סיכום שבוע

yaeli20

New member
סיכום שבוע ../images/Emo171.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
משהו מצחיק שקרה לך השבוע:
אמן / להקת / שיר השבוע:
סרט / ספר השבוע:
מאכל השבוע:
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט / מילת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום וסוף שבוע מקסים לכווולללםםם

מנסה לענות../images/Emo20.gif

1. לצערי לא קרה משהו טוב 2.נודע לי על מחלתי
3.מעבר לים/ עופרה חזה ז"ל 4.גולש ופירה 5.לבדיקה נוספת שתאמת את תוצאת הבדיקה

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אפשר לשאול איזה מחלה??? את לא חייבת לענות... אני שולחת לך הרבה הרבה כוח!

עשיתי לפני שבוע בדיקה ממוגרפית

והיה ברור שיש גידול ואח"כ אמרו שזה שומני ומחר עושה עוד בדיקה שהיא הקובעת מבחינתי
תודה על התמיכה

בעז"ה יהיה טוב!

תעדכני אותנו מה קורה איתך..אנחנו דואגים! (כמובן שרק עדכונים משמחים בעזרת ה'..) ובינתיים-

yaeli20

New member
רק בריאות יקירתי ../images/Emo201.gif

דווחי כשיש תוצאות.

וואוו

איך את מרגישה באופן כללי? יש לך כאן את כל התמיכה שלנו, שתפי ברגע שבא לך

רחוב האגס תודה ../images/Emo140.gif

אדע בעוד שבועיים תשובה סופית תודה על התמיכה וההקשבה כאן של כולם

מתפקד..שוב!! ( =

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ..אחרי שלא הייתי בטוח, חבר אמר לי שאני תמיד אשאר מספר אחד בשבילו.(= משהו רע שקרה לך השבוע: כמה ציונים לא טובים..נקווה להישתפר..אופטימי!!
משהו מצחיק שקרה לך השבוע: נפלו לי המכנסיים ליד חברים..חחח..זה יותר מביך אבל..העיקר שרזיתי!! אמן / להקת / שיר השבוע: אביב גפן,האם להיות בך מאוהב..שיר ישן אבל יש מלא ביצועים חדשים לשיר.. סרט / ספר השבוע: חדשות...אני חושב שמה שהולך היום בחדשות זה ממש סרט אקשן טוב.. מאכל השבוע: עוגה
התחדשות השבוע: מתחיל להרגיש טיפה יותר טוב.. תמונת השבוע: אתם לא רוצים לראות תמונה שלי..חח(בצחוק!! אני לא מכוער!!) ציטוט / מילת השבוע: "האם להיות בך מאוהב?",הרבה פעמים עולה בי המחשבה הזאת..(רק בפן הטוב של הציטוט) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להנות יותר,לקבל ציונים טובים יותר..

yaeli20

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: נפגשתי עם מריומה מבית השנטי, אישה מדהימה שהקימה מקום מדהים משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה מחשבות לא טובות אחרי הביקור בבית השנטי, החזיר אותי לתקופות לא טובות. משהו מצחיק שקרה לך השבוע: בדרך ללימודים היה לנו פאנצר בגלגל הימני אז כל מי שנסע באוטו נשען שמאלה כל הדרך בשביל שהאוויר לא יצא מהר מהמשקל. אמן / להקת / שיר השבוע: שלום חנוך - צרות טובות (מזל טוב לאריק איינשטיין שחגג היום 70) סרט / ספר השבוע: חצי מליון סיפורים קצרים שאני צריכה לקרוא וכבר קוראת עד שאמצא אחד מספיק קצר ומספיק טוב בשביל להפוך אותו לסרט קצר.
מאכל השבוע: ראקונט קופלי - מאכל הונגרי שמורכב מפרוסות של תפוחי אדמה וביצה קשה עם שמנת אפוי בתנור. יאמי! התחדשות השבוע: ספר של טולסטוי מרצה במכללה הצליח לשבור את המחסום שהיה לי מסופרים גדולים תמונת השבוע: כרגע אין אולי אני אמצא משהו ואשים אחר כך ציטוט / מילת השבוע: "אין היום הרצאה של דרור שאול..." דרור שאול עיקבי ומבריז בפעם השנייה מהרצאת אורח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיקטלו לי את התרגילים שעשיתי ואולי אולי מפגשון פורום בתל אביב?

A GIFT OF LOVE

New member
סליחה,

אבל מה זה בית השאנטי? אשמח אם תסבירי לי. מקווה שיצא לכם מפגש נחמד. חבל שאין לי אפשרות להגיע..

Shelly Webster

New member
../images/Emo13.gif

בית השאנטי זה מקום שהוקם למען ילדים שבאים מבית הרוס, הורים מכים, התעללות בבית וכו' ויש להם שם לאן ללכת. הם מתחילים שם חיים חדשים. יש לי ספר שירים שהילדים שם כתבו. מדהים.

עונה!../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
פגשתי את כל החברות שלי אחרי החופש..ממש התגעגעתי אליהן! משהו רע שקרה לך השבוע:
מצב רוח מוזר-עצוב כזה... הייתי אצל סבא וסבתא שלי, ויש להם תמונה של אמא שלי בסלון (בין מלא תמונות..) והרגשתי איך אמא מסתכלת עלי ומחייכת.. זה היה מוזר..
לשמוע על כל הפצועים מהטילים..
חלמתי שאבא שלי ואשתו נרצחים בפיגוע.. משהו מצחיק שקרה לך השבוע:
עלה איש משוגע לאוטובוס וכל הדרך הוא דיבר ושיגע לנו את השכל.. אמן / להקת / שיר השבוע:
רצה הביתה-קרן פלס סרט / ספר השבוע:
סיפור אהבה בלתי נשכח-פעם שניה! מהמם...
ביתו של שומר הזכרון-התחלתי.. מאכל השבוע:
פעם ראשונה שטעמתי במבה עם נוגט! היה יותר טעים ממה שחשבתי..(אפילו טעים מאוד!
) התחדשות השבוע:
בגד לשבת! סוף סוף... תמונת השבוע:
שמיים מדהימים שהיו בשבת! ציטוט / מילת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו של השירות לאומי..
מבחנים.. שיהיה שבוע טוב ושקט לכוווולם!!!

לא..

זה שהיא חייכה אלי זה עשה לי טוב! (גם אין לנו כ"כ הרבה תמונות שלה, וזה היה כמו לראות את אמא אחרת,שמחה יותר, אמיתית יותר- כי אני תמיד רואה אותה בתמונה אחרת..) אבל אח"כ זה גרם לי לחשוב עליה ולהתגעגע כ"כ..לכן זה היה לי רע..הבנת?! תודה שעזרת לי להבהיר את הנקודה..

morib17

New member
בהצלחה עם השירות לאומי...

איך הולך? מתקדמת??
התבאסתי לקרוא על הדברים הרעים שהיו לך...

תודה רבה!

קצת הצלחתי להחליט בערך מה אני רוצה לעשות שנה הבאה.. בעז"ה.. תודה על החיבוקים! באמת היה לי דברים קשים...

למעלה