סיכום שבוע..

hilary4ever

New member
סיכום שבוע..../images/Emo3.gif

הדבר הטוב של השבוע: הדבר הרע של השבוע: הדבר המצחיק של השבוע: פאדיחת השבוע: ציטוט השבוע: שיר השבוע: דיסק השבוע: תמונת השבוע: זמר השבוע: זמרת השבוע: להקת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: איש השבוע: השבוע מ-1 עד 10: תכנונים לשבוע הבא: שיהיה לכולם.. שבת שלום..

hilary4ever

New member
עונה..../images/Emo3.gif

הדבר הטוב של השבוע: ח~ו~פ~ש.. הדבר הרע של השבוע: הייתי בעזריאלי כדי לבוא למפגש של הפורום של כ"מ וחברות שלי שהיו איתי לא רצו..:) הדבר המצחיק של השבוע: כשנסענו חזרה מעזריאלי אז אישה אחת נרדמה כל 2 שניות אז התחלנו לשיר.. פאדיחת השבוע: עליתי עם חברה שלי במעלית בקניון והיו הרבה אנשים והיא התחילה לשיר so what..:) ציטוט השבוע: "זה ביזיון חבר'ה, אין לי מילה אחרת לתאר את הכיתה הזאת.." XDD שני המורה המחליפה אמרה..:) שיר השבוע: ay amor - קמילה ופליפה מקטנטנות..:) דיסק השבוע: circus.. תמונת השבוע: של אאוחניה..:)3> זמר השבוע: עידן יניב.. זמרת השבוע: הילארי.. להקת השבוע: טין-אנג'לס.. ספר השבוע: כוח 12.. סרט השבוע: דמדומים.. תוכנית השבוע: קאסי.. , חשופים... , הישרדות.. איש השבוע: מור {חברה שלי..} השבוע מ-1 עד 10: 10 תכנונים לשבוע הבא: 2 הופעות בג'אז..:)

Aliska7

New member
עונההההה P:

הדבר הטוב של השבוע: החופשש :) הדבר הרע של השבוע: מממ...לא זכור לי משו ממש רע XD הדבר המצחיק של השבוע: סתם הרבה צחוקים עם חברות XD פאדיחת השבוע: אהה...סיפור מטומטמם עם פח זבל P: ציטוט השבוע: לא זוכרת...היה מלא XD שיר השבוע: ריץ' אאוט [כמובן XD] דיסק השבוע: נממ..נממ...לאדעת P: תמונת השבוע: אין לי כוח~ זמר השבוע: דרייק בל P: זמרת השבוע: הילארי! להקת השבוע: טרי דייס גרייס ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון סרט השבוע: סיפור סינדרלה תוכנית השבוע: כמעט מלאכים איש השבוע: המורה שלי למתמטיקה ~כן בטח~ P: השבוע מ-1 עד 10: 11 תכנונים לשבוע הבא: ממ...מבחן במתמטיקה...אולי עוד משו D: שבת שלום לכולםםם :)

נוייההה

New member
עונה :)

הדבר הטוב של השבוע:אממ...שהיה חופשש הדבר הרע של השבוע:שהחופש נגמרר והתחילוו המבחניםםםם :( הדבר המצחיק של השבוע:אמממ.. בפורים היוו פוול דברים מצחיקים פאדיחת השבוע:אממ.. נשאיר את זה כ מממ... ציטוט השבוע:"אקונה מטטה זה אומר אל תדאג" שיר השבוע:the getaway של הילארי או rehab של ריהאנה דיסק השבוע:אממממ.. דפרצ'ר של ג'סי מקרטני תמונת השבוע:איי חתייךך הואא זהה מששווו זמר השבוע:ג'סי מקרטני וג'יימס מוריסון זמרת השבוע:הילארי,ריהאנה להקת השבוע:אממ.. קינגס אוף ליאון ספר השבוע:-- סרט השבוע:חחחחחח הסרטט המצוייר - סוד הממלכה הקסומה (חברה שלי הזכירה לי אותו ביום עבודה) תוכנית השבוע:כמעט מלאכים,ערוץ E, סיאסאי מיאמי וניו יורק ,וחבריםם איש השבוע:חברותיי השבוע מ-1 עד 10: 9 תכנונים לשבוע הבא:מבחנים..:\ שיהיה לכולם.. שבת שלום.. וגמלךך

למעלה