סיכום שבוע

A d i D

New member
סיכום שבוע

אף אחד לא שם אז אני אשים משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: התחדשות השבוע: סרט השבוע: בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

A d i D

New member
אני ../images/Emo163.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:לא הייתי כמעט בבית ספר
משהו רע שקרה לך השבוע:לא יודעת
שיר השבוע:the joker
התחדשות השבוע:כנ"ל טמבל|סרט השבוע:לא ראיתי
בילוי השבוע:חזרות להצגת סוף שנה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מפגש טרומפים בעזריאלי והופעה של ביט באותו היום ועוד בחינם!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:מלא-הביטים ואנשים מהקומונת טרומפים
ציטוט השבוע: "ביוכימיה זה הדבר הכי טוב באולם" בת דודה שלי משכנעת אותי ללכת לכימיה ביולוגיה דרך המסנג'ר
תמונת השבוע:אין
לסיכום איך עבר עלייך השבוע:בן פרוצה

אני |טמבלית|[לא טמבל!נקבה אני!]

אני אמורה להבין שזה על שבוע שעבר כע כי זה לא מסתדר לי עם השבוע..? משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם אזרחות משהו רע שקרה לך השבוע:החרישות שיר השבוע: לילות לבנים התחדשות השבוע:עוד משפט במסיבת סיום סרט השבוע:זוג משמיים בילוי השבוע: לא זוכרת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם גאוגרפיה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:נווית ציטוט השבוע: "ממזר"[אל תתיחסו החזרות מחרפנות אותי..] תמונת השבוע:אין לי כח להעלות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה פסדר

יבח

New member
טוב שלא כבר אמצע השבוע^^../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימנו עם היסטוריה, עבר לשון, פגישת גרמניה משהו רע שקרה לך השבוע: לא משהו נוראי...P: שיר השבוע:- התחדשות השבוע: שלל בגדי ספורט:
סרט השבוע:- בילוי השבוע:^^ חרישה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם לשון! ת"א וכאלה...
ועם העיתון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט השבוע: "אז יש לנו מש"צ אחד בכיתה יב'...", " כן ואני מכירה טרומ"פ שהוא מש"צ" תמונת השבוע: אין לי:/ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מעולה!!!!!

עוף מפה

New member
:) אני צריך להתחיל להיות פעיל

משהו טוב שקרה לך השבוע: נגמרו הלימודים משהו רע שקרה לך השבוע: אני עייף. שיר השבוע: יש לי סיכוי-איבתר בנאי. התחדשות השבוע: שמחה. סרט השבוע: גאווה ודעה קדומה בילוי השבוע: לישון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולםםםםםםם ציטוט השבוע: "עדיף להיות בריא ומאושר מאשר חולה ומסכן" תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר.

אול ווי ניד איטס ג'אסט א ליטל פיישנס..../images/Emo221.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההכנה, שהייתה הכי כיפית ומספקת בעולם! ולעבור תבגרות בהיסטוריה ומחשבת! משהו רע שקרה לך השבוע: שומדבר :) שיר השבוע: פיישנס, ומורלים למינהם
(אאאאאאםםםם המצב גרוע! אז לא צריך לחשוש! כי מיזה פה מגיע? קבוצה מס' 3! ו.. מי שלא קופץ לא קופץ ג'ירפה מי שלא קופץ ג'ירפה!
) התחדשות השבוע: המון כסף! סרט השבוע: שומסרט! בילוי השבוע: יומולדת 18 לאחותי, ההכנה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כאילו מהשבוע הזה?
לסיים תלימודים, לעשות תמכתונת במתמטיקה כבר! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סוד
ציטוט השבוע: "ספיר! ספיר! מה עושים?!" "עושים קופים!!" "עושים קופים?
" "עושים קופים!!!!" קופים!@#$ קופים!@$# קופים! קופים! קופים!" תמונת השבוע: המדבומו דוחף בצל ושום לעוף המסכן ואח"כ מעסה אותו טוב טוב באיזה רוטב דוחה P: ממש הטרדה מינית! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לפנים!

לילוש91

New member
מחר ערב להקות מחוז דרום ../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. סיימתי עם היסטוריה (זה השבוע?!) משהו רע שקרה לך השבוע: אבא שלך חברה שלי כמעט ואני מדגישה את הכמעט נהרג... שיר השבוע: וואוו... הייתכן של דניאל סולומון.. התחדשות השבוע: חגורה.. וואוו סבתא שלי מלכה
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע.. בילוי השבוע: בבית.. הייתי חולה חח ממש בילוי..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם לשון ל-ת-מ-י-ד-! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סורי שליי אהובתי הניצחית לא ראיתי אותה כבר מעל חצי שנה.. ציטוט השבוע: "יופה (התאילנדית הקודמת שלנו) שלחה אותו (את התאילנדי החדש שלנו) " אמרתי לאח שליי אז הדביל שאל אם היא שלחה אותו בוקפסא!?...
אח שלי הוא מלך!! תמונת השבוע: שני חניכים שלי ואני נורא נורא אוהבת אללה בננות.. חחח.. וואי הם מתוקים! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה! אחד הטובים

