סיכום שבוע

סיכום שבוע ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: מה התחדש אצלך השבוע : בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: מטרת השבוע: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים:

דללה

New member
השבוע שלי ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום העצמאות
משהו רע שקרה לך השבוע: אני מקוררת
שיר שלא הפסקת לשמוע: בערך כל השירים של משינה.. היו להם יותר מדי הופעות
להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : ע"ע שיר שלא הפסקתי לשמוע סרט השבוע: לא ראיתי תוכנית השבוע:
ספר השבוע: "המקלדת" אדם שעשה לך את השבוע: הוא
מה התחדש אצלך השבוע : לא הרבה.. הצינון בעיקר בילוי השבוע: באולינג
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ל"ג בעומר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אפשר חמור??" "מה??" "אפשר קולה?" "כן, בטח" תמונת השבוע: התמונת מחזור שלי
מטרת השבוע: להבריא
מסר לאומה: ת'ורמן, עשית אחלה עבודה בקיל ביל 2" ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: היה מגניב, מצחיק ברמות וחבל שנגמר

EDTH

New member
../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסתפרתי ויום העצמאות... משהו רע שקרה לך השבוע: ללמוד לתנ"ך!@# זה נוראי.. אני לא יודע כלום. שיר שלא הפסקת לשמוע: "העיקר הבריאות"- יוני בלוך להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אביב גפן ואיירון מיידן. סרט השבוע:- תוכנית השבוע:- ספר השבוע: תנ"ך בלעע
אדם שעשה לך את השבוע: UV מה התחדש אצלך השבוע: הסתפרתי סופסוף...זה היה הזוי!
בילוי השבוע: הופעה מעולה של משינה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את המתכונת בתנ"ך ולקנות כרטיס להופעה של Megadeth. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים טובים... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מא-שינה! מא-שינה! מא-שינה!"
"וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" תמונת השבוע: גיטרה יפה =] מטרת השבוע: לעבור את יום שלישי. מסר לאומה: תנ"ך זה רע! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: התחיל טוב אבל התנ"ך הרס הכל.

R e A

New member
בואנה איזה פחדדדדד

ישבתי עכשיו אצל חבר וראיתי את הסרט 'רעש לבן' ולמי שמכיר. סיפור על אדם שאישתו מתה והיא מעבירה לו מסרים דרך טלוויזיה/רדיו וכאלה כשברקע שומעים פשוט רעש לבן כזה. קיצר צרבתי אצלו דיסק עם 3 שירים ומלא תמונות. אני נכנס לאוטו שלי לפני שאני נוסע הביתה, מריץ סרטים שפתאום ברדיו אני אשמע רעש לבן, מכניס את הדיסק ופתאום שומע רעש לבן!! ניסיתי להעביר שיר וזה נשאר על אותו שיר והמשיך עם הרעש הלבן. הרצתי קדימה, זה המשיך!! אני לא מסוגל לישון עכשיו... משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבת טבע החמודה שעשינו בלילה של יום העצמאות. היה בןן של זונה! משהו רע שקרה לך השבוע: אחשלי עזב את הארץ שוב. הפעם לחודשיים מינימום שיר שלא הפסקת לשמוע: מיקס מעולה של מוזיקה שחורה. זה שמתחיל עם אורי גלר להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : אנערף סרט השבוע: school for loosers תוכנית השבוע: אנערף ספר השבוע: אנא-ערף אדם שעשה לך את השבוע: ?ףרענא מה התחדש אצלך השבוע : האוטו של אח שלי עבר אלי
בילוי השבוע: על האש. עשיתי 3 פעמים השבוע עם חברים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: גיבוש צנחניםדובדבן ביום חמישי-שישי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: וואלה לא יודע ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה לי משהו בראש תמונת השבוע: מממ מטרת השבוע: לעבור את הגיבוש מסר לאומה: תאכלו הרבה חסה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: בן של זונה חוץ משלשום בלילה.

