סיכום שבוע

Francine1

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: אלבום השבוע: סרט\סדרת השבוע: בילוי מיוחד: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: הלכת להופעה של אפרת\הופעה כלשהי בשבוע שעבר? התחיל יריד חוצות היוצר בירושלים! מתכוונים ללכת?
סוף שבוע מעולה ושקט[!] לכולנו

ady18

Well-known member
מסכמת...

שיר של אפרת:מלאכים שיר לא של אפרת:חוזה אל ברח-אושיק לוי זמר:גידי גוב סרט: מסיבת הלוויה שלי בילוי מיוחד:טיול לתל אביב \סינמה סיטי עם סרט מעולה הדבר הטוב שופינג ויום כייף עם אמא \הטייול לתל אביב+מסעדה פחות טוב:עייפות\המצב בארץ התחדשות חולצות חדשות משהו שרוצים שהמצב ירגע סופ"ש:בת מצווה לא אפרת, תכננתי לגלי עטרי ברגע האחרון החלטתי לעשות תוכניות אחרות שהתבררו כמעולות ... לא הולכת

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: Theme from Deer hunter - The Shadows http://www.youtube.com/watch?v=c6gpa8nUa70 שיר השבוע של אפרת: דיאטה זמר\להקת השבוע: אפרת כמובן סרט\סדרת השבוע: 24 הדור הבא בילוי מיוחד: דייט נחמד על חוף הים בחיפה עם בחורה נחמדה ביום שלישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חזרתי לעבודה עם הרבה אנרגיות הדבר הכי פחות טוב: המחשב התקלקל (ועדיין לא תוקן לגמרי), כואבת לי השן, מישהו נכנס במכונית שלי במהירות אפסית אבל שרט את הפח
משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שהקשר יתחזק תיכנונים לסוף השבוע: עדיין לא ברור סמיילי שמאפיין את השבוע:
הלכת להופעה של אפרת\הופעה כלשהי בשבוע שעבר? בשישי, חולון התחיל יריד חוצות היוצר בירושלים! מתכוונים ללכת? לא, תקופה עמוסה בעבודה סוף שבוע מעולה ושקט[!] לכולנו

ednaye10

New member
הסיכום השבועי שלי

שיר השבוע:יש לי סיכוי/אביתר בנאי שיר השבוע של אפרת:לראות את האור.מאז מות עדי טלמור אני מסתכלת על השיר הזה מנקודת מבט שונה,יותר עילאית. קליפ השבוע:לא ראיתי קליפים. זמר\להקת השבוע:אביתר בנאי אלבום השבוע:אני שומעת מוזיקה באם פי רוב הזמן... סרט\סדרת השבוע:עד החתונה,עונה שנייה.אני רואה אותה מהמחשב. בילוי מיוחד:ערב מחלקה מהעבודה.היינו בפארק שלולית בנתניה ועשינו על האש והיה ממש נחמד. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:אישרו לי ללמוד מידענות עוד לפני שאני מקבת את התואר הראשון והחלטתי ללכת על זה ולהמשיך ללמוד במכללה(אחרי שהחלטתי לפני זה לעזוב). הדבר הכי פחות טוב:החשמל התייקר
התחדשות השבוע:מגבת חוף שקיבלתי מתנה מהעבודה. גאוות השבוע:ההחלטה לחזור ללימודים משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:שהכל יילך חלק. תיכנונים לסוף השבוע:לא משהו מיוחד,בעיקר לראות כמה סרטונים של האוניברסיטה הפתוחה מהאתר שלהם,יש לי מבחן עוד מעט. סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע:ולרגע יכולתי לברוח כנוצה על כנפה של ציפור והצלחתי לעלות גבוה לראות את האור לראות את האור הלכת להופעה של אפרת\הופעה כלשהי בשבוע שעבר?לא. התחיל יריד חוצות היוצר בירושלים! מתכוונים ללכת? לא,אין לי מושג מה זה.

