סיכום שבוע..P:

hilary4ever

New member
סיכום שבוע..P:

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
השבוע מ-1 עד 10:
יום השבוע:
סלבס השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
סדרת/ תוכנית השבוע:
מבחני השבוע:
בילוי השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
מסר לאומה:
תמונת השבוע:

hilary4ever

New member
עונה..=]

איך עבר השבוע? סבבה..=] משהו טוב שקרה השבוע: 95 בערבית בתעודה..;] משהו רע שקרה השבוע: לא היה מחשבים של אלכס..:( דבר מוזר שקרה השבוע: נדבקתי לשיר מעצבן אבל יפה..=] השבוע מ-1 עד 10: 10 יום השבוע: שלישי - חופש!@! סלבס השבוע: כרגיל..: הילארי&סלינה&אאוחינה&איגזבל.. שיר השבוע: poker face.. השיר שנדבקתי..=] סרט השבוע: דמדומים..3> ספר השבוע: דמדומים..3> סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים , האי , חשופים , הישרדות.. מבחני השבוע: הכתבה בערבית..=] בילוי השבוע: יציאה לגבעתיים.. תוכניות לשבוע הבא: לפי המורה לערבית.. "שנגיע לגשר נעבור אותו.." =] מסר לאומה: po po po po poker face .. תמונת השבוע: איזה נושים..3>

Aliska7

New member
עונה DD:

איך עבר השבוע? ממ...לא משו =\ משהו טוב שקרה השבוע: ממ...אולי משו שיקרה? אני הולכת היום למסיבה P: משהו רע שקרה השבוע: הייתי חולה כל השבוע :S דבר מוזר שקרה השבוע: ממ..אין ^^ השבוע מ-1 עד 10: 4 יום השבוע: היום :) סלבס השבוע: הילארי P: שיר השבוע: ריץ' אאוט סרט השבוע: ליזי מקגוויר ממריאה לרומא [DDD:} ספר השבוע: הכלב היהודי סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים P: מבחני השבוע: לא הייתי בבצפר. בילוי השבוע: אני אבלה היום P: תוכניות לשבוע הבא: ממ...ללכת לבצפר סופסוף :) מסר לאומה: ריץ' אאוט אנד טאץ' מי ! [במובן הטוב P:] תמונת השבוע: אינלי כוח P:

It Snow In Hell

New member
עונה

איך עבר השבוע?בסדר משהו טוב שקרה השבוע:חופש משהו רע שקרה השבוע:- דבר מוזר שקרה השבוע:- השבוע מ-1 עד 10: 9 יום השבוע:שלשי סלבס השבוע: איימי לי,שארון דן אדל שיר השבוע:- סרט השבוע:דמדומים ספר השבוע:דמדומים סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע:- בילוי השבוע:- תוכניות לשבוע הבא:יום הולדת!! מסר לאומה: תמונת השבוע:

למעלה