סיכום שבוע

סיכום שבוע../images/Emo178.gif

שיר/י השבוע שלכם? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: איך עבר השבוע הראשון בבצפר?

MEyTi L O

New member
P::

שיר/י השבוע שלכם?
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המחנך שלי כפרעעליו עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? לא ממש אכלתי השבוע.. אז.. אממ.. מסטיקים בילוי השבוע שלכם? היום אני הולכת עם מלא מלא חברות לבית מלון להתחרפן P:: פאדיחת השבוע שלכם? מלא מלא מלא לאדתע מאיפה להתחיל ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לרואת את יפה (המורה למתמטיקה) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאול
איך עבר השבוע הראשון בבצפר?
הספקתי לריב עם אותה מורה 4 פעמים יום אחרי יום , ראיתי את שאול מלא , צחקתי עם המורים כל השיעור , וכמובן עשיתי פאדיחות! P::

MEyTi L O

New member
חברה שלי נמצאת שם (מי יודע למה) אז היא הזמינה

כמה בנות אליה נשגע את האנשים , נקפוץ על מיטות , נזמין רום סרוויס , ונתחרפן XDDDD

כרמלי6

New member
יאי=] זה היה שבוע אחד הטובים !

שיר/י השבוע שלכם?אווווווווו המון המון !! כל השירים מהופעה של טוקיו בגרסת דיוידי =] תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:הייתי שמה תמונה של הדיוידי של טוקיו שלי אבל נאבדה לי המצלמה
פאקק אבל יש לי כל כך הרבה תמונות לשים ...
אין לי מושג מה לשים תמונה של טום נוסע בכזה קורקינט או את ביל או גיאורג קטן [הבנאדם פשוט מושלם אוו הוא היה כל כך בלונדיני חח ] או טום בים חחח יוו התחרפנות אין לי מושג איזה תמונה לשים משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אוו המון המון אנשים חח =] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אעאע הדיוידי של טוקיו מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם?אתמול בדיזינגוף אוי זה היה אחד הבילוים המצחיקים והמוזרים ביותר ! פאדיחת השבוע שלכם? אתמול בדיזינגוף אז שאני וחברה שלי הלכנו לחפש את התחנת אוטובוס ירד גשם ולא הייתה לנו מטרייה אז כזה כמה אנשים נתנו לנו את המטרייה השבורה שלהם חח
וכזה אמרנו לא לא תודה והם דחפו את המטרייה ליד של חברה שלי חח ועוד המון המון דברים חח ציטוט השבוע שלכם?מממ שאני יזכר אני ירשום חחח
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:אממ אממ שאתמול בדיזינגוף אז עד שמצאתי את החנות תומר גיליתי שאין להם יותר סיכות [לתיק] של טוקיו וזה היה ממש במקרה שראיתי את החנות חח ירדתי עם חברה במדרגות פתאום אני קולטת בגדול כזה שלט שרשום עליו תומר ומתחת לזה פוסטר של טוקיו ועוד כמה להקות [שדרך אגב הפוסטר של טוקיו היה הכי יפה שם ואני רצינית ! ] משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שאני יסים סוף סוף עם המבחנים של שבוע הבא חח גם במתמטיקה וגם בלשון
איך עבר השבוע הראשון בבצפר?נחמד נחמד מצחיק בעיקר עכשיו כולם להגיד לי להתחדש יש לי את הדיוידי של טוקיו !!!!!!! אעאעאע כן כן וזה בגרסה שאין בארץ זארת הגרסה המוגבלת מה שאומר שמי שגרה בארץ אין לה את זה אלא אם היא קנתה את זה בחו"ל כי את הגרסה המוגבלת אי אפשר להזמין
מי קרא? מי קרא ?! שבוע טוב לכולם

כרמלי6

New member
תודה ../images/Emo9.gif

מממ בעיקרון יש אותו בארץ אבל לא כמו שלי יש אותו כאילו יש 3 דיסקים לדיוידי הזה 1 מאחורי הקלעים 1 ההופעה ו1 השירים מההופעה [בלי דיוידי ] עכשיו בארץ זה מחולק ל2 בדיוידי 1 יש רק את ההופעה +המאחורי הקלעים ובאחר שהוא בא כמו דיסק רגיל יש רק את השירים ... מממ לי יש את הגרסה המיוחדת שזה אומר שאין אותה בארץ בגלל שהיא גרסה שבה יש את 3 הדיסקים ביחד אין אותה בארץ כי זאת הגרסה שיצאה רק באירופה והיא כאילו גירסה מוגבלת וקיבלתי את זה מחברה שלי שטסה לגרמניה חחח
ובארץ הדיוידי רק עם ההופעה ומאחורי הקלעים עולה 260 ורק הדיסק עם השירים עולה 60 ...

