סיכום שבוע!

ZoHaRoT

New member
סיכום שבוע!../images/Emo66.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!!:]

...

(מזל שאין כאן היום הגרוע של השבוע והכול פה חיובי) היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שנשארו עוד אנשים טובים בעולם הזה ספר השבוע: סרט השבוע: "סיוט ברחוב אלם"- החדש
סדרת השבוע: יש יותר מידי
שיר\\דיסק השבוע: "אשמור עלייך" משה פרץ ציטוט השבוע: "כן, כן" (בעבודה יש מישהו שלא מפסיק להגיד את זה..וזה נתקע לי בראש..) תמונת השבוע: אל תיבהלו, אני מושפעת (מידי) מהסרט
תשמרו על עצמכם/ן ושבוע טוב.

שלגיה 14

New member
אמאלהההההההה

בהחלט יש אנשים טובים בעולם הזה! צריך רק להסתכל טוב מסיב כדי לא לפספס אותם
שבוע נפלא מותק!

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה... לא זוכרת. ראשון אולי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל ספר השבוע: "עיני נמר" ספר נוער מצויין שחזרתי אליו השבת סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין שיר\\דיסק השבוע: לירון לב- "לב פתוח" ציטוט השבוע: "WELL" תמונת השבוע: אני חולה על הבחור הזה
שבוע מצויין שיהיה!

שלגיה 14

New member
אה, ד"א...

כנראה שבשבוע הבא אקנה את הספר שהמלצת לי עליו "אלגנטיות של קיפוד" (נדמה לי שככה קוראים לו...)

שיר m

Well-known member
הא!

מקווה שתהני ממנו (ואם לא, לא אני המלצתי!
). לירון לב מוכשר בטירוף. מגניב שלמדתם יחד:) והתמונה.. רפאל נדאל, שחקן הטניס מספר 1 בעולם. הוא חתיך ונשמה...

ZoHaRoT

New member
מספר 1? יש לך טעות קטנה...

את אמורה להגיד- "מספר 1 כרגע". כי עוד שנייה רוג'ר חוזר:]]]

ZoHaRoT

New member
לא, את-

חח אני יודעת, אני מחורפנת.. זו לא אשמתי. אה, כן-

ZoHaRoT

New member
מסכמשת

היום הכי טוב בשבוע: חמישי נראה לי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים ספר השבוע: סאלי לוקהארט. סרט השבוע: קילרים. סרט חמוד. סדרת השבוע: -- שיר\\דיסק השבוע: keane- everybody's changeing ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע: Nole:]

שלגיה 14

New member
תקישבו, הפורום הזה..

מאוד מאוד בסטייל השבוע
איזה תמונות הבאתם לנו! (חוץ ממך ליאת...
) הגעתי למסקנה שין הרבה פרקים של חברים שאני לא יודעת לדקלם בע"פ מרוב שראיתי אותם. אבל זה עדיין מצחיק

../images/Emo192.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: פגשתי את האנשים שאני אוהבת אחרי הרבה מאוד זמן. ספר השבוע: סרט השבוע: Across The Universe סדרת השבוע: שקר לי. שיר\דיסק השבוע: אני חורשת על lungs של florence and the machine ציטוט השבוע: תמונת השבוע: בחרתי תמונה שאני צילמתי... יצאתי מהבית השבוע וזה מה שראיתי. אין לי מושג של מי הסוס הזה ואיך הוא הגיע אלינו, אבל הייתי חייבת לצלם את הרגע

שלגיה 14

New member
אין כמו...

לפגוש אנשים שאוהבים אחרי הרבה זמן
וכן, תמונה מדהימה! כל הכבוד צלמת מוכשרת

שלגיה 14

New member
ותורי...

היום הכי טוב בשבוע: שני
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יום ההולדת שלי. היה מושלם. ספר השבוע: 52 מפתחות סרט השבוע: סדרת השבוע: בטי שיר\דיסק השבוע: אהבנו - חיים משה ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע נפלא

שיר m

Well-known member
אם יש יום

שחייב להיות מושלם זה יומולדת:) ו"אהבנו" זה שיר ענק.

ranch22

New member
סיכומיישן

היום הכי טוב בשבוע:שלישי וחמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:מסעדה וסרט ומנוי ליס פלנט. ספר השבוע:שחר מפציע, בר מזל ומיכאל שלי. סרט השבוע:"תוכנית גיבוי" סדרת השבוע:"כוכב נולד" שיר\דיסק השבוע:"כל יום מחדש-התקווה 6" ציטוט השבוע:"אני אמשיך ואמשיך לנסות... כל יום מחדש" מצטערת, ממש נדבקתי מרוב שזה הושמע מליון פעמים ברדיו! תמונת השבוע:-

למעלה