סיכום שבוע

סיכום שבוע ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

עונה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי ל'מסע ישראלי' בנושא "משואה לתקומה" (כי לא יצאתי לפולין) והוא היה מאוד משמעותי עבורי. משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי טעות שלא סיכמתי את מה שעבר במסע אבל בעז"ה השבוע אכתוב. שיר שלא הפסקת לשמוע: המון שירים אבל "גם כי אלך בגיא" חזר על עצמו הרבה. סרט השבוע: הבריחה מסוביבור. ספר השבוע: 'אלנקם' של עזרא יכין. מאכל השבוע: האוכל של שבת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נסיעה לי-ם ביום רביעי לסיור, שיחות ולפגוש את חברים שלי בנתב"ג. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים שלי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אנחנו לא שולטים על ה"מה?" אבל אנחנו יכולים לשלוט על ה"איך?" "(הר' קרליבך ה' יקום דמו) תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע מאוד משמעותי. בנה בי הרבה דברים.

Karin917

New member
עונה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. חברות שלי חזרו מפולין
משהו רע שקרה לך השבוע: אני מרגישה רע כבר יומיים
שיר שלא הפסקת לשמוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: רביולי שדודה שלי הכינה [זה היה בשבת שעברה.. אבל מה זה משנה?
] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פנימייה, ציוני בגרות באנגלית? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: קינג קונג
תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר.. מקווה שהבא יהיה יותר טוב

אני../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היום היומולדת של אחי... (כבר אמרתי את זה לא
) משהו רע שקרה לך השבוע: אממממממממ דיי מעפן השבוע הזה... הוא היה עמוס נורא ולא ממש הצלחתי לעמוד בעומס... חוץ מזה הייתה לי שיחה לא נעימה עם המורה לאזרחות... שיר שלא הפסקת לשמוע: נינט טייב ורן נדקר- הגשם משהו
ברח לי... מה שהם שרו השבוע בשיר שלנו... סרט השבוע: צ'רלי בממלכת השוקולד... חמוד ביותר ספר השבוע: אין מאכל השבוע: כרוב לבן... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממממממ שיגיע הסוף שבוע
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא ניראה לי שיש משהו מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: -"צריך הרבה טמטום בשביל להתאבד" - אני לא הייתי קוראת לזה ככה" - אז איך היית קוראת לזה?" - "הרבה אומץ" תמונת השבוע: אמממממממממ אין לי פה... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד יחסית לשאר חחחחחחחח

דללה

New member
שבוע טוב ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בלילה
משהו רע שקרה לך השבוע: העבודה הקודמת דוקמת לי כל כך לעזוב שיר שלא הפסקת לשמוע: כל השירים של אוונסנס סרט השבוע: אין ספר השבוע: אל תגלה מאכל השבוע: פיצה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ.. חופש ומפמ"ח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשי מפמ"ח ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אחי, אל תתגייס!" תמונת השבוע: יצירת האומנות שלי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד..

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: תרמתי דם :) משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע הזה היה דבר רע אחד גדול :\ שיר שלא הפסקת לשמוע: יוני בלוך- אחריות, Red Hot Chili Peppers- Wat Sand
ו- Beatles- Help משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ביום שלישי אנחנו עושים באזר בשקל בהפוך על הפוך :) וביום חמישי שיעור גיטרה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת... לא יזיק לי לפגוש אנשים שעושים לי טוב למען האמת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אווו... חרא שבוע. כמו תמיד.

1tultul1

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי את המבחן באזרחות! =] משהו רע שקרה לך השבוע: היה מבחן באזרחות... שיר שלא הפסקת לשמוע: נממ.. כל מיני... סרט השבוע: אין =( ספר השבוע: אין.. מאכל השבוע: פיצה P= משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגיע יום שבת? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש הרבה אנשים שאני לא רוצה לפגוש... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ.. בסדר..

Liraz 6q

New member
טרילילי טרללה טרילי

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בלילה, היה נדיר!
משהו רע שקרה לך השבוע: כולי מרחפת.. אני צריכה להחזיר לו תשובה.. ואין לי אחת כזאת..
שיר שלא הפסקת לשמוע: מאמי.. האונס כאילו.. סרט השבוע:לא ראיתי.. בתקווה לראות את "בופור" ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: השבוע קצת חטאתי.. תפוח אדמה מוקרם.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שישישי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא הוא והוא..
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ".. אמא, כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות קברן.."
תמונת השבוע: מממ אין כרגע.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה שבוע..עבר מהר

EDTH

New member
וזה עצוב לחכות מבלי לדעת למה

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי בחיפה- היה הכי מצחיק
משהו רע שקרה לך השבוע: הפאדיחה ביום רביעי... ולימודים. שיר שלא הפסקת לשמוע: המכתב ומחר כבר לא יבוא- אביב גפן סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: פסטה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקנות מיתר (נקרע לי)
...סתם, לאדע... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אוו היו הרבה... וכולם מצחיקים אבל אתם לא תבינו. "אריה תראה!, יש להם גיטרה!" (עזבו... סיפור
) תמונת השבוע: השבוע הצטלמתי מלאא עם חברים,אולי אעלה אח"כ... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

H i L a L u S

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדתתתת משהו רע שקרה לך השבוע:אין שיר שלא הפסקת לשמוע:אריק ברמן-המתוקות האחרונות סרט השבוע:הזכרת לי להזמין אות משמיים ביאס ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע:טוסט!!!!!!!וסמבוסק פיצה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פסח!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אלונצייייי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני לא שיכורה,אני סתם מסטולה
" תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עבר מדהים

..........

