סיכום שבוע

TEENAGER1

New member
סיכום שבוע ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של רמי: שיר השבוע כללי: משהו שעשה לי את השבוע: משהו שהרס לי את השבוע: משהו שאני מחכה לו השבוע: המלצה על משהו: מסר לאומה: שבוע קסום לכולם!

שבוע טוב../images/Emo70.gif

שיר השבוע של רמי:
משהו טוב שיר השבוע כללי:
טיפה טיפה משהו שעשה לי את השבוע:
חברה טובה שלי חזרה מטיול של 4 חודש באוסטרליה ותיאלנד. משהו שהרס לי את השבוע:
כמעט שרפתי את הבית שלי...
משהו שאני מחכה לו השבוע:
אמן שאני אמצא עבודה
(תחזיקו אצבעות...) המלצה על משהו:
הספר: שחפית הים הקטנה/ ברוק ניומן. מקסים מסר לאומה:
תנו חיוך- הכל לטובה
(אחחחחחח האופטימיות....)

pc girl

New member
שבוע טוב =]

שיר השבוע של רמי: שאלות שיר השבוע כללי: cant buy me love של הביטלס משהו שעשה לי את השבוע: 90 במת' משהו שהרס לי את השבוע: דוד של אמא שלי נפטר משהו שאני מחכה לו השבוע: תעודה יום חמישי :p המלצה על משהו: הסרט "בית ספר לרוק" מסר לאומה: תנצלו כל רגע

jonmv

New member
../images/Emo10.gif נגמר סופ"ש

טוב.. שיר השבוע של רמי: כמה זמן / גשר שיר השבוע כללי: כמה זמן משהו שעשה לי את השבוע: מצאתי דירה להשכיר (ולא את ספר הילדים) משהו שהרס לי את השבוע: ממממ בינתיים כלום.. משהו שאני מחכה לו השבוע: לסופ"ש הבא. המלצה על משהו: לחייך מסר לאומה: תהיה טובים תמיד.!

ענת 19

New member
../images/Emo140.gif

שיר השבוע של רמי: הרבה פנים שיר השבוע כללי: שיר לשירה משהו שעשה לי את השבוע: עזרתי למישהי וזו הייתה עזרה נורא גדולה. משהו שהרס לי את השבוע: הפסיכומטרי (אבל הוא הורס לי את כל התקופה) משהו שאני מחכה לו השבוע: הגשם... המלצה על משהו: אין לי זמן לקרוא ולעשות כלום בגלל הפסיכו'... מסר לאומה: "לחיות את הרגע ולראות את הנצח" שבוע טוב...

nizzan

New member
השבוע שלי..

שיר השבוע של רמי: כל הדיסק "הרבה פנים" שיר השבוע כללי: רק אל תגיד- מאיה בוסקילה משהו שעשה לי את השבוע: ההופעה של רמי אתמול.. משהו שהרס לי את השבוע: משהו שגיליתי בהופעה אתמול .0מי שמכיר אותי יבין..) משהו שאני מחכה לו השבוע: שהוא ייגמר המלצה על משהו: ההופעה של רמי :) מסר לאומה: לא עולה לי לראש.. שבוע טוב לכם!

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo103.gif../images/Emo65.gifסיכום השבוע../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של רמי: אין כמוה שיר השבוע כללי: כל מה שתירצי משהו שעשה לי את השבוע: ריטה ורמי, יום שישי בבוקר משהו שהרס לי את השבוע: אתמול בלילה...להחמיץ את ההופעה כי לא היה לי איך להגיע...
משהו שאני מחכה לו השבוע: יום חמישי, בכותל המערבי המלצה על משהו: לכל מקום שאתם הולכים תקחו איתכם דפדפת ועטים צבעוניים...אין לדעת מתי תשתמשו בהם! מסר לאומה: אני מחכה בקוצר רוח להיות חופשיה, לצאת לאזרחות! אוףף...עוד 230 יום...זה הרבה

תחשבי על זה ככה....

230 יום זה כלום לעומת השנה ו...? שכבר עשית... גם הרגע הזה יגיע
ומה יש ביום חמישי בכותל המערבי (אם אפשר לשאול)?

PRINCESS GINA

New member
בטח שאפשר לשאול../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

בבוקר: אני נוסעת לטיילת כדי להסתכל קצת על העיר היפיפיה הזאת ולקבל השראה לכתיבה שלי על ריטה (זוכרת שהיא שרה את השיר "ירושלים של זהב"?!) ובערב יש טקס השבעה של טירוני גבעתי (שני בני הדודים שלי יהיו שם)

למעלה