סיכום שבוע

סיכום שבוע../images/Emo70.gif

נו אז מה אם ההודעה למטה זה גם סיכום שבוע... נחיה גם עם זה.
שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

תמרוש5

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע שלך?ענבל פרלמוטר-מעכבת סרט השבוע שלך?איש הפיל.
יואו זה הסרט הכי עצוב בעולם. בכיתי כ"כ הרבה. תכנית/סדרת השבוע שלך?החיים על מאדים
משפט השבוע שלך?"לא השארתי פתק,לא היה לי מה לומר". מה עשה לך את השבוע?שביתה!והיום הופעה של חמי רודנר
מה הרס לך את השבוע?כלום. תמונה שעשתה לך את השבוע?תגובה מהירה. למה את/ה מחכה בשבוע הבא? יום שני!! פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?נופ.

:)

שיר השבוע שלך? כל השירים של המכשפות, זה הברור מאליו, וכל "הסליחה ואני" של אפרת גוש. מלכה, מלכה, מלכה. סרט השבוע שלך? לא ראיתי...אז... למראית?
תכנית/סדרת השבוע שלך? טופ מודל. משפט השבוע שלך? "שחר אומר שלעשות פינת עישון בבית זה כמו לעשות פינת השתנה בבריכה, זה במילא מגיע לכל מקום"
יווו טב"ע זה כל כך מצחיק מה עשה לך את השבוע? השביתה, איי גס! מה הרס לך את השבוע? לגלות שהממ, המורים החביבים שלי שלא נמצאים בארגון המורים, כלומר נמצאים בהסתדרות המורים, עדיין מלמדים. אז נדפקתי עם שיעור ערבית על הבוקר ביום רביעי. אחרי שהלכתי לישון ב4 בבוקר. וקמתי ב7.
תמונה שעשתה לך את השבוע? אני בתגובה מהירה למה את/ה מחכה בשבוע הבא? תל אביב, המשך שביתה.
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? לא

../images/Emo190.gif

שיר השבוע שלך? שיר הנושא של צבי הנינג'ה, שהיה גם השיר של הקורס שלי ואני וחברה שרנו מלא השבוע.
סרט השבוע שלך? אמן האשליות. ראיתי בחלקים, אבל, אדוארד
תכנית/סדרת השבוע שלך? ER, FNL והתמכרות חדשה - Gossip Girl.
משפט השבוע שלך? "אני לא מחפש משהו רציני"
מה עשה לך את השבוע? אימון מרפאה, מה שאומר שבוע בבסיס של חברה מהקורס
וניצלנו את הזמן להתקשר לאנשים מהקורס, היה כיף. ומכון כושר, פעמיים - תמיד טוב כשאני מצליחה לדחוס יותר מאימון אחד.
מה הרס לך את השבוע? לא האמנתי שזה יגיע לזה, אבל געגועים לבסיס שלי!
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לראות כמה אנשים מהבסיס
ואממ... אממ... לא יודעת. לא נראה לי שיש משהו מיוחד.
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? ברור, אנחנו נפגשות כל שישי בבוקר בתחנה מרכזית טבריה, יושבות לשחנ"פ על איזה פלאפל וקולה.

ילד רע 16

New member
עונה:

שיר השבוע שלך? אין סרט השבוע שלך? אביבה אהובתי, אפוקליפטו תכנית/סדרת השבוע שלך? הנפילים משפט השבוע שלך? "אם אין אני לי מי לי" מה עשה לך את השבוע? לקרוא ש'דני הוליווד' תעלה בינואר הקרוב מה הרס לך את השבוע? ריב משפחתי תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לידיעות על השביתה בתקווה שתבוטל מהר ככל האפשר פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? לא

למעלה