סיכום שבוע

הורס 17

New member
סיכום שבוע../images/Emo179.gif

סיכום השבוע בחמישה מילים:
שיר שפתח תשבוע:
שיר שסגר תשבוע:
אדם שעשה את השבוע
אדם שהרס את השבוע:
אירוע טוב שהיה:
אירוע שחבל שהיה: השבוע שיבוא-
אדם שמצפים לראות:
אדם שאסור לראות:
שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע:
להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע:
אירוע שמחכים שיהיה:
אירוע שרצוי שלא יהיה:
תמונה:

הורס 17

New member
עונה../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

סיכום השבוע בחמישה מילים: פסטיבל המחולות של כרמיאל שליטה שיר שפתח תשבוע: Tokio Hotel - Monsoon שיר שסגר תשבוע: אפרת גוש - הסליחה ואני אדם שעשה את השבוע מורן אדם שהרס את השבוע: אף אחד אירוע טוב שהיה: הפסטיבל, פגשתי את לוטם ותום מנולד לרקוד חחח אירוע שחבל שהיה: איבדתי תצרור מפתחות שכל החיים שלי היו תלווים בו, אבל אתמול מצאתי אותו אחרי כמה ימים של יאוש מוחלט השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: אני הולך לסגור שבת, אז חוץ מהחברים בצבא אף אחד אדם שאסור לראות: אין כזה שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: דנה אינטרנשיונל - לולה להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: אפרת גוש אירוע שמחכים שיהיה: הדיסק החדש של אפרתתת אירוע שרצוי שלא יהיה: יותר מידי עבודה בצבא תמונה: מקדש של גי'רפות |מאוהבבבבב|

dsol

New member
עונה_../images/Emo189.gif

סיכום השבוע בחמישה מילים: שבוע מלא עבודה הופעה וכיף שיר שפתח תשבוע: 24 Hours של Terry Poison שיר שסגר תשבוע: Murcof - Urano אדם שעשה את השבוע: מי שבא איתי להופעה של הבילויים אדם שהרס את השבוע: אנשים בעבודה ? אירוע טוב שהיה: הופעה מדהימה של הבילויים ! אירוע שחבל שהיה: עבודה
השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: את כל מי שיצא... אדם שאסור לראות: אנשים מעצבנים שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: כל שיר של Terry Poison להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: Terry Poison !!! וגם הבנות נחמה
אירוע שמחכים שיהיה: הדיסק של הבנות נחמה ! (נקווה שהוא באמת יצא השבוע) אירוע שרצוי שלא יהיה: לא יודע.... שהדיסק לא יצא ? רצוי מאוד שזה לא יקרה תמונה: אין לי כח

הורס 17

New member
הדיסק של הבנות יצא כבר

לחבר שלי יש אותו דיסק מדהים אגבבב

dsol

New member
בטוח ?!@# ../images/Emo2.gif_../images/Emo189.gif

כי בלייבלה אמרו רק שבוע הבא
או שקראתי את זה באיחור של שבוע
אני אבדוק את זה...

B a m b o o k

New member
כןכןכן ראיתי היום בחנויות דיסקים פה בב"ש

ואין לי כסף בכלל לקנות אותו

../images/Emo99.gif

כ"כ!!! למרות שהכל זה בגלל השילוב של הקולות. זה בעצם מה שעושה אותן אבל הן כ"כ מזכירות שירים אחרים.

Shir FGS

New member
סיכום.

סיכום השבוע בחמישה מילים: [חמש מלים], מעפן, משעמם, מעייף, גרוע, כסף. שיר שפתח תשבוע: מי זוכר, יום ראשון היה ממזמן. שיר שסגר תשבוע: עוד לא נגמר! חיחי, המממממ אני חושבת שזה יהיה, Placebo - My Sweet Prince/ אדם שעשה את השבוע: גיל. אדם שהרס את השבוע: יואב. אירוע טוב שהיה: אני חוששת שכלום. אירוע שחבל שהיה: נה. השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: חן. אדם שאסור לראות: אין כזה. שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: הסליחה ואני
להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: אפרתוש. ואביתר בנאי. וכנסיית השכל כי אני הולכת להופעה שלהם בניצנים שבוע הבא. אירוע שמחכים שיהיה: כנרת! אירוע שרצוי שלא יהיה: נה. תמונה: שלי? אם אתם מתעקשים.

B a m b o o k

New member
אני לא מאמין שאני גר בפתח תקוההההה

סיכום השבוע בחמישה מילים: חביב, היו יותר טובים מזה שיר שפתח תשבוע: ידיים למעלה-כנסיית השכל שיר שסגר תשבוע: לאדעת אדם שעשה את השבוע: בנות בנות אדם שהרס את השבוע: אין אני חושבת אירוע טוב שהיה: מפגש, בריכה בבית אירוע שחבל שהיה: שיעמום השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: מי שבא ברוך הבא
אדם שאסור לראות: חחחחח אממ לאדעת נו שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: לה לה לנד-עינת אקר להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: דנה עדיני
אירוע שמחכים שיהיה: שני-מאור כהן שלישי-יוני בלוך חמישי-ניצנים
אירוע שרצוי שלא יהיה: שיעמום תמונה: אין כוח

let it fall 91

New member
באיחור

סיכום השבוע בחמישה מילים: אלכוהול אלכוהול אלכוהול וחוסר שינה שיר שפתח תשבוע: 'אולי תרגיש' - שרון קרלן שיר שסגר תשבוע: קיס פרום א רוז - סיל אדם שעשה את השבוע: כל הבנות(:) אדם שהרס את השבוע: קרין חח אירוע טוב שהיה: א י ל ת 2007 אירוע שחבל שהיה: הצ'יפסיידה השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: מאור/: אדם שאסור לראות: אמא. [אבל אין ברירה] שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: הסליחה ואני-לפי ההמלצות.. להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: שרון קרלן, מלכת הפלקט, אפרת גוש אירוע שמחכים שיהיה: לא יודעת.. אירוע שרצוי שלא יהיה: מוות. תמונה:

Shir FGS

New member
אם היית נכנסת לסיכום השבוע שלי,

הייתי רואה שתיקנתי אותו, בהדגשה.

סיכום שבוע באמצע השבוע../images/Emo3.gif

סיכום השבוע בחמישה מילים: ארוך, רוצה שיגיע סוף שבוע שיר שפתח תשבוע: Lovers/הבנות נחמה שיר שסגר תשבוע:ג'ורג'יה אדם שעשה את השבוע: נור, דיד אדם שהרס את השבוע: אנשים במוזאון אירוע טוב שהיה: שישי בלילה אירוע שחבל שהיה: השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: עומר, ספי, נעמה, דיד ועוד המון אדם שאסור לראות: אותו:\ שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: Save my world/eggroll להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: הבנות נחמה אירוע שמחכים שיהיה: יוני מחר ניצנים בחמישי והסופ"ש אירוע שרצוי שלא יהיה: יום רביעי תמונה: תודה לאיתי שצילם:)

למעלה