סיכום שבוע!

ZoHaRoT

New member
סיכום שבוע!../images/Emo39.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

שלי:

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לנוח ולא לעשות כלום, ולאכול שוקולוטה
ספר השבוע: סרט השבוע: "רשימת חיסול" סדרת השבוע: "חיים אחרים" שיר\\דיסק השבוע: "נולדתי לשלום" ציטוט השבוע: "כמה עובדים יש לך"?! תמונת השבוע: שבוע נפלא לכולם

ZoHaRoT

New member
מסכמת..

היום הכי טוב בשבוע: וואלה לא זוכרת.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לאידעת ספר השבוע:שבת הבאה אני בטח אסיים ספר ואז יהיה:p סרט השבוע:-- סדרת השבוע: כ"כ supernatural שיר\דיסק השבוע: האמת ש- .Lena -satellite אני וחברה התחרפנו איתו בצורה פקאצית רוב השבוע. היה כיף!:D ציטוט השבוע: "Love" תמונת השבוע:אל אל ישראל!

שלגיה 14

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לכן על הסיכומים שלכן:

מתה עליכן בנות
אה וגם.. נולדתי לשלום זה שיר מקסים וגם.. שוקולטה זה מאוד טעים וכם ש.. אין כמו LOVE אה ו..איפה שירוש? ושאר הבנות?? אה.. ו.. זהו

שיר m

Well-known member
ומה עם סיכום שלך שלגיה? התחנפות לא תעזור../images/Emo98.gif

שיר m

Well-known member
לא רוצה להתעלם../images/Emo57.gif

היום הכי טוב בשבוע: מי זוכר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל ספר השבוע: "המאמינים" אני רק בהתחלה סרט השבוע: אין סדרת השבוע: דקסטר שיר\דיסק השבוע: מוניקהסקס- השמלה ממדריד ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין

ranch22

New member
שלי....

היום הכי טוב בשבוע: רביעי-חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:שיחות אל הלילה עם מישהו חשוב מהעבר. ספר השבוע:בצעד יוצא דופן-לא קראתי השבוע :/ סרט השבוע:- סדרת השבוע:חיים אחרים. שיר\דיסק השבוע:"דמיון חופשי" ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

גם אני רוצה! ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: כל הסופ"ש. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: פסטיבל אבירים בעיר העתיקה בירושלים... ממש נהניתי! סרט השבוע: מממ... כבר לא זוכרת סדרת השבוע: דקסטר / גלי שיר\דיסק השבוע: Sergio Mendes - Mas Que Nada רקדנו עם השיר הזה במשך כל הלילה......
(השיר הזה תמיד מצחיק אותי, כי וויליאם נשמע כמו עודד מנשה בהתחלה
) ציטוט השבוע: "הכאב הוא בלתי נמנע הסבל הוא אופציונלי"- הַארוּקי מוּרַקַמי.
תמונת השבוע: אני לא בבית אז אין לי אפשרות להעלות תמונה, אבל ביום שישי תהיה תמונה!

שיר m

Well-known member
מחכים לתמונה:)

ולא חושבת שאגיע לירושלים... תהני אם את הולכת!

חחחחחח

הגעתי!
אח שלי התגייס ביום ראשון הזה, ובשבת עשינו יום כיף כל המשפחה. הצטלמנו עם אלביס בפונדק

שלגיה 14

New member
טוב, בסדר... ../images/Emo8.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הופעה של מירי מסיקה. פריצת דרך ענקית. וארוחה משפחתית כיפית במיוחד ספר השבוע: סדר הדין בפלילים. מרתק. (אל תגידו שלא לפני שתנסו!) סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\דיסק השבוע: בקרקס הזה - מירי מסיקה (ודווקא הוא לא היה בהופעה..) ציטוט השבוע: תמונת השבוע: המשך שבוע מהמם!!

למעלה