iti4

New member
../images/Emo6.gif

בדוגרי זה סתם סרט אימה לא משהו.. אבל אחרי משהו כזה זה כן

Ana Lyn Newkirk

New member
אני.. ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלך לי מעולה ביום חמישי במתכונות בפיזיקה ומחשבים אפילו שהן היו באותו יום ואפילו שמראש לא ידעתי איך יילך לי
משהו רע שקרה לך השבוע: שתיתי הערב יותר מדי.. ועד עכשיו אני מרגיש רע
שיר שלא הפסקת לשמוע: STUCK: אדם שעשה לך את השבוע: ידידה שלי :) מה התחדש אצלך השבוע : סופסוף התחלתי להצליח במתכונות... בילוי השבוע: היציאה הערב (עד השעה 22:30 שבה זה הפך לסיוט) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שההורים יעשו לי ביטוח על האוטו שלהם
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחת מהידידות שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חחחחח מטרת השבוע: לעבור כמה שיותר מתכונות בשלום
מסר לאומה: לא לשתות 4 כוסות וודקה רדבול תוך דקה וחצי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: מתכונות.. חרשנות... יציאות... אין לי כוח!

iti4

New member
..............

משהו טוב שקרה לך השבוע: מכבי והפועל הפסידו ובית"ר תיקח אליפות כנראה... הופעתי באשדוד בפזמונוער היה הופעה טובה(למרות שזה היה פלייבק מזדיין ואני שונא את עצמי שעשיתי את זה) והיה דיי מצחיק מאחורי הקלעים.... משהו רע שקרה לך השבוע:יש הרבה דברים שיר שלא הפסקת לשמוע:היא לא תדע - כוורת להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :.. סרט השבוע: מחוז אורנג' תוכנית השבוע:כל ערוצי הספורט למינהם שנפתחו בחינם משום מה ספר השבוע:... אדם שעשה לך את השבוע: לא יודע מה התחדש אצלך השבוע : אישור לקחת את האוטו
בילוי השבוע: אצל רע שיש אוטו בחוץ ויש כסף אבל איין מה לעשות ובסוף יושבים על סרט ונרגילה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמרו מתכונות שיושבות על הראש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא יודע ציטוט\יציאת\מילת השבוע:לא יודע תמונת השבוע: מטרת השבוע:להעביר את הזמן מסר לאומה:תקחו גלולות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים:טוב,חמוד,לא משהו,סבבה,אחלה

theone2468

New member
חרא שבטע /:

משהו טוב שקרה לך השבוע: רקק שהחבר חזר שישי...זהו משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי תאונה, אין אוטו, מגן בתנ"ך עוד חצי שעה ואני לא יודעת כלום שיר שלא הפסקת לשמוע: אין מקום אחר-משינה להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : טיפקס (זהמה שקורה שהם מופיעים לך ליד הבית...חחח סרט השבוע: למי יש זמן?!! חחח תוכנית השבוע: ואי מרתונים של ג'ואי :) ספר השבוע: תנ"ך! חחחח אדם שעשה לך את השבוע: ערן=] מה התחדש אצלך השבוע : לא התחדש בילוי השבוע: לא היה ולא נברא! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בית ריק בייביי!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמן שערן ייצא שישי! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ואהבת לרעתך כמוך" ויקרא..חחחח תמונת השבוע: אין לי כוחח מטרת השבוע: להצילח בבגרות במעבדה! מסר לאומה: תפרשו מביצפר כל עוד אתם יכולים!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: לא מדהים אבל הבא יהיה טוב!

יאפ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום עצמאות משהו רע שקרה לך השבוע: לא משנה.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : The Fray סרט השבוע: RENT תוכנית השבוע: חברים! ספר השבוע: היפה בנשים אדם שעשה לך את השבוע: חברות.. מה התחדש אצלך השבוע: בגדים בילוי השבוע: אממ יום העצמאות ויום שישי בלילה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למותתת, כמה מתכונות =// אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טליה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: Stacy: "You suck with your lousy jokes" Karen: "Well at least I dont suck other things" תמונת השבוע: מטרת השבוע: אני שונאת את השאלה הזאת מסר לאומה: יהיה טוב, מתישהו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: כייף שכזה