אריה31

Member
מנהל
לראות את האור מתקשר לי להופעות

זה כיף לשיר את זה ביחד עם אפרת
בהופעה האחרונה היא נתנה לקהל לשיר כמעט את כולו! בהצלחה בלימודים הבאים ובאותה הזדמנות אני שחזרת לכתוב פה עדנה
התגעגעתי:)

ליאן 162

New member
סיכום!

שיר השבוע: לירן דנינו- עדיין ריק שיר השבוע של אפרת: תמיד כשאתה בא קליפ השבוע: - זמר\להקת השבוע: שאקירה אלבום השבוע:- סרט\סדרת השבוע: ספר- רם אורן סילביה, מעניין במיוחד, סיפור אמיתי של לוחמת מוסד לשעבר בילוי מיוחד: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שיירד גשם!!!!!! תיכנונים לסוף השבוע: מסיבת שנת שירות לחברה, עבודה, יפם סמיילי שמאפיין את השבוע:
שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע: BECAUSE I KNOW THAT IS WEAKNESS IN YOUR EYES הלכת להופעה של אפרת\הופעה כלשהי בשבוע שעבר? לא התחיל יריד חוצות היוצר בירושלים! מתכוונים ללכת? לא סוף שבוע מעולה ושקט[!] לכולנו

אריה31

Member
מנהל
ירד היום מלא גשם

במשחק בין ארסנל לליוורפול
זה היה מחזה מה זה מוזר!

בר דותן

New member
גשם קריר באוגוסט ... זה יכול להיות נחמד ..

אבל לא טיפות משהו ארוך כזה :)

anna184

New member
מסכמת :)

שיר השבוע: השיר שלי -מופע הארנבות של ד"ר קספר שיר השבוע של אפרת: קופסא ביום סרט\סדרת השבוע:חברים :) בילוי מיוחד: הייתי סדרנית בהופעה של רוני דלומי ועידן עמדי :) היה ממש ממש ממש כיף , ישבנו איתם מאחורי הקלעים וצחקנו והצטלמנו :) הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הופעה של רוני דלומי ועידן עמדי :) הדבר הכי פחות טוב: הבשורה שאפרת לא תתארח בפורום החודש ): גאוות השבוע: 2 ציורים של אפרת (התכוונתי להעלות את זה כשהיא תתארח כדי שהיא תראה אפילו כתבתי הקדשה על הציור...) תיכנונים לסוף השבוע: ללמוד למבחן עצום באנגלית+לעשות עבודה ענקית במתמטיקה..(העבודה ל5 יחידות היא של 27 עמודים וחצי מזה לא למדתי בחיים) הלכת להופעה של אפרת\הופעה כלשהי בשבוע שעבר?לצערי הרב לא יצא לי.. התחיל יריד חוצות היוצר בירושלים! מתכוונים ללכת? בהתחשב בעובדה שאני לא יודעת מה זה ני חושבת שלא

אריה31

Member
מנהל
מצטער בשבילך אנה שזה לא קרה החודש../images/Emo201.gif

נקווה שזה יקרה בחודש הבא

בר דותן

New member
באיחור

שיר השבוע:שירת הסטיקר- הדג נחש שיר השבוע של אפרת:יהיה פה דם קליפ השבוע:| זמר\להקת השבוע:עומר אדם .. סתם נו .. אמ.. אפרת :) אלבום השבוע:| סרט\סדרת השבוע:הורה מלווה בילוי מיוחד: הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ההופעה של אפרת בשישי שעבר... הדבר הכי פחות טוב:כל השאר..... התחדשות השבוע:אין גאוות השבוע:אין משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:| תיכנונים לסוף השבוע:חברים .. סמיילי שמאפיין את השבוע: : - ) כמעט ... שיר\שורה משיר שלא יצא(ה) לכם מהראש השבוע:אין שלום עם ארבים... אל תתנו להם רובים .. הלכת להופעה של אפרת\הופעה כלשהי בשבוע שעבר?בשישי במרכז שייטנברג בחולון התחיל יריד חוצות היוצר בירושלים! מתכוונים ללכת?מה זה ?

למעלה