סיכום שבוע

t i t i13

New member
סיכום שבוע ../images/Emo192.gif

אז איך היה השבוע? האדם שעשה לכם את השבוע? האדם שהרס לכם את השבוע? דבר טוב שקרה השבוע? דבר רע שקרה השבוע? משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שיר השבוע? סרט השבוע? סדרת השבוע? ציטוט השבוע? תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? שיהיה אחלה שבת

chyio

New member
~~

אז איך היה השבוע? מתסכל אך נחמד האדם שעשה לכם את השבוע? I think you know who you are האדם שהרס לכם את השבוע? אפחד דבר טוב שקרה השבוע? הממ שום דבר מיוחד דבר רע שקרה השבוע? כנל משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שום דבר :] שיר השבוע? A Million Light Years Away- Stratovarius, Don't You Cry-Kamelot סרט השבוע? השתולים סדרת השבוע? TLW לייק דה P: ציטוט השבוע? "הצבע של הדם שלי מכוער!" XD תמונת השבוע? הרבה תמונות שלו משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? הממ :}

FFTL

New member
אניאני:]]

אז איך היה השבוע? היה נפלא. :) האדם שעשה לכם את השבוע? פיצ, חברים, הורים. <: האדם שהרס לכם את השבוע? מממ.. דבר טוב שקרה השבוע? קעקוע@!#$!@% והופעה
דבר רע שקרה השבוע?
משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע?
שיר השבוע? המורדים
סרט השבוע?
סדרת השבוע?
ציטוט השבוע?
תמונת השבוע? כמובן
משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? בנתיים כלום :]

t i t i13

New member
"כשכולם רצים מתים כבר להגיע,אני עומד בתור"

אז איך היה השבוע? מעפןןןןןן בטירוףףף...חולה =/ האדם שעשה לכם את השבוע? אפחד האדם שהרס לכם את השבוע?אפחד דבר טוב שקרה השבוע?לא קרה שום דבר טוב =[ דבר רע שקרה השבוע? שהייתי חולה...שבוע אני בבית זה כזה מדכא...ולא רציתי שאפחד יבוא שאני לא ידביק אפחד אז מתתי משיעמום למרות שהחברים רצו להידבק חח מפגרים משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? ח-ו-ל-ה התקררתי אוף=/// נראה לי פעם ראשונה בחיים אני מתגעגעת לבצפר חח שיר השבוע? הבלוז-היהודים סרט השבוע? הסנדק סדרת השבוע? סימפסון XD ציטוט השבוע? אין תמונת השבוע? אין משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? אני חושבת שזה רגע דיי דרמטי חח...לחזור לבצפר... אני אפילו לא מאמינה שכתבתי את זה...אבל בכל זאת..שבוע בבית זה הרבה

vitekriver

New member
../images/Emo201.gif

אז איך היה השבוע? משעמם האדם שעשה לכם את השבוע? חבר שלי, ההבעות פנים שלו כשהוא קלט שכול בנות הבית במחזור הרסו אותי מצחוק האדם שהרס לכם את השבוע? הרופא כשאמר שיקח עוד כמה ימים עד שישחררו חברה טובה שלי דבר טוב שקרה השבוע? אני כריס ואחותי בכותל דבר רע שקרה השבוע? לא משהו רק פשוט קירות הגעגועים סוגרים עלי ואני מפחדת שאני לא אהיה חזקה מספיק משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שלא שמתי לב לדלת הזכוכית וחטפתי בומבה בראש שיר השבוע? מרוב אהבה של יוסי בנאי השיר הזה עושה לי לבכות כשמלאך אוהב מלאכית תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה: את הכי חתיכית. ורק אני מרוב אהבה שותק... סרט השבוע? ראיתי השבוע מלא סרטי חברות זה עשה לי מזה דכאון סדרת השבוע? ישנן בנות ציטוט השבוע? "אתן מדביקות אחת תשניה במחזור?" תמונת השבוע? אין לי כוח משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? להתגעגע פחות

chyio

New member
וואי אשכרה כולם במחזור השבוע!

גם כל החברות שלי ואני XDDD

t i t i13

New member
חח גם אני הייתי השבוע ../images/Emo12.gif

וגם כל החברות שלי חחחח אבל אנחנו תמיד מקבלות ביחד אז זה לא חדש

vitekriver

New member
אתן יודעות

אמא שלי גניקולוגית (כן זה מסתדר אחלה עם העובדה שאחותי לסבית) ולמדה גם תואר בפסיכולוגיה אז הסבירה לכולנו, לי לאחותי, חברה מחו"ל כריס שגרה אצלנו וליאור חברה של אחותי על הקשר המיוחד שיש בין נשים רוחנית ופיזית עד כדי כך שכשאחת מקבלת זה יכול לגרות את הגוף של הנשים האחרות (לא בקטע מינית בנות חחח) ולעודד מחזור מוקדם אצל האחרות? זה משהו בפסיכולוגיה פיזיולוגית זה קצת כבד למוח שלי חחחח איך בא לי שוקולד

chyio

New member
קול :O

אז יש מצב שבערך חצי מהעולם היה במחזור או עדיין!

shink

New member
גמאני!

אז איך היה השבוע? משעמם-_-" האדם שעשה לכם את השבוע?אחותי וחברה שלי^^ חזרו מהצבא ..איזה כיף היה לפגוש אותן. האדם שהרס לכם את השבוע?אהמ לאדעת:/ דבר טוב שקרה השבוע?אין דבר רע שקרה השבוע?מבחנים:/// משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע?פגישה עם חברה שיר השבוע?פארמור כמה שירים שלהם סרט השבוע?non סדרת השבוע?איך פגשתי את אימא ציטוט השבוע?... תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? להסתפרD:

שירי 55

New member
אני =)

אז איך היה השבוע? רגיל האדם שעשה לכם את השבוע? חברה טובה האדם שהרס לכם את השבוע? ידיד מנייאק דבר טוב שקרה השבוע? קרו כמה =) דבר רע שקרה השבוע? ידיד חרא אחד שעיצבן אותי משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? שהייתי בקשר אם הידיד הזה עד עכשיו שיר השבוע? שחק אותה-היהודים סרט השבוע? סדרת השבוע? TLW כמובן =) העונה השנייה ציטוט השבוע? תמונת השבוע? משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? היהודים בהאנגר!!!

StarIess

New member
גם אני. :)

אז איך היה השבוע? לא רע האמת. האדם שעשה לכם את השבוע? P: האדם שהרס לכם את השבוע? המ, אף אחד בינתיים... דבר טוב שקרה השבוע? העלו את העונה השנייה של TLW?
דבר רע שקרה השבוע? שום דבר מיוחד.. משו שאתן מצטערות עליו השבוע או שפספסתן השבוע? המ סתם, יש סיכוי שאני לא אראה את אחד החברים הכי טובים שלי לפני שהוא מתגייס... שיר השבוע? starless של קרימזון ושישית שבת של זקני צפת. נוסטלגיה זה קול. סרט השבוע? מלון ניו המפשיר
איזה סרט קול. סדרת השבוע? TLW, סיימתי את העונה השנייה סוףסוף. וגם הטופ מודל הבאה. *נקבה* ציטוט השבוע? "מה זה? ממתי את נחמדה?" "אני לא, סתם מנסה לעודד אותך" שיחת נקבות עם החבר שעומד להתגייס, היה לא רע. :) תמונת השבוע? מונק קול. משו שאתם מצפות לו שבוע הבא? 3 ימים באילת, וגם..

למעלה