סיכום שבוע

yaeli20

New member
סיכום שבוע ../images/Emo24.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
משהו מצחיק שקרה לך השבוע:
משהו הזוי שקרה לך השבוע:
אמן / להקת / שיר השבוע:
סרט / ספר השבוע:
מאכל השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו טוב שעשית השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט / מילת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משאלה לשבוע החדש: סוף שבוע מקסים לכוללללםםם!

Jesse Ian

New member
אני אתחיל:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:
היה שבוע ממש טוב בעבודה (גן ילדים:) משהו רע שקרה לך השבוע:
לא קרה משהו מיוחד משהו מצחיק שקרה לך השבוע:
הילדים בגן שלי שיחקו מחבואים, והילד שנבחר להיות סופר התחיל לבכות.. כששאלנו אותו מה קרה הוא אמר "מה זה המשחק הזה? כולם נגד אחד?!"
אמן / להקת / שיר השבוע:
flo rida- right round שיר מעולה! סרט / ספר השבוע:
ראיתי את "מהיר ועצבני4" והיה מעולה תמונת השבוע:
חסידות מבקרות בקיבוץ

morib17

New member
עונה...

משהו טוב שקרה לך השבוע:
קיבלתי ציון ממש טוב במתכונת שחרשתי אליה..(משהו שקורה בתקופה זאת לעיתים נדירות..)
יציאה כיפית עם חברות!
משהו רע שקרה לך השבוע:
אותו מצב רוח לא טוב..שמתגבר מיום ליום..
דוד שלי שהמצב שלו מחמיר...
משהו מצחיק שקרה לך השבוע:
שלחתי בטעות הודעה שהייתה מיועדת לחבר שלי לאחראי שלי בעבודה....
(זה היה מביך...)
משהו הזוי שקרה לך השבוע:
לא שזכור לי..
אמן / להקת / שיר השבוע:
האמבולנסים ברחוב שלי..
סרט / ספר השבוע:
ספר מתמטיקה..
מלחמת הכלות...סרט חמודד!
מאכל השבוע:
שוקולד...
התחדשות השבוע:
nothing
משהו טוב שעשית השבוע:
הייתי יותר עם אמא שלי והשתדלתי לשמח אותה!
תמונת השבוע:
ציטוט / מילת השבוע:תליתי שלט על דלת החדר שלי: "לא להפריע אני לומדת סוף סוף!"
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לפגוש מישהו שמאוד מאוד התגעגעתי אליו..אחרי שלא התראנו 3 שבועות...
משאלה לשבוע החדש:
שיהיה הרבה יותר טוב מקודמו!! סוף שבוע מקסים לכוללללםםם!
ושבת שלום!

../images/Emo101.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שמעתי הרבה מוזיקה, והתחלתי מהלך של חיפוש עבודה חדש עם מישהי שזה התפקיד שלה למצוא לי, מקווה שזה יצליח, וגם שמעתי מוזיקה, ולבשתי מכנסי דגמ"ח כמו של הצבא האמריקאי כמו פעם, מכנס שנותן לי בטחון בהרגשה משהו רע שקרה לך השבוע:פחדים מהעתיד בעיקר מה שקשור לתחום העבודה והדיור שקשה לי בו בגלל השכנים שלא טוב לי איתם, משהו מצחיק שקרה לך השבוע: הצחקתי פה ושם כמה אנשים,,,ניראה לי,,, משהו הזוי שקרה לך השבוע: היה נידמה לי שאהבו אותי, אמן / להקת / שיר השבוע: יאיר זיו- אל תתיאש, איין לי מנוחה, -- פינק פלוייד-הדים-שיר פתיחה ושיר סיום וחמי רודנר-חמלה-כל הדיסק סרט / ספר השבוע: איין מאכל השבוע:סלט ירקות ישראלי בארומה ולחם בריאות שקניתי בסופר ודיאט קולה ענק התחדשות השבוע: אולי עבודה חדשה? משהו טוב שעשית השבוע: הייתי שקט שהנפש זעקה מכאב, תמונת השבוע:איין ציטוט / מילת השבוע: אל תתייאש-יאיר זיו אל תתיאש אל תפחד בסוף תראה אתה תצא מזה אל תיכנע אל תיפגע גם אם בפנים יש מלחמה ואם אתה פתאום מרגיש לבד אני תמיד אהיה איתך אז אל תתיאש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:עבודה חדשה-התקדמות ושקט נפשי משאלה לשבוע החדש: אהבה ושיחלוף הכאב היום יומי סוף שבוע מקסים לכוללללםםם!

