סיכום שבוע

edens 114412

New member
סיכום שבוע../images/Emo70.gif

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב! :)

Black Devil18

New member
סיכום :)

משהו טוב שקרה השבוע: שידרגתי את הרכב
משהו רע שקרה השבוע:
היום הכי טוב בשבוע: שני היום הכי גרוע בשבוע:
שיר השבוע: חמי רודנר - גאולה
ציטוט השבוע: " מדרגות נעות אף פעם לא מתקלקלות. הן פשוט הופכות למדרגות"
תכנית / סדרת / סרט השבוע: נער החידות ממומביי סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
בילוי השבוע:מסעדת " פטפוט "
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא משהו מיוחד.. פרק השבוע בפיג'מות: הטברנה של גרי
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: ...... פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
שבת שלום :]]

0OמומיןO0

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo232.gif../images/Emo107.gifסיכום השבוע!!!!../images/Emo65.gif

משהו טוב שקרה השבוע:בריכה,יומולדת לאמא
משהו רע שקרה השבוע:נראה לי שאני שוב צריכה ללכת לרופאת שיניים
היום הכי טוב בשבוע:ראשון,שלישי והיום
היום הכי גרוע בשבוע:חמישי למרות שלא היה גרוע כמו שחשבתי היה בסדר
שיר השבוע:ESTOI LISTO
ציטוט השבוע:אתה הורג את ג'ורג' העצמאי
העולמות מתנגשים
תכנית / סדרת / סרט השבוע:סרט:
אינדיאנה ג'ונס וממלכת גולגולת הבדולח
וסדרות:
כוכב נולד,כמעט מלאכים2,חצויה,הפיג'מות במופע של דובל'ה,שבוע סוף
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:שום דבר
בילוי השבוע:בבריכה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שום דבר מיוחד
פרק השבוע בפיג'מות:כרטיס ביקור וסוף עונת הפיג'מות
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את הדיון על העונה האהובה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא
שבת שלום ושבוע טוב! :)שבת שלום לכולם ושבוע טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה. ../images/Emo223.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכרת~ משהו רע שקרה השבוע: חםםםםם!! שיר השבוע: The Script - Breakeven
ציטוט השבוע: "איך הרגשת כשתקעו לך מחט בתחת?!" XD תכנית / סדרת / סרט השבוע: תכנית- השמיניה
, מועדון לילה, הפיג'מות, מסודרים סרט- בית השפנפנות סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
בילוי השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לפגוש חברות שלא ראיתי מלא זמן^^ , בדיקת דם>< פרק השבוע בפיג'מות: M טבעי- אני אסגוד לפרק הזה תמיד
, הנסיכה הפורץ והבכיין [אני מנסה מלא פעמים להוריד את הפרק של מס מנדלבאום וכל פעם יורד במקום זה הפרק עכבר! ><] הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא הייתי פה ממש השבוע
שבת שלום ושבוע טוב! :) גם לכם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכמת ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא משהו ספציפי, סתם שבוע נחמד משהו רע שקרה השבוע: אוקיי, שמעו סיפור- יצאתי מהעבודה ב-4, והתחלתי ללכת ברחוב ואז אני רואה שאיזה שלושה אנשים רצים לכיוון שלי ובורחים משני שוטרים שרדפו אחריהם. זזתי הצידה אבל לא מספיק מהר, אז אחד מאלה שברחו העיף אותי לתוך הכביש
ונפלתי על הגב וחטפתי מכה בראש
ושוטר אחד עזר לי לקום. וזהו. -.- היום הכי טוב בשבוע: שלישי- לא עבדתי :> היום הכי גרוע בשבוע: רביעי
שיר השבוע: Circus ציטוט השבוע: "בקיצור ישבנו בסושי, והיה מזה טעים. אבל מה מתברר? שהממרח הירוק הזה זה לא אבוקדו! איזה חריפות, ה' שפירא. בכיתי כמו ביום שפירקו את הגיימבויז"
זה משבוע סוף תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, שבוע סוף, מועדון לילה, כוכב נולד. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: קטעים משבוע סוף בילוי השבוע: קניון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שייגמר כבר ואני יקבל משכורת
פרק השבוע בפיג'מות: הצרפתים באים+הולכים הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: תחרות תסריטים פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות ? לא

Black Devil18

New member
אווץ'

לא נשמע נעים במיוחד ההדיפה שלך לכביש.. מזל שלא קרה משהו חמור יותר. תרגישי טוב.

Sofa xD

New member
יווובל XDD

שיר השבוע: Circus הוווטווש!...חשבתי שגם איפיוסיקאמיי XDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מחר עבוודה שווב.. והנהה נכנסתייי לפוורוום D:

edens 114412

New member
מסכמתת

משהו טוב שקרה השבוע: לא עבדתי :) משהו רע שקרה השבוע: אין היום הכי טוב בשבוע: רביעי היום הכי גרוע בשבוע: אין שיר השבוע: יש כל מיני ציטוט השבוע: אין תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, שבוע סוף, חצויה, שמש זהו אני חושבת סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: מחנה אימונים כל השבוע לא היה לי כוח לצאת לשום מקום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת ... פרק השבוע בפיג'מות: כרטיס ביקור הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: ממ.. לא יודעת פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבת שלום ושבוע טוב! :)

shaked2010

New member
מסכמשת באיחור...

משהו טוב שקרה השבוע: אחותי מתחתנת בקרוב... משהו רע שקרה השבוע: - היום הכי טוב בשבוע: שלישי היום הכי גרוע בשבוע: שבת... שיר השבוע: - ציטוט השבוע: - תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מותתתת ב-ר-ו-ררר סרטון או תמונה שראיתם ברשת: תמונה שלי... בילוי השבוע: - משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיבוא מחשב חדששש! פרק השבוע בפיג'מות: חג'י מהאגודה לרשות השידור
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: - פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? -

Jen74

New member
לא היה לי סיכום שבועי כי...

היה לי סופשבוע מבאס... היה שבוע עמוס בעבודה וילדות משועממות בחופשה. סופשבוע לא משהו, עייף ומבאס. אבל נגמר, התחיל שבוע חדש, עמוס בעוד עבודה. השבוע הבנות הגדולות שלי מדריכות בשבוע "כחול אדום" של הנוע"ל, פותחים קן חדש אצלנו בשכונה והאחות הקטנה שלהן היא חלק מהקבוצה של כיתות ד'. אז יש לי שלוש בנות בפעילות השבוע. האמצעית בחלומות עד שעות הצהריים.

למעלה