סיכום שבוע

סיכום שבוע ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

R e A

New member
שבוע דפוק

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרווחתי 750 שקל [יותר נכון 600. אבל יהיה לי 750
] אה ויש לי כרטיס לבומבמלה משהו רע שקרה לך השבוע: קרעתי את התחת בשביל שהבן זונה יביא לי 600 ולא 750. שיר שלא הפסקת לשמוע: evermore vs dirty south - it's too late, דניאל סלומון - מישהו לרוץ איתו סרט השבוע: cars, בופור [שאני רוצה לראות כבר!!] ספר השבוע: אנערף מאכל השבוע: הום פרייז משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת עוד יומיים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: 100 איש במסיבה ביום שישי! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "איתי אתה טמבל" תמונת השבוע: אנערף ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעפן אבל רווחי...

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: תל אביב. מפגש פורום. נגינה
משהו רע שקרה לך השבוע: אוף. יותר מידי
שיר שלא הפסקת לשמוע: חזרתי לחרוש על Otherside של RHCP סרט השבוע: "בנעליה" ספר השבוע: אני תקועה בפסיכומטרי ;[ עזבו אותי ;[ מאכל השבוע: פרישייק תות-בננה-ליצ'י XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוף :( חרא שבוע הולך להיות. לא יהיה אפילו שיעור גיטרה שיציל אותו :( אני רוצה שהוא ייגמר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אתם עוד תשמעו בלילה רדיוהד הד הד הד..." XD תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה חרא שבוע, אבל היו כמה דברים מעודדים :)

nomad21

New member
...

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה פורים נחמד משהו רע שקרה לך השבוע: לא עולה משהו רע במיוחד שיר שלא הפסקת לשמוע:One של Metallica סרט השבוע: המון זמן לא ראיתי סרטים ספר השבוע: סדרת חולית מאכל השבוע: שוקו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות בגמרא.. (15 דף בקיאות שצריך לזכור בע"פ) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא עולה במוחי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ציטוט של מרצה בטכניון שראיתי באינטרנט.. "אתם יודעים, אני, במהלך מחקריי כאסטרופיסיקאי, הגעתי למסקנה שהמין האנושי הוא טעות של היקום." (מסתובב לרגע, כאילו הולך להמשיך, ואז מסתכל על הקהל חזרה.) "אבל אני אופטימי. היקום יתקן." תמונת השבוע: אין תמונה מיוחדת.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.. חזרתי לנגן אחרי חודשים של הפסקה.. הפעם אני מקווה לעשות את זה בצורה יותר רצינית. חוץ מזה, רואים את הסוף :)

../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי נעליים, ביליתי יומיים עם קים שהיא הילדה הכי קורעת בעולם, אוטו 3 ימים משהו רע שקרה לך השבוע: השתכרתי, אני מרגישה חשופה כמו אלוהים יודע מה שיר שלא הפסקת לשמוע: Santana - Smooth סרט השבוע: לא ראיתי.. ספר השבוע: פני המזל שלי מאכל השבוע: פסטה שאני הכנתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול שורשים יומיים חופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולם.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: רייצל: ביום השני של הטיול מתפלחים לירושלים כולם: סבבה, מצוין, איזה כייף (וכדומה) קים: יאייי אני אביא סקיני ג'ינס
תמונת השבוע: אין לי כוח.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה, היה כייף..

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:המסיבה [: משהו רע שקרה לך השבוע:מ..העייפות של עכשיו. שיר שלא הפסקת לשמוע:אין. סרט השבוע:המנסרים מטקסס. ספר השבוע: אין. מאכל השבוע:ביסלי..חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ללכת לבית החדש של לוטן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לוטן. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:--- תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה. :)

EDTH

New member
../images/Emo168.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגש פורום ושביתה שהעברתי בכלי זמר ובקניון עם חבר..
משהו רע שקרה לך השבוע: לימודים... דייי שיר שלא הפסקת לשמוע: "מחר כבר לא יבוא" אביב גפן סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: פיצה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לשפר כמה ציונים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מכתב מאביב גפן * '... את רוב הזמן הלהקה והצוות מעבירים באוטובוס, רואים סרטים, שומעים מוזיקה, מדברים הרבה (חוץ ממיטלמן שנראה כמו מרגל מבולגריה שמוברח בין הגבולות באישון לילה)' * 'מוכר בגדים כמעט הרביץ לי בברלין כשביקשתי כיהודי הנחה "בגלל השואה" ' תמונת השבוע: לעע ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב כזה :]

iti4

New member
שבוע מבאס..

