סיכום שבוע..

hilary4ever

New member
סיכום שבוע..../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: חבר/ת השבוע: סלבס השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה: תמונת השבוע:

hilary4ever

New member
עונה..

איך עבר השבוע? ס-ב-ב-ה-! משהו טוב שקרה השבוע: נגמרה בערך המלחמה.. משהו רע שקרה השבוע: שגלעד עדיין שמה..=[ דבר מוזר שקרה השבוע: התחלתי לאהוב את המקצוע תנ"ך בבית ספר.. זה מעניין , שאתם לא מבינים עד כמה..=] השבוע מ-1 עד 10: 8 יום השבוע: שני חבר/ת השבוע: א.ס.ס.ר סלבס השבוע: הילארי & אאוחינה & סלינה & כמעט מלאכים & בריטני.. שיר השבוע: CRY - HILARY DUFF סרט השבוע: דמדומים - סרט מדהים , מומלץ לגמרי..[= סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים והאי.. מבחני השבוע: היסטוריה , טכנולוגיה , תנ"ך.. בילוי השבוע: אצל חברה שלי.. תוכניות לשבוע הבא: י-ו-ם - צ-ו-פ-ה-! ציטוטים: "ניסים, אתה חי? אתה לא בעזה? הוא חבר של אבא הוא פלסטינאי.." ככה אמא של חברה שלי אמרה..[= תמונת השבוע:סתם התסתכלתי באיזשהו אתר עם תמונות של הילארי ומצאתי את זה.. [תמונה מדהימה..]

It Snow In Hell

New member
עונה

איך עבר השבוע?בסדר משהו טוב שקרה השבוע:מבחן בלשון משהו רע שקרה השבוע:שיעורי מתמטיקה דבר מוזר שקרה השבוע:- השבוע מ-1 עד 10: 8 יום השבוע:שלישי חבר/ת השבוע: - סלבס השבוע: - שיר השבוע: Within Temptation-The Truth Beneath The Rose Evanescence-Like You סרט השבוע: - סדרת/ תוכנית השבוע: הישרדות מבחני השבוע:אנגלית בילוי השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: תעודות!! מסר לאומה: בהצלחה לכל מי שמקבלת תעודות !! תמונת השבוע: -

AvivoOosh

New member
עונה D:

איך עבר השבוע?לא משו :| משהו טוב שקרה השבוע:אבא שלי חזר מתאילנד! משהו רע שקרה השבוע:כל השבוע הייתי חולה,ואני עדיין דבר מוזר שקרה השבוע:לא שתיתי שוקו כמעט :| השבוע מ-1 עד 10: 4 יום השבוע:היום שבו הוא יגמר חבר/ת השבוע:דין D: סלבס השבוע: הילארי :) שיר השבוע:Reach out,כ"כ עשה לי את השבוע! סרט השבוע:קלרקס 2 סדרת/ תוכנית השבוע:ימי חיינו מבחני השבוע:לא הייתי בבצפר D: בילוי השבוע:בית :| תוכניות לשבוע הבא:להיות בריאה D: מסר לאומה:יש לכם שוקו?תביאו! תמונת השבוע:

AvivoOosh

New member
אאאוווושששווו

תבבורככיי בקישקא ממרום גולןן! 33> תודה לכולן איזה חמודות אתן D:

Aliska7

New member
עונה ^^

איך עבר השבוע? ממ...סביר. משהו טוב שקרה השבוע: מממ...לא מצליחה להזכר עכשיו. משהו רע שקרה השבוע: חיסון בבצפר :S דבר מוזר שקרה השבוע: הלכתי ל"סטימצקי" וקיבלתי ספר בחינם בצורה מאוד מוזרה (:) השבוע מ-1 עד 10: 7 יום השבוע: ראשון. חבר/ת השבוע: אלונה :) סלבס השבוע: הילארי DD: שיר השבוע: If U seek Amy של בריטני סרט השבוע: הסיפור המופלא של בנג'מין באטן [מומלץ!] סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים מבחני השבוע: ממ..לא זוכרת =.=" בילוי השבוע: קניון ביום רביעי תוכניות לשבוע הבא: לשרוד. ציטוטים: "אני סמור, אני סמור!"... "לא, את מפגרת." תמונת השבוע:

hilary4ever

New member
אני יוצאת ליום צופה אז רציתי לבדוק אם זה נותן

מהפלאפון.. וזה הצליח אז לא להתיחחס..[=

למעלה