Walk On Water

New member
אז מה אם כבר יום שני }:

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היסטוריה שיר השבוע: Dire Straits- love over gold התחדשות השבוע: קרם לפנים
סרט השבוע: בופור בילוי השבוע: למידה מטורפת, שלא השתלמה בגרוש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לונה גל אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דנה? שי? רוי? ציטוט השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב+

דורד

New member
../images/Emo180.gif סיכומיישן

משהו טוב שקרה לך השבוע:
עלו המונמונמון פרסומות שלי משהו רע שקרה לך השבוע:
הכרתי יותר מידי בנות ממש חמודות שיר השבוע:
Grace Kelly של Mika התחדשות השבוע:
מצלמה דיגיטלית סרט (פרסומת) השבוע:
ווליום 2007!! בילוי השבוע:
KARNAF במרכז רמת השרון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
גרעיןןןןןןןןןןןן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
רגב, שחר ורוני ציטוט השבוע:
"עוף זה ציפור ופרה זה חיה"... הייתי במחשב באמצע הלילה והיה בערוץ 10 שידור חוזר של הדוגמניות 2 תמונת השבוע:
מהפרסומת של יונדאי טוסון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
הגעתי אפילו לרדיו (בפרסומת של חמסין מיליון)

spraizler

New member
אללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אללללללללללה נגמר הבית ספר משהו רע שקרה לך השבוע: ביום שהיינו היום אז פרצו לחלק מהמכוניות.. שיר השבוע: 'אין מקום אחר' של משינה התחדשות השבוע: אללללללללה נגמר בית ספר סרט השבוע: הסרטון פתיחה במסיבת סיום בילוי השבוע: אלללללה אפטר פרטי מטורף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נוסעים עם חברים לזויתן ואז לכנרת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל החברים ציטוט השבוע: "טרקטור טוב חורש גם בבוץ" תמונת השבוע: אין לי כח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה בנ"ז

מיכלצי

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת, צחוקיה, יחד משהו רע שקרה לך השבוע: מחשבות שיר השבוע: היא התווכחה אתו שעות - משינה התחדשות השבוע: אני... שונה. [: סרט השבוע: / בילוי השבוע: יומולדת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המ..אושר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא איכפת לי ציטוט השבוע: "אפילו שקטנו לך דדייך, אני עדיין רוצה אותך, זה לא אומר לך משהו?!" תמונת השבוע: עופר צילם וערך ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא יזיק קצת חופש ואנשים שכיף להיות אִתם.

Hilaloosh

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת סיום!!!!!!! סיימתי בצפר....
משהו רע שקרה לך השבוע: סיימתי בצפר... נגמר...
שיר השבוע: כפר יונה איזה מהפך.... [שיר מהמסיבת סיום
] התחדשות השבוע: סיימתי בצפר... [מוטיב חוזר משו...] סרט השבוע: סטייט פינת מיין... בילוי השבוע: אפטר!!!!!!!!!!!!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים את שתי הבגרויות במתמטיקה ולהתחיל בחופש של ממש! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא חושבת שיש מישו מיוחד... ציטוט השבוע: "המורה תביני אל תתקחי ללב, קחי רק לריאות ותנסי להשתלב" [נחשו מאיפה זה..] תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולהההההההההההההה!

Hilaloosh

New member
שכחתי תמונה

אם תתאמצו תראו שכתוב שם MND [מחזור נ"ד] השכבה הכי אדירה שיש!!!

דורד

New member
התאמצתי לראות את ה- MND

אבל בלי להתאמץ הרבה זיהיתי שם איזה שתיים שבטח סובלות מכאבי גב נוראיים

aa100000

New member
אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי את הבגרויות לתמיד!!!!!!!!!!!!222שתייםשתיים משהו רע שקרה לך השבוע: מיכלצי אמרה שתבוא ולא באה
שיר השבוע: השמלה הסגולה התחדשות השבוע: חוזר לעשות ספורט סרט השבוע: לחנך את שרה (הסרט הטפשי ביותר שראיתי בחיים שלי) בילוי השבוע: אני ומיקודית בהסטוריה בדייט סוער משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא לעשות כלום ולהנות מכל רגע, כי אין יותר בגרויות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מיכלצי, כי היא אמרה שתבוא ולא באה. אז אני מחכה שהיא תבוא. ציטוט השבוע: "גם תנ"ך זה ספר בישול מאוד לא מוצלח" תמונת השבוע: תדמיינו מיקודית הסטוריה עולה בלהבות. לסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה. מעולה. מעולה. אין יותר בגרויות.

מיכלצי

New member
חחחח (*צובטת לך בלחי ולא מרפה*)

יש איזשהם יומיים של שהיה בלוחמֶה, לצורך הכנה לפולין. ומסיימים שם בחמישי אחה"צ-ערב. אם תמצא לי סידור נסיעתי ומגניב, צפה פגיעה. ז"א ביקור. ז"א אני אשתוק.

למעלה