Liraz 6q

New member
טרילילילי

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההפלגההה של פרטיזן
משהו רע שקרה לך השבוע:הוא סיפר לי כמה קשה לו.. וזה עשה לי רע..
שיר שלא הפסקת לשמוע: טראקים למיניהם להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סינרגיה
סרט השבוע: ילדות רעות תוכנית השבוע: השיר שלנו ז"ל ספר השבוע:אשראם.. קוראת אותו בפעם ה3 אדם שעשה לך את השבוע: גדי מה התחדש אצלך השבוע : שלפני שבוע לא ידעתי מה קורה איתנו? בילוי השבוע: טורקיה טורקיה טורקיה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יומשישי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גדי ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"..נפתחה עונת החרמנאידה" תמונת השבוע:אני בביצפר- אין פה.. שאני אהיה בבית אני אעלה.. מטרת השבוע: להחליט את מי אני רוצה! מסר לאומה: שנו ותנו לישון!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: אני מתגעגעגעגעת לחברה מההפלגה.. (מאוד מאוד)

פנינה 21

New member
תשובות

משהו טוב שקרה לך השבוע:הגיעו התוצאות של הגיבוש-עברתי!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע:יום הזיכרון-3 טקסים-יותר מדי שיר שלא הפסקת לשמוע:לא יודעת כל מיני שירים מעצבנים ברדיו להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :סאבנימנל סרט השבוע:המבוזבזים-סרט נוראי שודר בערוץ 2.. תוכנית השבוע:ארץ נהדרת-המסר הכי חשוב מתוכנית הסיום-אף פעם אין לנו את המנהיגים המתאימים?! ספר השבוע:אם יש גן עדן-לא מפסיקה לקרוא כל פעם חלק כבר קראתי אותו לפני כמעט שנה כשהוא היה חדש והשבוע כל הזמן שלפתי אותו מהמדף אדם שעשה לך את השבוע:נועם-מאיתור תקשוב-קודם התשובות והיום טלפון זימון לסיווג הבטחוני מה התחדש אצלך השבוע :יעד גיוס בילוי השבוע:שירה בציבור -"שרים וזוכרים"המפגש השנתי לא ממש ביליו אבל יש הקלה מסוימת אחרי הערב הזה כי פורקים את הדמעות של כל השנה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אוסנת(זה כבר השבוע כי יום ראשון) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אבא-התחלתי להתגעגע אני חייבת לפגוש אותו ואני יודעת שזה לא יקרה בשבוע הקרוב -למרות שאתמול התכתבנו ICQ אני מתגעגעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אנו שמחים להודיעך...."נו זה כמעט עמוד המכתב הזה תמונת השבוע:המכתב שניה נצרף מטרת השבוע:השבוע שמתחיל:ספורט ושתי מתכונות.. מסר לאומה:עוד מעט קיץ!!! נקווה שיותר חיובי מהקודם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים:שבוע מדהים.אני אוהבת חדשות טובות מצטערת שחפרתי לכם על המכתב אבל זה מחזיק אותי עם חיוך כבר שבוע וזה מדהים!!!!!

דללה

New member
להבא,

מומלץ שלא להעלות דברים כאלה שמכילים פרטים אישיים מדי (ת.ז וכו') עליך.. אם תרצי למחוק- תודיעי לי

פנינה 21

New member
לא נראה לי שמישהו ישתמש בזה לא שיש להם ממש

איך..אבל אם את חוששת את מוזמנת למחוק את הקובץ.

פנינה 21

New member
שלחתי לך מסר

נו טוב הפחדת אותי קצת.. למרות שאין כאן את הקוד ולכן לא יכולים לעשות עם זה כלום אבל בכל זאת..

בכל מקרה לא מומלץ לפרסם שם משפחה, ת.ז, טלפון

ברחבי הרשת. לבטחונך האישי בלבד
.

ranch22

New member
להלהלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום הולדת, הודעות מזל"ט, טיפול. משהו רע שקרה לך השבוע: הערות לא במקום, וכל מיני. שיר שלא הפסקת לשמוע: רק זמזמתי.. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : מממ... סרט השבוע: "היוקרה" תוכנית השבוע: "אם תרצו"-כי הרצל ואני נולדנו באותו תאריך :) ספר השבוע: "חדריו" אדם שעשה לך את השבוע: המשלחת של פולין, כולם. מה התחדש אצלך השבוע : ... בילוי השבוע: עוד לא. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם תושב"ע. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נראה.. חולונים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אי אהבה עצמית" תמונת השבוע: - מטרת השבוע: אין. מסר לאומה: אם תרצו-אין זו אגדה :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: מתיש, עצוב, שמח, מפתיע, מחדש, מרגיע.

למעלה