטיקה(השטן), לשחק כדורסל,שלושה לחנים חדשים(טיפה מעאפנים אבל לא נורא) ועוד.. הדבר שעשה את השבוע שלי:הבית ריק משהו שלא הייתי רוצה שיחזור על עצמו שבוע הבא או מתישהו בחיים: המבחן בסטטיסטיקה משאלה לשבוע הבא: שהקן יהיה פתוח יותר ושהשעון היולוגי יסתדר(נמאס לי להיות ער עד 4:00) תמונת השבוע:די זה קשה לי להעלות תמונות. במיוחד כשאין לי מעשה השבוע:מעשה? איזה מעשה היה? איש השבוע:לא מישהו מיוחד

חזוז

New member
השבוע שלי

איך עבר עליך השבוע? בסדר, מלא עבודה קשה מה היו מעלליך השבוע? ניגנתי הרבה, היתה חזרה טובה עם הלהקה, הייתי ב' מעוניינים הדבר שעשה את השבוע שלי: ערב "כוחה של שכבה" של שכבת דרור משהו שלא הייתי רוצה שיחזור על עצמו שבוע הבא או מתישהו בחיים: משאלה לשבוע הבא: לעשות הרבה כסף בגיוסים ושהמפעלים באיזור יתנו לנו כסף תמונת השבוע: הומר, מארג', בארט וליסה במחווה לתמונה מאבי רוד של הביטלס מעשה השבוע: איש השבוע: להקת "אחרית הימים" משנת 1970

jast

New member
יו,

אני רואה "אחד נגד 100" והייתה שם איזה שמוצניקית, אז נזכרתי שהם פירסמו משהו פה בפורום.. אבל אין לי מושג מי זאת... (וגם המורה שלי היה שם.. יואו איזה כיף לראות אנשים שמכירים בטלוויזיה)
איך עבר עליך השבוע? מעולה.
מה היו מעלליך השבוע? ים, הרבה כיף, וריב עם הקומונרית.
הדבר שעשה את השבוע שלי: להיות בים כל הלילה שמישהי מהבצפר שלא ראיתי מלא זמן באה..
משהו שלא הייתי רוצה שיחזור על עצמו שבוע הבא או מתישהו בחיים: להתעצבן ככ על השמוצ.. הלוואי שיחזור להיות כמו פעם:/
משאלה לשבוע הבא: שיעבירו אותי למקום אחר בפרוייקט קייצות, שהקומונרית תחליט שאני יכולה לעשות משו בקן שנה הבאה... שיהיה לי יומולדת שמח?:/
תמונת השבוע:
מעשה השבוע:
איש השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

the mush

New member
../images/Emo45.gif

הייתה שמוצניקית, צופיפניק, מבני עקביא, מחנות העולים ובית"ר. והייתי בסלון עם שתי צופיפניקיות - כמה מורליםםםםם הלכו שםםם

jast

New member
אני מתה להיות בשלומי:/

אבל אין מצב.... ואני עוד כתבתי להם בדף, שאני ממש רוצה שלומי.. ובכל אופן כל מקום חוץ מירושליים.. ודווקא שם שמו אותי:(

חזוז

New member
אם תתעקשי לדעתי הם יתנו לך

תדברי עם הדס ובת חן ותסבירי להן שאת רוצה להיות שן, חסר לנו במילא...

jast

New member
אמרו לי שאין מצב

בגלל שבשלומי אין אנשים שהם יחידים מהקן שלהם, אלא קבוצות ואז זה הורס להם תשיבוצים

תגידי להן

שאף אחד מהחניכים כמעט לא מדריך, וזה ממקור די אמין. ככה שצריך כמה שיותר תגבורת. ושאת יכולה להועיל שם מלא.

למעלה