סיכום שבוע

hilary4ever

New member
סיכום שבוע../images/Emo8.gif

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: חבר/ת השבוע: סלבס השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה: תמונת השבוע:

hilary4ever

New member
עונה..../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? מ-צ-ו-י-ן משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת! [היה לי בשבת..=]] משהו רע שקרה השבוע: -X- דבר מוזר שקרה השבוע: לפני שש שנים התחלתי לרקוד ג'אז.. ורק ביום ב' הלכתי לבלט פעם ראשונה! השבוע מ-1 עד 10: 10 יום השבוע: שלישי חבר/ת השבוע: דניאל & נועם סלבס השבוע: הילארי & סלינה & אאוחינה... שיר השבוע: hay un logar ו nena ששילבו יחד..] סרט השבוע: בקול גדול סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים והאי.. מבחני השבוע: רק ערבית... בילוי השבוע: בר מצווה לעידו.. תוכניות לשבוע הבא: אין ממש.. מסר לאומה: תמונת השבוע:כמעט מלאכים..

Aliska7

New member
מסכמת D:

איך עבר השבוע? ממ..בסדר משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לחברה שלי DD: חגגנו לה בקניון משהו רע שקרה השבוע: הרבה ריבים בין חברות :( דבר מוזר שקרה השבוע: לא זכור לי שומדבר מוזר מוזר יותר מהרגיל D: השבוע מ-1 עד 10: 7 יום השבוע: ראשון חבר/ת השבוע: קטיה ^^ סלבס השבוע: הילארי ובריטני :) שיר השבוע: Haters סרט השבוע: יס-מן סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים מבחני השבוע: מבחן בערבית בילוי השבוע: הייתי בקניון פ"ת תוכניות לשבוע הבא: יומולדת לבת דודה שלי, מבחנים... מסר לאומה: אין על הילארי ! ! 1 תמונת השבוע: הילארי על סוס ^^

נוייההה

New member
מסכמתתת :)

איך עבר השבוע?ממ... נחמדד ומשעמם משהו טוב שקרה השבוע:אממ לא קרה XD משהו רע שקרה השבוע:המלחמה הזאתת דבר מוזר שקרה השבוע:לא זכור לי השבוע מ-1 עד 10: 7 יום השבוע: יום רביעי חבר/ת השבוע: החברות הממש קרובות שלי סלבס השבוע: הילארי,ג'סי מקרטני,פבלו מרטינז שיר השבוע:Broken strings - James Morrison ft. Nelly Furtado שיר מדהיםםםם סרט השבוע:"בייבי מאמא" אחד הסרטים המצחיקיםם שראיתייי סדרת/ תוכנית השבוע:אממ.. אחת שיודעת והמדריך להורים מתחילים(בהוט) מבחני השבוע:אין לי בצפר בגלל המלחמה בילוי השבוע:היום בב"ש(סופסוף לצאת מהבית) תוכניות לשבוע הבא:נזרום ... מסר לאומה:אני שונאת את חמאס תמונת השבוע: כפרהה עללל פאבלוו מרטיינזז היפה הזהה

Nathalie 6293

New member
עונההה

אני לא יודעת אם מישוו ממש זוכר אותי פה... אני נכנסת הרבה כדי לראות עידכונים םשוט אני לא מגיבהה איך עבר השבוע? לא משו.. אני גרה בב"ש.. משהו טוב שקרה השבוע: שנסעתי אתמול לירושלים להתרחק מהגראדים משהו רע שקרה השבוע: החיילים שנהרגו דבר מוזר שקרה השבוע: שהלכתי לקיפצובה.. בשביל אחי לא בשבילי ורוני סופרסטאר הייתה שם בהופעה ובכיתה ה' ממש אהבתי אותה וזכרתי כמעט את כל המילים לשירים השבוע מ-1 עד 10: 8 יום השבוע: אתמול חבר/ת השבוע: גל סלבס השבוע: אפחד שיר השבוע: overdrive סרט השבוע:קופים בחלל XD סדרת/ תוכנית השבוע:האי מבחני השבוע:אין לי בצפר בילוי השבוע: השהייה בירושלים תוכניות לשבוע הבא: להיות עוד בירושלים או בתל אביב מסר לאומה: אל תדאגו אנחנו ננצח את החמאס הקופים!! ובהצלחה לכל החיילים!!!! תמונת השבוע:

עונה:../images/Emo26.gif

איך עבר השבוע?אחלה משהו טוב שקרה השבוע:קנו לי פלאפון חדש|מאוהב\ משהו רע שקרה השבוע:מבחנים דבר מוזר שקרה השבוע:לא קרה
השבוע מ-1 עד 10:שבע וחצי יום השבוע:רביעי חבר/ת השבוע:אורנג'
סלבס השבוע: הילארי דאף
שיר השבוע:Underneath this smile סרט השבוע:עוד סיפור סינדרלה של סלינה גומז סדרת/ תוכנית השבוע:הישרדות 2 מבחני השבוע:מתמטיקה בילוי השבוע:קניון
תוכניות לשבוע הבא:לימודים ולצאת לקניות מסר לאומה:אל תדאגו במלחמה הזו אנחנו ננצח
תמונת השבוע:

hilary4ever

New member
סרט 100מם!![=

הכינוי שלך מוכר לי.. נכון הייתי פה לפני כמה זמן בפורום הזה? [ראיתי בארכיון את הכינוי שלך..]

hilary4ever

New member
חח..=] ברוכה השבה..

לי קוראים גילי , 13 [ואני בת.. תמיד מתבלבלים..]

למעלה