סיכום שבוע

סיכום שבוע ../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

elivnat

New member
שבוע מעייף...

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת לאמא, יצאנו למסעדה:) משהו רע שקרה לך השבוע: נודע לי שלא התקבלתי להדרכה באולפנא שממש רציתי להדריך שם בש"ל.. שיר שלא הפסקת לשמוע:"ישקף" של סגיב כהן, זה השיר פתיחה שלנו להכתרה.. סרט השבוע:איזה סרטים..... לא ראיתי סרטים השבוע... ספר השבוע: כנ"ל... מאכל השבוע:שניצל וצ'יפס שאמא הכינה, זה היה ביום מהסוג של הימים שבו מפנטזים בלימודים על ארוחת צהריים וכשמגיעים הביתה רואים שאמא הכינה את זה לארוחת צהריים.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את ההכתרה של העיונית:) זה מחר.. וגם ההפקת תיאטרון של ידיד שלי, כנראה אני אלך להפקה שלו ביום חמישי.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידיד שלי, הרבה זמן לא ראיתי אותו.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "למה למה אדם סובל..." חחחח חברה שלי הדביקה אותנו בשירי דיכאון... תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד...

R e A

New member
לא זוכר איך היה השבוע../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ישנתי מלאאאאאאא משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודע..היה שבוע רגוע. אולי כדור שקיבלתי באף והשאיר לי סימן אדום ומכוער בצורת האות ז' שיר שלא הפסקת לשמוע: all good thing של נלי פורטדו, או השיר הזה של take that ב100FM סרט השבוע: ממ בייסיק..ראיתי אותו איזה פעמיים השבוע ספר השבוע: אם יש גן עדן מאכל השבוע: צ'יפס. או הום פרייז משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקנות אוטו בשעה טובה!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ לא יודע:X ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואלה לא יודע...בטח איזה משפט לא קשור של איתי תמונת השבוע: שלי חוטף כדור בפנים בכדורגל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רגוע. נראה לי...

הילה 1988

New member
סיכום השבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע:אםםם.... לא הייתי בדיכאון משהו רע שקרה לך השבוע: היה מיבחן בתנ"ך-לא עשיתי שיר שלא הפסקת לשמוע: within temptation-stand my ground סרט השבוע:השטן לובשת פראדה ספר השבוע:מצפון נקי מאכל השבוע:אםםםםם לא זוכרת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבאהצלחה במיבחנים וכל האמייט הזה: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אםםם הרבההה ציטוט\יציאת\מילת השבוע:תאמין בעצמך תמונת השבוע:אםםםם לא יודעת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:על הפנים

../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשינו מלאמלא חזרות להכתרה משהו רע שקרה לך השבוע: דחו את המבחן במתמטיקה ליומיים לפני ההכתרה.. חוסר התחשבות שיר שלא הפסקת לשמוע: "אשם" סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פיצהה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הכתרה בע"ה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחותי, אבל זה כנראה לא יצא ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "זה שתי?" תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה אחלה שבוע!!

../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה הרבה, בגדול החברים! אה וברור, נגמר לי המלווה =) משהו רע שקרה לך השבוע: מישהו משגע אותי!!! אני מתה מאנשים שלא מבינים רמזים! שיר שלא הפסקת לשמוע: כל הדיסק של THE FRAY סרט השבוע: הסרט היחיד שראיתי, השטן לובשת פראדה ספר השבוע: הגבירה וחד הקרן, משו כזה.. מאכל השבוע: ריזוטו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות בבי"ס כל הלילה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טל'ז ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני לא צריכה לראות כדי לשמוע" תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר..

spikes1

New member
שבוע נחמד

משהו טוב שקרה לך השבוע: באתי 4 פעמים לבית ספר עם אוטו ולא הברזתי מאף שיעור כימיה
משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: slayer - raining blood סרט השבוע: המסכה
ספר השבוע: ....... מאכל השבוע: פיצה.. כמו לכל שבוע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המחשב החדש יגיע!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "סטייק סואוס"
תמונת השבוע: ... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד

EDTH

New member
אוקיי...

משהו טוב שקרה לך השבוע: החתונה משהו רע שקרה לך השבוע: לא ראיתי את ברוס :( , לימודים. שיר שלא הפסקת לשמוע: "מתים משעמום"(אביב גפן) ו "Miss You" (בלאקפילד)
סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: "אל תגלה" (עדיין קורא) מאכל השבוע: גלידת פסיפלורה חח (לא זוכר מה אכלתי). משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לבחור סופסוף גיטרה.. ולעבור כמה מבחנים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אנחנו תירוץ שעשו ההורים אנחנו בובות שאיבדו את החוטים מכסים את הכלום באיפור של שקרים מתבגרים מזדקנים ואחרי זה מתים" תמונת השבוע: אממ סתם אחת.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בעע =\

NaaMuna

New member
שבוע טוב כולם!