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 98 במתמטיקה משהו רע שקרה השבוע:מישהו ממש עיצבן אותי שיר שלא הפסקת לשמוע: famous last words-MCR סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו [בפעם הרביעית] ספר השבוע: אין מאכל השבוע: טבעול בציפוי פיצה משהו שאני מפה לו שבוע הבא כלומר השבוע: לקבל ציונים טובים התאכזבתי מתנך בפסיכולוגיה לא אבל ציונים זה כלום לדעתי.. אדם שאני רוצה לפגוש שבוע הבא: חברה טובה שלי שלא ראיתי המון זמן ציטוט\יציאת השבוע: "ההולנדי המעופף" ציטוט שלי תמונת השבוע: אין איך עבר השבוע: טוב חוץ ממה שקרה לי אתמול

דידידי

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול שנתי וזהו בעצם משהו רע שקרה לך השבוע: תושבעעע שיר שלא הפסקת לשמוע: Imogen Heap - Goodnight and go סרט השבוע: בת הים הקטנה ספר השבוע: פני המזל שלי מאכל השבוע: בייגל עם גבינה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להתאבד!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נחשו.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "המורה! כוס אמק עליכם, אני שונאת אתכם!!!!!" תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד, אבל המוות התחיל היוםם!

דללה

New member
הלו! צרי קשר..

לא נראה לי המשפט הזה "משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להתאבד!!"

דניצ, איבדתי את המס' שלך

[וגם שכחתי ת'סיסמה של השם משתמש הנורמלי שלי
] בכל אופן, די לדבר שטויות. וחלמתי עלייך.
ולא היית היום בביצפר? חיפשתי אותך. [שירה]

אז ככה!!

איך מאבדים מס'?!?! איך שכחת את הסיסמא? לא היית פה שנים הא? אני אוהבת שחולמים עליי!! מה חלמת?? באתי רק לאינגליש ולמתמטיקה! לא ראיתי אותך..

המ

זוכרת שהיו לי 2 פלאפונים? אז המ, המס' שלך היה שמור בבפלא השני שלי [וזרקתי אותו
] חלמתי שהתחתנת עם מישו סקסי ברמות והיית כ"כ כ"כ יפה :) והמ, כשנכנסו ליאור נתן לך נשיקה בלחי או משו כזה ורציתי להרוג אותו
הזוי ביותר. הייתה לנו בגרות בעלפה היום, קיבלתי 92 [כפרעליי] משעמם לי

iti4

New member
הממממממ

משהו טוב שקרה לך השבוע:מתכונת ביוטכנולוגיה 5 וחצי שעות רצוף עבר בשלום
משהו רע שקרה לך השבוע:אמא ואבא לא מביאים לי את האוטו בלילה ובכללי כמעט לא משחררים אותו למרות שנגמר המלווה
שיר שלא הפסקת לשמוע:reel big fish - sellout סרט השבוע:להציל את טוראי ראיין..(בפעם ה25) ספר השבוע:עיתון ספורט יום שישי ..(היה ממש נחמד
) מאכל השבוע:איין... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיתחיל כבר פסח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא יודע
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: איין...בזמן האחרון אני מתקלקל עם המשפטים.... תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב מאוד

בדרך אליך:)

משהו טוב שקרה השבוע: אחת החתולות שמסתובבות סביב הבית שלי, המליטה בחלוני בפעם השלישית. משהו רע שקרה השבוע: מישהו שמאוד יקר לי החליט להתרחק מאוד. שיר שלא הפסקתי לשמוע: "תעלות". סרט השבוע: בקולנוע- "בופור", בבית- "הבית באגם". משהו שאני מצפה לו השבוע: לקבל איזה אות חיים מחבר שגורלו לא שפר עליו. אדם שברצוני לפגוש השבוע: יוצר בשם עומר [במקרה, לא מתפוז]. ציטוט השבוע: "אני לא דורה! אני אתן לך נגחההה!" (אחותי בת ה-3 מדמה יותר לזינה מאשר לדורה). מילת השבוע: "חולש"=חלש, "בשת"ך"=בעיה שלך תטפלי בעצמך. תמונת השבוע: [תאלצו לסלוח לי, אין לי מושג איך מעלים פה תמונות...] לסיכום, איך עבר עליי השבוע: רגע, רגע. רק יום שני היום. אבל ממחר הוא יתחיל לרוץ... שיהיה לכולנו שבוע מניפיק!

למעלה