סיכום שבוע!!!

jast

New member
אני אתקשר אליה מחר..

היא איזה משו שקשור לפרוייקט קייצות בירושליים... הדס ובת חן לא ממש עוזרות לי, כששאלתי אותן הן אמרו לי לפנות אליה.. בינתיים גם היא לא ממש עוזרת לי, אני אתקשר מחר בכל מקרה.. (שלחתי הודעה ממקודם) אוף שמוצ מעצבן. (ואני הסברתי לה שחשוב לי לא להיות בירושליים!! ארר)

אבל בשלומי באמת צריכים תגבורת!

אני אומר לך, הדרכתי שם בפסחייה בתור תגבורת ליום אחד. וברגע שהיו שם מספיק מדריכים, (אז היו גם עוד כמה חבר'ה מלמרד, שאני לא יודע למה לא נותנים להם עכשיו) וגם עוד המון חברים טובים שלי מדרור. הם היו בערך שמונה מדריכים יחד איתי, לקחו את מעיין שקומונרית בכרמיאל וגם כפיר וטל הדריכו עם אני לא טועה. וברגע שהיו להם מספיק מדריכים. זה היה מטורף. אני הגעתי לשם מקן גלבוע, שהיה קן גוסס במשך שלוש שנים. והיה בשנה של שיקום מטורף השנה האחרונה. הודות למקקים המדהימים ביותר. ויצאתי משם המום. ועם כלכך הרבה כוח להמשיך ולעשות בגלבוע. כי אם הקן הכי צעיר של השומר הצעיר יכול ככה להביא 150 חניכים לקייטנה של חמש ימים, שבערב הסיום שלה, אחריי מכנה ראשון של יומיים, לילדים שבכלל לא היו בתנועה. עדיין היו שם כמה עשרות חניכים שהרימו ערב מעולה. לפחות חמישים חניכים היו שם. ועכשיו... עכשיו נירית לבד. מדריכה יחידה. וזה ממש עצוב. ואת חייבת לשכנע את מי שאחרי ששלומי קן עם פוטנציאל חניכים אדיר. וחייבים להשקיע בשלומי. תצרי קשר עם כפיר הקומונר שם אני אשלח לך תפלאפון שלו בתיבה הפרטית. בהצלחה לך, ולקן שלומי שאני כלכך אוהב. דור מגלבוע. שכבת דרור

jast

New member
תודה,

הוא באמת יכול לעשות משהו? כי תכלס לא הקומונרים קובעים איפה כל אחד יהיה, אלה הצוות של השכבה.. (אני חושבת) מה יעזור לי להתקשר אליו? אני חושבת שאני אתקשר אל היעל ההיא... ואני ממש אתעקש:] אבל תודה, זה ממש עודד אותי... בכל מקרה, אני אכתוב פה אייפה אני אהיה בסוף:]

באמת שהקומונרים לא קשורים לשיבוץ הקייצות

בשופ צורה שהיא אין לנו השפעה על זה... הדבר היחיד שהקומונרים עושים זה הכנה ליא ניקים ואומרים כמה הם צריכים לקייצת... זה הכל... חוץ מזה אין מישהו שיש לו יותר כוח השפעה מקרב הקומונרים.. יש מישהו שהוא יותר אסרטיבי או יותר מציק בקשר לדברים. חוץ מזה.. כפיר מתגייס יום שני הבא.. וחוץ מזה... זה לחן... אני מסכימה עם חן מתוק... יש מספר מסויים שקן שלומי ביקש וש מספר מסויים שתלפיות וגונן אליאב ביקשו. כל קן חייב את המספר המדוייק אחרת זה לא יהיה טוב.. ממש לא טוב.. לכן אם את עוברת לשלומי חן אז חייבים להעביר מישהו משלומי לפה.. וזה ממש בעייתי כי הם שם כולם מקבוצות.. אז יהיה צריך להעביר קבוצה שלמה... תנסי לעבור לקייצת אחרת שכן יש בה אנשים לבד או קבוצות קטנות כדי שיוכלו להחליף אותך עם מישהו משם.

אבל שכחת משהו,

יש קבוצת מדריכים משכבת יא'-שומריה שאמורה להיות בקן,צריך מספר מסוים של אנשים, בידיוק באותה מידה צריך מדריכים בירושלים, אז אם מעבירים מירושלים לשלומי,צריך להחליףבין הקבוצות(כלומר שבמקום חן,מישו בקבוצה של שלומי יהיה בירושלים). וחבל שהשמוצ עושה בעיות עם זה,אבל אפשר להבין את זה. חן אולי תנסי לעבור לקייצת אחרת שהיא לא שלומי?אולי יהיה יותר קל לעבור?

