סיכום שבוע..

hilary4ever

New member
סיכום שבוע..../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע
משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: חבר/ת השבוע: סלבס השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה: תמונת השבוע:

Aliska7

New member
עונה :)

איך עבר השבוע? מממ...לא משהו משהו טוב שקרה השבוע: לא זכור לי משהו טוב :\ אולי רק שנסעתי לקניון. משהו רע שקרה השבוע: לא משהו רע ספציפי. סתם שבוע מטומטם. דבר מוזר שקרה השבוע: ילד וילדה מהכיתה שלי נהיו חברים =.=" אף אחד לא ציפה לזה. השבוע מ-1 עד 10: 2 יום השבוע: ראשון חבר/ת השבוע: אלונה סלבס השבוע: הילארי שיר השבוע: who's that girl סרט השבוע: לא ראיתי סרטים. סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים מבחני השבוע: מתמטיקה ועוד כמה לא זוכרת כבר =.=" בילוי השבוע: קניון. תוכניות לשבוע הבא: שיהיה טוב יותר מזה. מסר לאומה: שבוע מטומטם :S תמונת השבוע: אין לי עצבים לתמונות.

hilary4ever

New member
סיכומ שבוע..;]

איך עבר השבוע? סבבה.. משהו טוב שקרה השבוע: 95 בערבית..=] משהו רע שקרה השבוע: ריצת 1,000 מטר בספורט=[ דבר מוזר שקרה השבוע: -X- השבוע מ-1 עד 10: 10 יום השבוע: שני.. חבר/ת השבוע: מאיה..&עדי.. סלבס השבוע: הילארי & אאוחינה & סלינה..[3>] שיר השבוע: circus סרט השבוע: סיפור סינדרלה.. סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים.. והילארי דאף נחשפת.. מבחני השבוע: ערבית , אנגלית , אזרחות.. בילוי השבוע: היום יוצאים..;] תוכניות לשבוע הבא:נראה כבר.. מסר לאומה: דג חדש בעולם.. דג הבח"מ..=] תמונת השבוע:..

AvivoOosh

New member
עונה D: [אם מישו זוכר אותי D:]

איך עבר השבוע?אחד הטובים! משהו טוב שקרה השבוע:אממ,כל דבר? משהו רע שקרה השבוע:כלום D: דבר מוזר שקרה השבוע:אממ,היה לי 100 בספרות,מוזר D: השבוע מ-1 עד 10: 13.4 יום השבוע:שלישי חבר/ת השבוע:מאור 33> סלבס השבוע: הילארי ליאונה לואיס ובריטני שיר השבוע:Ruhn - Leona Lewis סרט השבוע:דמדומים סדרת/ תוכנית השבוע:פשע מהעבר מבחני השבוע:ספרות D: בילוי השבוע:יום שלישי בשוק 33> תוכניות לשבוע הבא:אין מסר לאומה:אם יש לכם שוקו,תביאו לי תמונת השבוע: אין D:

למעלה