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההכתרה
משהו רע שקרה לך השבוע:שומדבר
ברוכשם! שיר שלא הפסקת לשמוע:מממ יש כמה..בעיקרון את אשם, הכי קטן בעולם של היי פייב ובמקומי של גבסו..
והכללל בגלל ההכתרה..
סרט השבוע:ממ אין.. ספר השבוע: גרעינים לבנים..שקראתי השבת.. מאכל השבוע: D: פיצה ופלאפל..זה מה שאכלתי כלללל השבוע..|מקיאה| משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר..
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ יש כמה..
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: י-א-ב-ב-ה..D: דיי חרשתי עלי'ה השבוע
תמונת השבוע: תמונה שלנו בחזרות להכתרה..אבל אנלא אעלה אותה..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה כיפכיפכיפכיף! שבוע טוב וחודש שמייח!

טוב...

משהו טוב שקרה לך השבוע: נהיגה... והחברים... משהו רע שקרה לך השבוע:המוןןןןןןןןןן שבוע של צרות... שיר שלא הפסקת לשמוע: שיר של נינט ועברי לידר... חדש... "הכאב הזה" סרט השבוע: סדרה- השיר שלנו... ספר השבוע: מבוא לעיתונות בערבית
מעניין משו... מאכל השבוע: אממממ הרבה.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסוף שבוע... לנוח קצת... הולך להיות לי שבוע מטורף... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודעת.... תמונת השבוע: המנורה בחדר שלי... תמונה מלמטה... חחחחחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא....

Liraz 6q

New member
שבועעעעע טוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי סופשבוע הכי כיףף מזה הרבה זמן.. וכמובן הטיול השנתי שהיה מטורף לחלוטין!
משהו רע שקרה לך השבוע: ממ פרצו לנו לחדר בטיול השנתי ושברו לנו את ההכל!!!
שיר שלא הפסקת לשמוע: -infected mushroom-becoming insan סרט השבוע: אסקימו לימון..חח ספר השבוע: לא קראתי.. מאכל השבוע: סלטים ופריכיות אורז חחחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוחתי באה עם האוטו החדש שלה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אחותי!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: " יש לי רישיון לחמור" " יקח אותך השד, כפרה עליו" "כוסססססס דינאק" "אהרררררררו" יש עוד מיליון אבל עזבו חחח תמונת השבוע:
עוד אין לי תמונות מהטיול.. ככה שסתם תמונה יפה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה אחלה שבבבוע

דללה

New member
השבוע שלי../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול
משהו רע שקרה לך השבוע: התאונה שעשיתי
שיר שלא הפסקת לשמוע: "אגדות"/עברי לידר סרט השבוע: אממ.. ספר השבוע: "אם יש גן עדן" מאכל השבוע: פיצה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנוח בעיקר.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: זה של שבוע שעבר, אבל, "צ'יפס!!!!!!!!!!!!" תמונת השבוע: קניון גבעתיים ביום האהבה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר..

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: המ..שומדבר. משהו רע שקרה לך השבוע:ההשעיה המעצבנת הזאת והחיפוש עבודה שבכלל לא מצליח לי. שיר שלא הפסקת לשמוע:lighthouse family-high
סרט השבוע:כל מיני סרטים שבן סטילר משחק בהם ספר השבוע: אין. מאכל השבוע:צ'יפס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:למצוא תחפושת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אפחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בני בליעל ארורים" D: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה יכול להיות יותר טוב :/

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי ביום ראשון בשיעור יוגה אחרי שהמון זמן לא הייתי והיה כל כך כייף :) משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע שיר שלא הפסקת לשמוע: Muse- The small print, Red Hot Chili Peppers- Scar tissue סרט השבוע: הילד
ספר השבוע: כרגע יש בחיים שלי רק ספרי פסיכומטרי ;[ מאכל השבוע: בייגל טוסט בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב
רק כי היה סיפור מצחיק P: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שייגמר. שיעור גיטרה ביום חמישי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "We are accidents waiting to happen" [רדיוהד- There There]. נראה לי שאני חיה עם המשפט הזה P: תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

iti4

New member
קצת באיחור

משהו טוב שקרה לך השבוע: חח כלום משהו רע שקרה לך השבוע: הממ גם כלום שיר שלא הפסקת לשמוע: יש הרבה אבל את כל הרגיי למינהם.. כסימן לבוא הבומבמלה המתקרבת ובאה סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קורא מאכל השבוע: ממולאים, ג'חנון וקובה של אבא
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני יודע.. פחות שיעורים ומבחנים יהיה טוב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בטח איזה אישה שתחמם את ליבי הקר והבודד
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בסוף גיליתי שעשיתי את זה על אוהל"... וזה לא סקס(בומבמלה 2006(איתי דרור 2007)) תמונת השבוע: רע מקבל כדור לפרצוף... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב...

Itay Simons

New member
להלה

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי טסט :) משהו רע שקרה לך השבוע: נמנמנמנמ... שיר שלא הפסקת לשמוע: Rainbow-Stargazer
סרט השבוע: Corpse Bride
ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור במתמטיקה >< אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש הרבה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמייז?
תמונת השבוע: ככה אני ב004 XD ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב :)

תשובות

משהו רע שקרה לי השבוע הלכתי מכות עם תלמיד כיתה ט' שיר שלא הפסקתי לשמוע טיפקס התחנה הישנה

למעלה