סיכום שבוע

Francine1

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: סרט\סדרת השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: הולכים\לא הולכים להופעה ב15? מתכננים ללכת לעוד הופעות הקיץ? דרך אגב, אמרתי לאריה שאני אספר את זה פה: חלמתי על הפורום שלנו! חח זה היה ממש מוזר. חלמתי שעשו פרסומת בטלוויזיה על ההתארחות של אפרת בפורום ואז אמרתי לאריה שאני נורא גאה בו שהוא ארגן את זה. אני יודעת שאני נשמעת ממש מוזרה עכשיו אבל לא נורא
סוף שבוע נעים ונהדר לכולם!
נ.ב: גיליתי אתמול שיש סיכוי שאני לא אצליח להגיע להופעה. התקבלתי לעבודה חדשה [חוצות היוצר בירושלים] וצריכים אותי בדיוק מה15 עד ה25, וזו עבודה רק בערבים. שאלתי אם צריכים אותי בכל הימים ואמרו לי שכן, אבל יכול להיות שזה לא יהיה נורא אם אני אפסיד יום אחד. העניין הוא שה15 זה היום הראשון. בכל מקרה, אני אברר, ואני ממש מקווה להגיע.

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: קאדה דיה - רוני דלומי http://www.youtube.com/watch?v=xXnzjmZkBfQ זמר\\להקת השבוע: רוני דלומי סרט\\סדרת השבוע: הדור הבא הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ההופעה היפה של דלומי הדבר הכי פחות טוב: עברתי עוד ניתוחון להסרת שעורה, הפעם בעין השמאלית. העין שלי חבושה עד מחר וזה מאוד לא נעים! משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: להחלים ולקנות מכונית, סוף סוף הבנתי מה אני רוצה תיכנונים לסוף השבוע: במצב שלי, אי אפשר לצאת מהבית חח סמיילי שמאפיין את השבוע: הולכים\\לא הולכים להופעה ב15? מתכנן ללכת מתכננים ללכת לעוד הופעות הקיץ? כרגע לא עופרית, חלומות מטיבם הם מוזרים, אבל שלך הוא דווקא מאוד יפה, הלוואי שהוא גם יתגשם
בכל מקרה, זה רק מראה עד כמה הפורום חשוב לך, לא יכולתי להישאר אדיש, כבר מזמן הגיע לך, אז תתחדשי על הצבע
מזל טוב גם על העבודה החדשה:) אגב את יכולה ללכת להופעה של אפרת ב-14 באוגוסט בזאפה בהרצליה

Francine1

New member
אוי, החלמה מהירה!! ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif

תודה רבה
והפורום באמת חשוב לי.. אני אוהבת את כולכם!
אם לא ייצא לי ב15 אני אשתדל ב14, רק שאין לי מושג איפה זה בהרצליה חח, אבל זה בטח לא בעיה למצוא את המקום.

אריה31

Member
מנהל
לי אין בעיה ללכת להופעה ב-14 בחודש

אני רוצה לקוות שעד אז תהיה לי מכונית חדשה אז למי שקשה להגיע, אני יכול לעזור לו בדרכים רק שהבנתי שרוב חברי הפורום מעדיפים את ה-15 לבר שמשום מה נעלם יש כרטיס להופעה הזו

בר דותן

New member
תבואו ב155555555 :)

גם את עופרית !!!!!!!!!! ולא נעלמתי ... היה לי שבוע שלם מטורף בלי שינה בלי כלום ... והיתאוששתי וחזרתי .. מבטיח להישתדל לא להעלם שוב .. פשוט התחלתי לעבוד בבוקר בנוסף לעבודה בערב ואני חוזר הביתה גמור .. ואין זמן אפילו לישון ..

Francine1

New member
היייי אני אדומה!!!

