סיכום שבוע

רותם654

New member
סיכום שבוע ../images/Emo3.gif

כי כבר שבועיים לא היה
שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז-מבול משהו שעשה את השבוע-חופש פסח,יצאתי עם נתנאל =],יצאנו עם נטלי בלילה,קניתי פנאי פלוס משהו שהרס את השבוע-מרינה בבית חולים =[,אייל וספיר שיגעו אותי,שהמסיבה מבוטלת בילוי השבוע-עיר,קניון,רחוב סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-סוף העולם שמאלה
מה קניתם השבוע?-מללא דברים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא דעת תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאור ולירז |U4|

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifיאלללה חופש%^../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז- אוקי,חפירה
: היהודים-בסוף תבכו,תענה לי,כאילו,פאדר,עד שזה יעבור,מקום אחר אקוסטי. קרן פלס-אל אישך שתיקתך,סקס עם האקס,פיז'ו 92,במכונית ליד הים,סוף הרגש,שוני אצל שוני,הוא מתקשר אליי. משהו שעשה את השבוע- טיול שנתי שלא הלכתי[יום לא ללמוד+יומיים לבוא ל3 שעות ולא לעשות כלום],פסח,שיפוץ החדר שלי משהו שהרס את השבוע- עבודות לחופש.. בילוי השבוע- תקווה,קניון גבעתיים,היכל נוקיה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות,הדוגמניות,בובות,הפיג'מות מה קניתם השבוע?- שרוכים,צ'יפס,את הדיסק החדש של קרן פלססססס[מומלץ בחום!!!]
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שימשיך החופש
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל ומיטל:)

inbals93

New member
סופ''ש

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- celine dion - all by myself, all you need is love משהו שעשה את השבוע- ערב מגמות, נפטרתי מהמבחן בהיסטוריה, שיחה כולשהי, סופסוף חופש משהו שהרס את השבוע- המבחן במתמטיקה, העומס... בילוי השבוע- על האש אצל חברה, קניון, סינמה סיטי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "בלה" מה קניתם השבוע?- לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להירשם לתיכון[?]..עזבו, לא מחכה לכלום. תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לגל, מיטל וסתיו

יש תמונה של לירז צ'רכי בפנאי פלוס../images/Emo3.gif

למי שיש סורק שיסרוק
היא לבשה שם מעיל ארוך כזה מהחנות של אבא חחח

יש לי את העיתון../images/Emo3.gif

קניתי ת'עיתון אבל אין לי סורק ליסרוק לכם ויש גם תמונה שלה מהחופשת סקי באיטליה

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifהתמונה../images/Emo26.gif

מהמצלמה של הפלא',אז לא רואים כלום..אבל בכ"מ..

RTur

New member
באיחור קל חחח:

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות, עד הסיבוב הבא, עוד צהריים, עד הסיבוב הבא שיר השבוע לא של לירז- וואו יש המון.. בטי - האמת שלנו, kylie - wow, kelly rowland - work, justin & Snoop dog - pose, אוהד חיטמן - חשבתי שיהיה רומנטי, אסף אמדורסקי - אל תעזבי את תל אביב, דודו טסה - אמי אמי, האלבום החדש של שירי.... משהו שעשה את השבוע- ההופעה של שירי מימון בב"ש.. היה מושלם! משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- הופעה של שירי מימון, ביליארד עם חברים.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- בובות, "הנעלמים"/הרלן קובן מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד תמונה שבא לשים- אין לי אותה פה על המחשב.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- דנע תפסיקי לעשן! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- רציתי לתת לדנע אבל אז גיליתי שהיא מעשנת - דנע תפסיקי לעשן!

חחח דננע מעשננננת ?!

וולמה דנע ולא דנה? כי קוראים לך דנה הרי לא דנננעעע חחחחחח מה ?!

A t z a

New member
לא גילית כבר במפגש כשנפלט לי../images/Emo6.gif?../images/Emo80.gif

טוב שכבר 100 שנה
.... אור גוהרי- כן,ודנע זה כינוי שנדבק אליי...

חח לא הייתי במפגש ../images/Emo6.gif

ולמה את מעשנת ? הריאות שלך יהיו שחורות חחחח לירז לא מעשנת, נכון?

לירז לא מעשנת

אור שמעי עם לירז הייתה מעשנת השיניים שלה היו צהובות ועוד משהו לגבי דנע עם היא מעשנת והיא לוקחת לריאות אז יכולים להיות לה כתמים בריאות

אני הבנתי טוב מאוד אור לא הבינה

אור חשבה שדנע אמרה שלירז מעשנת אבל היא דיברה עלל עצמה

מה פתאום את לא הבנת אני הבנתי !!!!

דנע אמרה שהיא מעשנת אז אמרתי לה שלא תעשן כי הריאות שלה יהיו שחחורוות ואז שאלתי דרך אגב אם לירז מעשנת הבנת ? לא התכוונתי שדנע אמרה שלירז מעשנת במפגש כי אני בכלל לא הייתי במפגש ודי כל הזמן להגיד דנע דנע דנע קוראים לה דנה מה היא שלוחית מזה דנע? חחחחחחחחחח

כמה אתם דואגות

וחוץ מיזה אור רק רציתי להגיד לך שאת טועה כי עם דנה מעשנת והיא לוקחת לריאות אז ייהיו לה כתמים ולא ראות שחורות אלה כתמים בריאות מה קשה להבין ועם היא לא לוקחת לריאות אז לא יהיה לה כלוום

למעלה