דור, תמונת מצב?

ככה, למרד יכולים להדריך בקייצת כי טכנית הם כבר עברו קורס מד"צים והם מדריכים לכל דבר. אבל כמו כולם הם עובדים, ומנסים לממן לעצמם את שנת י' בתנועה כדי לבקש מההורים כמה שפחות כסף כי בתכלס השנה הזאת דורשת פול כסף ולא כולנו יכולים להרשות לעצמינו. ח'ניק יש לנו אחד, שהוא בטח יהיה צוות טכני וגם זה בלחץ. והחברים הטובים שלך הדרורניקים? טוב, בעיקרון אנחנו 10, אבל חלקינו עובדים, את חלקינו [אני מניחה שאתה יודע בדיוק את מי] השעו מהקן בגלל מה שקרה בל"ג בעומר, והשאר לא עברו מד"צים. אפילו אני עובדת. ככה שלא נראה לי שבאמת יהיו מדצים מהקן בקייצת. הם יצטרכו להתגבר על זה. אין לי שום ברירה אחרת אם אני רוצה לצאת לפולין/לקנות לעצמי את הבס שאני רוצה. וזהו.

חזוז

New member
נירית את בסיסטית?

כיף לדעת שאני לא המוזיקאי היחידי פה....

חחח

אני מתיימרת להיות. בעיקרון אני סוג של זמרת. אבל מאז ומתמיד רציתי בס, ועכשיו קרה משהו בלהקה וזה וצריך באסיסטית ואמרתי "יאלה זין על כולם ועל הרקע שאין לי, אני הולכת ללמוד בס" אז בעיקרון התחלתי ללמוד D:

D:

אם המתופפת מהלהקה שלנו הייתה קוראת את זה, היא הייתה מסרסת אותך
היא הכי שונאת בדיחות על מתופפים וכאלה...

abusername

New member
אני מתלבט באמת אם מתופפים הם מוסיקאים באמת

אבל אני גם מנגן על גיטרה ועל קלידים...תודה גם לך

נירית, אבל זה כלכך קטנוני!

מבין לגמריי למה סילקו אותם. אבל אני מדבר על רועי ואנדריי כשאני אומר שזה קטנוני. אז הם לא עברו מדצופי? את יודעת כמה מקרים היו בעבר של אנשים שלא עברו מדצופי והדריכו. נוער מחנך נוער זו מטרה נעלה מידי. בשביל לתת לבירוקורטיה לעמוד בדרכה. ו... השאלה רק אם אנדריי ורועי באמת בקטע?? וכל השאר. אני מניח שאתם צודקים. ומארינה שלא תביני לא נכון. אני חולה על גונן ואני רוצה שהקייצת שלכם תצליח הכי בעולם. ואין ספק שגם אתם צריכים מדריכים. אני מניח שזה באמת יותר מסובך ממה שחשבתי. היו לי כוונות טובות. אבל כנראה שכפיר באמת לא יכול לעזור... לילה טוב. ובהצלחה עם הקייצות. דור.

שמע,

אני בטוחה שהקומונרים התחננו בפניהם שידריכו. אני חושבת שזה הם אלו שלא רצו. ואולי הם אפילו מדריכים. למרות שיש סיבות לא לתת לחלקם להדריך, יש מספיק סיבות. [ואני מדברת גם על ליטל ועמי במקרה הזה] נגיד אחרי שחזרנו מהטיול פסחיה הרוגים ישבנו מחוץ לקן ואז ראינו את אחד מהם בא במיוחד על אופניים עם שומרית למקום שישבנו בו והוא מתקרב ואז ראינו שיש לו סיגריה ביד. הוא היה חייב לעשן בשומרית כדי להראות להם מה הוא חושב עליהם. למרות שמאה פעמים הם ביקשו ממנו לא לעשן בשומרית. ודיברנו איתנו על זה פול פעמים, באמת.

כן~

שלומיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!! [סתם נו אני בכלל לא אהיה בקייצת. מי אמר זין ולא קיבל?]

אין לי עוד../images/Emo10.gif

אבל מישהי מנו"ש פירסמה קישור לתמונות שהיא צילמה בי' מעוניינים בפורום של השכבה(יש קישור איפשהו בפורום, חפש) וחברה שלי מהחוג צריכה לשלוח לי פול תמונות שהיא צילמה במהלך הסמינר אז יהיו בהמשך

למעלה