ואו אני ממש מתרגשת!
חשבתי שהתכוונת לצבע בשיער. אני ממש טיפשה. בכל מקרה - איזה כיף לי!!! המון תודה אריה

ady18

Well-known member
מסכמת:

אפרת בום טראח לא של אפרת: זוהר ארגוב ז"ל יום יבוא הדבר הטוב -ים, ארוחה במסעדה עם המשפחה ,הסתדרה בעיה קלה בעקבות שינוים עם הרב קו לגבי נסיעות בעבודה. הרס:קצת שהתבטל דברים שתכננתי והיה שבוע יותר מדי רגוע תוכנית: הדור הבא\היכל התהילה הגמר זמר:זוהר ארגוב ז"ל\לירון רמתי התחדשות: לא היה במיוחד זה רב הקו עם הנסיעות שבוע הקרוב רוצה שלירון\דויד יקחו את גמר כוכב נולד\ ושלא יתבטלו דברים כרגע עדין בסימן שאלה מסוים אם הסתדר המשהו שאני רוצה... סופ"ש בעיקר לראות גמר כוכב נולד מחר, לגבי השאר לא ממש תכננתי נזרום הפעם.... לא הולכת לאפרת הופעות אחרות בעיר:גלי עטרי וצביקה פיק ואולי לא החלטתי סופית אולי גם שימי תבורי ... זה לביינתים:)

בר דותן

New member
בקשר לכוכב נולד ..

לא הכרתי העונה אף אחד חוץ מלידור סולתן ... ואני חושב שאחרי שמיעה חד פעמית של השיריםם .. שלירון רמתי הוא פשוט מלך .. :) עם כל האכזבה בשירים .. יש לו קול מדהים ..

בר דותן

New member
חזרתתי אחרי שבוע ומשהו שלא ההיתי פה .. התגעגע

התגעגעתי מאוד לכולכם :)... ועכשיו .. הגיע הזמן לפצות אתכם על חוסר הודעות .. שיר השבוע:קייטנת תלמי דגן XD שיר השבוע של אפרת:אין קליפ השבוע:אין זמר\להקת השבוע:חחח להקת תלמי דגן סרט\סדרת השבוע:לכסח תבית .. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:אין הדבר הכי פחות טוב:קייטנת תלמי דגן XD התחדשות השבוע:אוטו :) גאוות השבוע:אין משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:משהו שלאר יכול ליקרות .. שיגמר המלווה D: תיכנונים לסוף השבוע:חברים חברים חבירם סמיילי שמאפיין את השבוע::) הולכים\לא הולכים להופעה ב15? כמעט בטוח שכן כבר יש כרטיס האמת :) מתכננים ללכת לעוד הופעות הקיץ?ברור :)

אריה31

Member
מנהל
קנית מכונית?!

ברוך שובך בר, לדעתי נעדרת יותר משבוע, אבל זה בסדר, כל אחד עסוק לפעמים

בר דותן

New member
שבוע וחצי בדיוק .. מאז שהתחילה הקייטנה .. :\

אפשר גם לראות שהפסדתי סיכוןם שבועי אחד רק.. וכן קניתי אוטו סוף סוף עכשיו נישאר רק שיגמר המלווה :)

bali

New member
מנהל
מסכמת ../images/Emo260.gif

שיר השבוע: GLORY BOX של פורטיסהד שיר השבוע של אפרת: מממ... לא שמעתי משהו שלה במכוון השבוע. קליפ השבוע: הקליפ של GLORY BOX המצורף. זמר\להקת השבוע: נחשו לבד?
(פורטיסהד) סרט\סדרת השבוע: טרנטינו - גם ספרות זולה וגם KILL BILL הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ידיד טוב שלי בא לבקר והיה כייף. וגם הייתי אתמול בהופעה מעולה בבלייז בר, הופעת מחווה ללהקת ה DOORS שהיתה מצויינת. הדבר הכי פחות טוב: החום הזוועתי הורג אותי לאט לאט
התחדשות השבוע: חולצות חדשות שקניתי. גאוות השבוע: עשיתי משהו שחששתי ממנו והיה טוב. לא רוצה לפרט בדיוק מה. משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: ללכת לסרט, לפגוש חברים. תיכנונים לסוף השבוע: ארוחות משפחתיות רגילות. סמיילי שמאפיין את השבוע:
הולכים\לא הולכים להופעה ב15? כנראה שכן, אינשאללה. מתכננים ללכת לעוד הופעות הקיץ? אתמול הלכתי להופעה, ואני חושבת שאלך לעוד הופעה חוץ מזו של אפרת, בתחילת אוגוסט.

בר דותן

New member
יאללה .. אז יש סיכוי

שנירא אותך יחד עם כולם ב15 :) איזה השקעה דפקת בסכמ"ש עם קישורים תמונות וזה :) חח

למעלה