סיכום שבוע

t i t i13

New member
סיכום שבוע ../images/Emo8.gif

אז איך היה השבוע? האדם שעשה לכם את השבוע? האדם שהרס לכם את השבוע? דבר טוב שקרה השבוע? דבר רע שקרה השבוע? משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שיר השבוע? סרט השבוע? סדרת השבוע? ציטוט השבוע? תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? צריך להתחיל לגוון קצת תשאלות חח XD יאלה סוף שבוע מעולה =]]]

FFTL

New member
גדנעגדנע D:

אז איך היה השבוע? בן - זונה!!!! האדם שעשה לכם את השבוע? מפקדים, כל הסגל, חברים. :) האדם שהרס לכם את השבוע? פיצ. דבר טוב שקרה השבוע? גדנ"ע!!!!!!!11 דבר רע שקרה השבוע? פיצ. משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע?
שיר השבוע?
סרט השבוע?
סדרת השבוע?
ציטוט השבוע? "נתגייס ב010." XDDD "טוב..יש לכן 30 שניות. בעצם זה קצת..חצי דקה"
מטומטמת. תמונת השבוע? גדנע :) [חולצה שחורה] משו שאתם מצפות לו שבוע הבא?

FFTL

New member
אין דברים יותר מושלמים מהגדנ"ע!

הם עשו לי עוד יותר חשק להתגייס!

FFTL

New member
אה וגם כל הגוף שלי כואב ברמות מטורפות.

ברכיים + מרפקים + כל מיני מקומות בגוף..הכל כחול, אדום, סגול. מה שבא לך חחחח מהזחילות והכל... כלכך כואב, אבל אני כלכך גאה בעצמי על הכאב הזה! :)

chyio

New member
חנפנית P:

עמית אמרה שכל פעם שאת נפרדת ממישהי אני מתחילה לדבר איתה יותר XD טוב זה נכון שתמיד חשקתי בך... אבל יש לך 93275237 נקבות -.-

FFTL

New member
אני חשקתי בך כל חיי, ועדיין חושקת. ../images/Emo98.gif

Shiri from the block

Active member
גם לי זה עשה בדיוק את אותה הרגשה../images/Emo113.gif גם אני כשהייתי בגדנ"ע הייתי ממש מורעלת ורציתי כבר להתגייס. ועוד באותו הזמן הייתי לגמרי אנטי צבא, אז תתארו לכם כמה הבדל 4 ימים יכולים לעשות!

t i t i13

New member
מסכמת =]]]

אז איך היה השבוע? רגיל האדם שעשה לכם את השבוע? חברים/חברות האדם שהרס לכם את השבוע?המורה לספרות בעע דבר טוב שקרה השבוע?חח סתם כמה צחוקים דבר רע שקרה השבוע? בצפר..זה תמיד רע משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? כלום שיר השבוע?that was just your life-Matallica סרט השבוע? אין סדרת השבוע? סימפסון XDD ציטוט השבוע? "את פשוט חתיכת בת זונה את יודעת את זה?" אני למורה לספרות העצבים פשוט עלו יותר מידי חח תמונת השבוע? מההופעה של היהודים יום שישי שעבר..היה פשוט...מ-ד-ה-י-ם!!
[עידן האלוהים באנגלית!!!] משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? חופש יום שלישי ...יש בחירות חחח רק שלא יבוא גשם ויהרוס הכל

chyio

New member
~~

אז איך היה השבוע? ...סביר לא ממש זוכרת אותו ס.ס האדם שעשה לכם את השבוע? לא זוכרת XD האדם שהרס לכם את השבוע? " דבר טוב שקרה השבוע? " דבר רע שקרה השבוע? זה לא ממש רע אבל מעצבן שאישתו של דוד שלי והילדים חזרו מקניה והם כולם ישנים פה P: משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? כלום שיר השבוע? come as you are סרט השבוע? מהפיכה עם אל פצ'ינו ומספר 23 סדרת השבוע? אין ציטוט השבוע? Im worst at what I do best תמונת השבוע? אין משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? שיעור נהיגה #8!!!!!!
תגידו, מה דעתכן על מפגש? שבת שלום :)

love me7

New member
הגיע זמני...

אז איך היה השבוע?
לא משהו כי אני חולה ומצוננת האדם שעשה לכם את השבוע?
הרבה אנשים האדם שהרס לכם את השבוע?
אם ימצא כזה אני יהרוס לו בחזרה דבר טוב שקרה השבוע?
התחלתי לראות עונה שנייה דבר רע שקרה השבוע?
חולההה משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע?
אין שיר השבוע?
אבי קורן-את יחידה סרט השבוע?
אין סדרת השבוע?
ישנן בנות ציטוט השבוע?
אין תמונת השבוע? אני ברקע משו שאתם מצפות לו שבוע הבא?
מה שיבוא יבוא ,אבל מקווה שסוף סוף אני אצא עם כיתה שלי ליום גיבוש...

Shiri from the block

Active member
מייייייייי../images/Emo113.gif אז איך היה השבוע? אחלה!! האדם שעשה לכם את השבוע? הבנקאית שהביאה לי את הכרטיס ויזה הבינלאומי../images/Emo6.gif האדם שהרס לכם את השבוע? אף אחד!../images/Emo9.gif דבר טוב שקרה השבוע? קיבלתי את הכרטיס ויזה הבינלאומי + דרכון צרפתי. עכשיו רק מה שנותר זה לחכות לטיסה בינואר../images/Emo99.gif דבר רע שקרה השבוע? כלום!! משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? כלום שיר השבוע? אממ, השיר החדש של שירי מימון, וומנייזר של בריטני, ועוד כמה שירים ישראלים סרט השבוע? אין משו מיוחד סדרת השבוע? זינה ונמלטים ציטוט השבוע? Just Dance, gonna be ok של ליידי גהגה תמונת השבוע? הנסיכה והמלכה ביחד בהופעה של מדונה../images/Emo26.gif משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? שיעבור עד ינואר!!

t i t i13

New member
אהעעע איזה גיטרה ../images/Emo99.gif

חח פתאום אני שונאת את שלי
[סתם בחיים אנלא אשנא אותה!! חח]

למעלה