eshkolit32

New member
ona na na

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחברתי בחזרה ל-Hot (יבוצע בפועל בהמשך השבוע בעזרת השם)
משהו רע שקרה לך השבוע: אם זאת לא קארמה לא טובה, אז אני לא יודעת מה זה: יותר מדי תסכולים בעבודה; נפצעתי פעמיים באותו ערב באותה כף רגל; בערב אחר נתקלתי ב- 5 אנשים שקשורים למשחק שאיתו אני לא עושה כרגע שום דבר; התנתקתי סופית מ-yes ונותרתי ללא טלוזיה עד יום שני; האינטרנט עושה לי בעיות; קניתי טוסטר חדש אחרי חודש שאין לי תנור ומסתבר שהוא לא פגום והטיימר שלו לא עובד והחימום לא משהו; והדובדבן שבקצפת: מתחילים איתי כל מיני גברים הזויים ומוזרים ברחוב ובאינטרנט.
משהו מצחיק שקרה לך השבוע: מישהי עשתה חיקוי ממש מוצלח למירי פסקל מ"אחד העם 1".
משהו הזוי שקרה לך השבוע: חלמתי חלום שבו אימא שלי ממש הצליחה להרגיז אותי כשהלכה נגדי באיזה סיטואציה. מה נסגר?!
אמן / להקת / שיר השבוע: בלק איי פיז עם השיר החדש.
סרט / ספר השבוע: "כל היצורים, גדולים קטנים" של ג'יימס הריוט. מומלץ בחום לכל אוהבי החיות באשר הם.
מאכל השבוע: אורז עם אפונה וארטיק קרח. זה רק מראה לכם כמה מצבי חמור !
התחדשות השבוע: זה כבר קיץ, עם כל החמסינים האלה? או עדין אביב ? או סתיו כי קצת קריר לפעמים ? מה נסגר עם מזג האויר??
משהו טוב שעשית השבוע: הסכמתי ברוב טובי להאכיל מחר את חתולי הרחוב בגלל שהשכן שעושה זאת דרך קבע נוסע לצפון. (גם אני רוצה לנסוע לצפון!!!!
)
ציטוט / מילת השבוע: משיחה ששמעתי ליד הים בין בחור לבחורה: - "כתבתי לך בפייסבוק, לא ראית...?" -"לא, לא ראיתי. -"אה, לא??" -"לא...אין לי פייסבוק...!"
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שדברים יחזרו למסלולם. האם זה יותר מדי לבקש?
משאלה לשבוע החדש: שיקרו דברים טובים לי ולסובבים אותי
. המשך סופשבוע מקסים לכולם

funky n

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי עם חברות וחגגנו בנמל,וגם היינו במקס ברנר והיה טעים..והם גם עשו לי הפתעה עם נרות מזה חמודים,אולי אני אעלה תמונה אח"כ וחגגתי כם עם המשפחה P: משהו רע שקרה לך השבוע: לא ממש רע,אבל מבאס,שהלכתי לפגישה של השירות לאומי ובסוף לא נראה לי שאני אעשה במקום ההוא הספציפי,אבל אולי זה גם טוב? P: אה וגם אכלתי המון,אבל ממחר דיאטה D: משהו מצחיק שקרה לך השבוע: אתמול אבא עשה סלט חסות מהמוכנים האלה בשקית,אז הוא שם את זה בקערה ושם מעל רוטב,ופתאום שאני לוקחת קצת אני רואה שם את שקית של רוטב שהיתה באריזה D: משהו הזוי שקרה לך השבוע: לא זוכרת משהו הזוי,אבל יש מצב שהיה אמן / להקת / שיר השבוע: ביונסה-put a ring on it/ HALO סרט / ספר השבוע:אין מאכל השבוע: פונדו
/עוגת חלווה התחדשות השבוע:מתנות שקיבלתי ליומולדת D: ובלונים משהו טוב שעשית השבוע: את האמת שראיתי איש שוכב ולא ידעתי אם הוא הומלס או לא אבל פחדתי להתקרב
תמונת השבוע: בהמשך ציטוט / מילת השבוע: "מיכל תראי יצאו מהמצלמה בלונים,תסתכלי..." שנה שניסיתי לשכנע את הקטנה להסתכל למצלמה ביומולדת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פגישה עם מישהו חשוב,לג בעומר,פרידה (המבין יבין) משאלה לשבוע החדש: שיעבור לאט ושיהיה מוצלח
סוף שבוע מקסים לכוללללםםם!

MoRoSH11

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן קשה במתמטיקה (אני משלימה עכשיו 4 יח' אז היה לנו מבחן במסגרת הלימודים( משהו מצחיק שקרה לך השבוע: לא וזכרת משהו הזוי שקרה לך השבוע: שכחתי את הטלפון בעבודשה בת"א אתמול ונאלצתי לחזור משפיים כדי לקחת אותו אמן / להקת / שיר השבוע: ריטה
סרט / ספר השבוע: כלום מאכל השבוע: לזניה התחדשות השבוע: כלום נראה לי תמונת השבוע: מה שיצא ציטוט / מילת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משאלה לשבוע החדש: שיעבור מהר

למעלה