סיכום שבוע

t i t i13

New member
חח את יודעת

שלי נראה רגיל כזה אדום לבן
יש לי תמונות אני יעלה מתישו

StarIess

New member
בלה בלה בלה.../images/Emo203.gif

אז איך היה השבוע? כואב. האדם שעשה לכם את השבוע? לאיודעת. האדם שהרס לכם את השבוע? אף בנאדם, אבל הבטן שלי בהחלט הרסה את השבוע. דבר טוב שקרה השבוע? העצרת של רבין אתמול. (אני לא מאמינה שהצלחתי להגיע אליה בסוף, ועוד באוטו!) דבר רע שקרה השבוע? הבטן הארורה הזאת, שתמות! כואב לי
משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? המ לא משנה. *rolling eyes* שיר השבוע? עידן האלוהים.
אבל בגרסה האנפלגית, אני פשוט מתה על הצרחות בסוף D: סרט השבוע? מלתעות, כי בובות כרישים ענקיות זה נורא סקסי. סדרת השבוע? דבי טראוויס מעצבת.
(אני כ"כ גיי) ציטוט השבוע? הדברים המפגרים שהאיש מטעם ברק אובמה אמר בעצרת? דביל XD תמונת השבוע? מיטה מגניבה.
משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? להרגיש יותר טוב?

StarIess

New member
לא ../images/Emo10.gif ושמעתי שהיה ../images/Emo10.gif

זה כזה מדכא... ממש רציתי להיות בהופעה שלהם מתישהו לפני הגיוס.
ד"א, יש באמת הופעה בלהבות חביבה?

t i t i13

New member
כן =]

בשלישי בדצמבר ולפני זה יש ב27 בהאנגר בת"א ואנלא יוכל לבוא כי יש הגבלת גיל זה כזה חרא =/ זאת את שחיפשת הופעות בצפון לא? הייתה הופעה יום שישי בחיפה לא היית? XD

StarIess

New member
אומייגד היה בחיפה?! את רצינית?!

ידעתי שיש בטרמינל וזה היה מ21+ או משהו והייתי ממש מדוכאת מזה, אבל לא ידעתי שהיה בחיפה! :| ות"א טוב, זה לא עוזר לי :/ אבל להבות חביבה זה יותר קרוב אליי, אולי אני אצליח לשכנע חברה+אוטו לבוא.

t i t i13

New member
חחח

סליחה טעות שלי זה היה ברמות מנשה בטרמינל או משו כזה חשבתי זה היה בחיפה XD בכל מקרה לא יודעת אם בלהבות זה הופעה מלאה [זה 25 שקל כניסה חח] אבל אם אני יידע משהו אני יגיד לך =]

StarIess

New member
תגידי לי, זה יהיה נחמד :)

ואם תדעי במקרה על הופעה בצפון בחודש הקרוב תודיעי לי על זה גם P: אני פשוט לא מצליחה ממש להתמצא בפורום באתר שלהם..

למעלה