משהו טוב שקרה לך השבוע:הממ כרטיס לבומבמלה סופסוף... משהו רע שקרה לך השבוע: אף אחד לא מבין אותי..וזה לא רק השבוע זה כול החיים שלי
עם אנשים היו חושבים לפני שהם מדברים היה יותר נחמד.... שיר שלא הפסקת לשמוע:the cure - boys dont cry שיר ממש טוב סרט השבוע:התאמת לא ראיתי סרט באורך מלא השבוע רק חצאי סרטים... ספר השבוע: עיתון ידיעות אחרונות יום שישי..חח זה הכי קרוב לספר שקראתי השבוע מאכל השבוע: ממולאים של אבא
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ייגמר המלווה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודע
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודע.... תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: באסה ועוד באסה וזה גורם לי לעצבים וליהיות ממש יבשוש (יעני יבש)....

devilz

New member
נמנמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביום שישי סוף סוף נפגשתי עם האידיוט שלי... משהו רע שקרה לך השבוע: בלע
יותר מדי לחץ... ואני עדיין מרגישה רע! שיר שלא הפסקת לשמוע: נמנמ הדיסק שהרכבתי לאידיוט... לא הייתי סגורה על הבחירת שירים.. בסוףהוא אהב.. סרט השבוע: נמנמ לא ניראה לי שראיתי סרטים... ספר השבוע: לא קראתי כלום
מאכל השבוע: אסור לי לאכול שום דבר טעים אררג... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
שיגמר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הטיפש שלי.. אבל זה לא יקרה... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חח עזבו
תמונת השבוע: אנלי כוח לחפש... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נמנמ.. לא משו

Liraz 6q

New member
".. למי את נשמתי אני פותח.."

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי מיליון ואחת דברים חדשים בגדים, נעליים, הלבשה תחתונה, איפור וכאלה.. זה הכי כיףףף
משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה משו רציני.. שיר שלא הפסקת לשמוע: מאמי יא מאמי.. האונס כאילו.. חח
סרט השבוע:לא ראיתי.. מקווה לראות את בופור.. ספר השבוע: לא קראתי.. מאכל השבוע: לחם קל עם גבינת זיתים.. חחח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ יומחמישי יומולדת ל2 חברות טובות.. יהיה נדיר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "..אני לא נשארת במקום הזה עוד רגע דל!!!!!!!!!!" תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד נחמד

.....

משהו טוב שקרה השבוע: ביום שישי נפגשתי עם חברים שלי שלא מהעיר שאני רואה אותם לעתים רחוקות והיה ממש כיף למרות שברחנו מסרט משעמם XD וביום רביעי הייתי עם חברה שלי בסרט ממש מצחיק =] משהו רע שקרה השבוע: נמממממ מבחן במתמטיקה נחשב XD ? (למרות שהוא הלך טוב) שיר שלא הפסקת לשמוע: aerosmith-hole in my soul סרט השבוע: לילה מוטרף במוזאון
חובה! ספר השבוע: אין מאכל השבוע: טוסט! משהו שאני מצפה לו שבוע הבא: לסיים עם המבחן בתנ"ך ועם המבחן בערבית אדם שאני רוצה לפגוש שבוע הבא: את החברה הכי טובה שלי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סיסמת אלטעזכן
תמונת השבוע: אין איך עבר עלייך השבוע: מעולה

n0 id3a

New member
אני :) |גזרגמדי|

משהו טוב שקרה לך השבוע: סמינריון מצחיק. משהו רע שקרה לך השבוע: פורים. (אל תשאלו למה, אני לא אסביר) שיר שלא הפסקת לשמוע: Rexi Regi Rebellis סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: חומוס וחסה.. :S משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פגישה עם היפה שלי :) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: היפה שלי? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: גשר זה כמו אינקוויזיציה, רק שזה לא מפסיק גם אם מתנצרים. תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה בסדר, בכללי :)

Itay Simons

New member
להלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמ פגשתי אנשים שאני אוהב משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי טעות >< שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה כזה האמת
סרט השבוע: כלת הרפאים, אפשר שוב?
ספר השבוע: מאכל השבוע: סלט אבוקדו
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור במתמטיקה.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני ^^ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חחחח היום, כשנכנסתי לבית השריון בשביל המבחנים של המודיעין, החייל בכניסה אמר לי "נו מוכן כבר להיפטר מהשיער?"
(
) תמונת השבוע: זה תמיד יצחיק אותי
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נסבל

devilz

New member
אבל לפחות התקבלת למשו...

מה עזר לי כל הזימונים אם לא התקבלתי לכלום

devilz

New member
אוי../images/Emo201.gif צבא אכזר../images/Emo10.gif

כאלה מוכשרים בלהרוס אנשים יפים

למעלה