"השבוע מתחיל , מאוחר כרגיל , אין לי כוח לקום

אין לי חשק לכלום "
חחחחחחחחחחחחחחחח לא להתייחס עם הקור הזה החלקים במוח קופאים לי .
שיר/י השבוע שלכם? "בא הביתה " - עידן יניב תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המורה לפיזיקה היה חולה . חחחחחח הלכנו מוקדם , התחלנו מאוחר נהדר , לא ?
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משמורת
סדרה מעולה באמת . מאכל השבוע שלכם? פיצה . כמה פיצה אכלתי . חחחחחח בילוי השבוע שלכם ? ימי הולדת , חברים , קניונים מלא מלא מלא לא נחתי לשנייה .
פאדיחת השבוע שלכם? יוו חח מלא . אחד שאני זוכרת ממש חחחחחחח הייתי בקצה הבמדרון ובקצה השני חשבתי אני רואה את חברה שלי אז רצתי כזה עם ידיים פתוחות לחבק אותה ואני צועקת : " כפרעלייייייייייייך נוייה שלי " איך שאני קופצת עליה אני מסתכלת אני רואה שזאת לא נוי . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו כמה צחקנו על זה .
ציטוט השבוע שלכם? "קנאה ? סתם משמין ." חחחחחחחחחחח עזבו .
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הקור הזה . יא אללה אי אפשר . וחוץ מיזה ששמעתי שאולי יחיזרו את שעת אפס . זובי , שאמא שלהם תקום יותר מוקדם מרבע ל-8.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לעבור את המבחנים בשלום , בע''ה טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה , ימי הולדת [ מה אני יעשה כולם נולדים בחורף איייף ] חחח וזהו נזרום ניראה.
איך עבר השבוע הראשון בבצפר? שבוע ארוך , מלא השלמות , חזרות , שיחות חופרות אבל מצד שני היה ממש כיף חברים , צחוקים , להיות עם כל החברים ולסבול יחד עם כולם את השעות שלא נגמרות חחחח.
שבוע טוב לכולם .

SAPIROS5

New member
עונהה

שיר/י השבוע שלכם?כל מיני.... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:איןן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-איןן מאכל השבוע שלכם?חח לא יודעתת בילוי השבוע שלכם?איןן פאדיחת השבוע שלכם?כל יום פאדיחה חדשה בעצם כל כמה דקות ציטוט השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:על הלוח מבחנים שנתנו לנו פשוט מזעזע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אממ שאני יראה את עופר!!! איך עבר השבוע הראשון בבצפר?חרא אבל היה יום אחד מצחיקק

שבוע טוב../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם? כל מיני... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:מצאתי את התמונה הזאת בסל המיחזור שלי באלבומים של תפוז
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הטופ מודל הבאה^^ מאכל השבוע שלכם?בורקס תפוח אדמה
בילוי השבוע שלכם? יציאה עם חברות
פאדיחת השבוע שלכם? אין ציטוט השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בלאגן שהיה עם כמה בנות מהכיתה... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שום דבר מיוחד. איך עבר השבוע הראשון בבצפר? נחמד +

אני

שיר/י השבוע שלכם? אממממ לא היה לי בדיוק זמן לשמוע מוזיקה השבוע תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אממממ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת טונה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין מאכל השבוע שלכם? חומוס בילוי השבוע שלכם? בבצפר???? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: למדתי יותר מידי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא ללמוד עד 4 אבל זה לא יקרה איך עבר השבוע הראשון בבצפר? קשה!!!! וארוך!!!! אבל נחמד.... פתאום אין לי זמן לכלום
יאללה ללמוד ללמוד...עוד שלושה שבועות בגרות באנגלית, הצילו:|

אומגד-אין שאלת בונוס../images/Emo2.gif! רק עכשיו שמתי לב../images/Emo3.gif

ההשקעה הולכת ופוחתת

randu

New member
הופעה של עברי בייגור.

יום שישי ה-21/12. יוווווו היה מדהיייייייים.

למעלה