סיכום שבוע!!

סיכום שבוע!! ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

וכמובן שאני אענה..

משהו טוב שקרה לך השבוע: החזרות, טל'ז משהו רע שקרה לך השבוע: היה לי מצב רוח נוראי רוב השבוע שיר שלא הפסקת לשמוע: we run this - missy, show me thw money מסטפ אפ וכל שאר שירי ההכתרה למיניהם שאין לי כוח לכתוב אותם סרט השבוע: לא ראיתי.. ראיתי אבל כל השבוע מגרש ביתי, עונה רביעית פשוט מדהימה! ספר השבוע: עדיין הגבירה והחד קרן, אין זמן לקרוא מאכל השבוע: הטוסט היום בקופי בין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההכתרה דה. ויום שלישי עם טל'ז אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טלז
כל הבנות שנה מעלינו שבטח יבואו להכתרה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את הולכת קצר?" "חלילה וחס" "שוחה מעורב?" "אוי גוועלד, אני רק בנפרד" "בני עקיבא או עזרא?" "או, שאלה טובה המפקדת, אני מתנדבת בגרעין חבריא ב'!" תמונת השבוע: אינכוח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר..

דללה

New member
שבוע נעים ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול.. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם ידיד שלי על שטויות וזה ממש מפריע לי. מה שעוד יותר מפריע לי זה העובדה שיש לנו יותר מדי כבוד ואף אחד לא יבוא להשלים עם השני
שיר שלא הפסקת לשמוע: ממ.. שלום לאמונות סרט השבוע: לא ראיתי סרט :X ספר השבוע: "אם יש גן עדן" ו"הבטיחי לי" מאכל השבוע: אממ... לאדעת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יעל (בתקווה שהיא תגיע למפגשמיניסטים) ויפעת (בתקווה שהיא תבוא לפה בסופ"ש) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "רוצה בנות........." תמונת השבוע: זה גיא- התינוק שאני עושה לו בייביסיטר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יכול להיות טוב יותר

R e A

New member
אם יש גן עדן../images/Emo47.gif

8.3 אני בקולנוע, ואת?
יוצא הסרט "בופור" שמבוסס על הספר...

EDTH

New member
../images/Emo45.gif אחלה ספר

וגם את הסרט אני מתכוון לראות.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| טוב...

משהו טוב שקרה לך השבוע: למדתי לנגן שירים חדשים יפים :) משהו רע שקרה לך השבוע: אוף נו :\ אתם יודעים... :\ שיר שלא הפסקת לשמוע: Red Hot Chili Peppers- Otherside
סרט השבוע: - ספר השבוע: כרגיל... ספרי פסיכומטרי :\ מאכל השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: - אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה השבוע הכי נורא בחיים שלי.

Liraz 6q

New member
../images/Emo88.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השביתות האלה! והשיזוף המטורך שקיבלתי
משהו רע שקרה לך השבוע: גנבו לעוזה ת'אוטו
שיר שלא הפסקת לשמוע:משו חגורות של מוש חח סרט השבוע:לא ראיתי סרט..
ספר השבוע: גם לא קראתי.. מאכל השבוע:סינית משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבה של שירזי באומן 17 בשבת! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: " ויקום הגזר ולא ישקה את הגנן" "שחורילימינאל.." תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויייייין, אין כמו החברות שלי בעולם!

EDTH

New member
אוקיי.. אז

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברים שלי והגיטרות =] משהו רע שקרה לך השבוע: אמא של ילדה מהכיתה שלי נפטרה
שיר שלא הפסקת לשמוע: או.. היו המון השבוע! בעיקר של אביב... סרט השבוע: - ספר השבוע:לא קראתי השבוע מאכל השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להחליט אם ללכת להופעה של מרטי פרידמן או לזאת בהאנגר בפורים.. להחליף את הפלאפון, ללמוד לנגן איזה שיר... ושיהיה טוב =] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "ומי פה יגיד לי שיש אלווהיים.." "אין אלוהים!!" חחח (אם לא הבנתם לאמשנה
) תמונת השבוע: יש סיכוי טוב שאקנה את זאת (Ibanez SZ320) -> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משו...

Itay Simons

New member
מה נושא להודעה מה???

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה :) משהו רע שקרה לך השבוע: לא קרה שיר שלא הפסקת לשמוע: Therion-Ljusalfheim
סרט השבוע: לגעת ביהלום אחלה :] ספר השבוע: מאכל השבוע: נמ כל דבר עם פטריות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נמ לא יודע XD ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "איזו הרגשה אלוקית!!!!!!"
(דללה תבין :p) תמונת השבוע: ענק
זה קורע אותי כל פעם מחדש ^^ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב ביותר [=

EDTH

New member
איי!

בתמונה הראשונה מימין יש שם פוסטר של האלבום Number Of The Beast של Iron Maiden
יש לי כזה על הקיר בחדר =]

iti4

New member
חח שבוע טוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי את הירפא א' של חיל האוויר משהו רע שקרה לך השבוע: זה לא בידיוק.. אתמול היה מאחורי המוזיקה של pantera ושוב לראות את הקטע שרוצחים את הגיטריסט...כמעט בכיתי ואני לא בוכה מכאלה דברים בד"כ.. חבל הם היו מהלהקות הכי טובות בכול הזמנים של המטאל באמת חבל.. ממליץ בחום לאלה האוהבים מוזיקה רועשת מאיתנו ( שירים ממומלצים:cowboys from heal ,cemetry gats, walk,this love) שיר שלא הפסקת לשמוע: יש הרבה: red hot chili peppres - under the bridge, beach boys - would'nt it be nice וi'm a sailing של רוד סטויארט לא יודע מה יש לי משירי מלחמה זה עושה לי טוב סרט השבוע:הטוב הרע והמכוער.. ראיתי עם אבא שידע משום מה כל מילה וקטע שהיו בסרט (מומלץ בחום סרט אחד הטובים...סרט עם קלינט איסטווד לפני שהוא ניהיה זקן ולפני שהוא נעשה במאי של דרמות מחורבנות! (1967)) ספר השבוע: אין.... מאכל השבוע: על האש! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאני ימצה תחפושת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודע ציטוט\יציאת\מילת השבוע: החתול שלי מתעטש 5 דקות ללא הפסקה תמונת השבוע: מאיפה אני יביא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב רע גבר תתחדש על האוטו החדש

ranch22

New member
סיכומון...

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההכתרה וכל מה שכרוך בזה.. משהו רע שקרה לך השבוע: כל מיני.. שיר שלא הפסקת לשמוע: "הדבר האמיתי" סרט השבוע: אמממ..."זוג משמיים". ספר השבוע: ספר ממולץ ע"י סטיבן קינג :) מאכל השבוע: שאלה טובה.. אפונה חח.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור אותו... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא משהו מיוחד.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אל תתרגש ואל תתרגש והוא כולו רוגש והופך עולמות" תמונת השבוע: לא עולה לי משהו.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר.

למעלה