סיכום שבוע

Francine1

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: סרט\סדרת השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון? משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: הלכתם\אתם מתכננים ללכת להופעה כלשהי השבוע? שבת שלום לכולם

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע: מביאה הכול שלום חנוך ממחר דף חדש סרט פריז בחצות דבר טוב עם חברים בסימנה סיטי ויום כייף עם אמא:) הדבר הכי פחות טוב:אכזבה מנבחרת הנשים של ישראל התחדשות:מכנסים לקיץ קצרים +חולצה מתנה בעבודה לך מצוין משהו שרוצים שיגיע יום חמישי ואז טיול לשלושה ימים לשבור שגרה סופ"ש:ידיד ים\ ארוחה משפחתית במסעדה לא הלכתי להופעה לא כרגע בהמשך נראה:)

ליאן 162

New member
סיכום:

שיר השבוע:GREEN DAY- HOLIDAY שיר השבוע של אפרת: אה אה אה קליפ השבוע:- זמר\להקת השבוע: אבריל לאבין סרט\סדרת השבוע:- הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סיימתי תיכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדבר הכי פחות טוב: הבגרות באזרחות.... התחדשות השבוע:שמלה לנשף!!!!!!! גאוות השבוע: היינו בלונה פארק לכבוד סוף שנה, ועליתי על האנקונדה!! איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון?נגמרררררררררררררררר משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: אנחנו רוצות לנסוע לחו"ל לפני הצבא, אבל אנחנו חייבות למצוא דילים.... תיכנונים לסוף השבוע: עבודה ואוכל... סמיילי שמאפיין את השבוע:
משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע:אני חושב משמע אני קיים הלכתם\אתם מתכננים ללכת להופעה כלשהי השבוע?לא... שבת שלום:)

ליאן 162

New member
נשארו רק מועדי ב'

אנגלית 12-7 מתמטיקה 14-7 אבל עכשיו חופששששששששששששששששששש :)

bali

New member
מנהל
למיטב ידיעתי אנגלית ב 11/7

כדאי שתבדקי את זה (אני עובדת בבי"ס סביב הבגרויות).

בר דותן

New member
סופ"ש נעים לכולם עונה ..

שיר השבוע: מליארד טועים אביב גפן, השמלה ממדריד שיר השבוע של אפרת:אה אה אה קליפ השבוע:אה אה אה זמר\להקת השבוע: סרט\סדרת השבוע:אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע:אין הדבר הכי פחות טוב:אין התחדשות השבוע:אין גאוות השבוע:אין איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון?ניגמר הלימודים :D משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:שיהיה טוב .. ש.. תיכנונים לסוף השבוע:הופעה של אביב (עשוריים לאור הירח) סמיילי שמאפיין את השבוע::) יחסית .. משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע:זה רק אור הירח :) הלכתם\אתם מתכננים ללכת להופעה כלשהי השבוע?בטח של אביב :) שבת שלום לכולם, שבת שלום גם לך מאמי :)

אריה31

Member
מנהל
מסכם../images/Emo13.gif

שיר השבוע: לא התכוונתי - סמדר אקראי http://www.youtube.com/watch?v=ywHcKyErJlY שיר השבוע של אפרת: שחזור זמר\להקת השבוע: סמדר אקראי סרט\סדרת השבוע: גמר הישרדות הפתיע לטובה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הרגשה פיזית לא טובה אתמול בלילה נתנה לי דחיפה לחיים נכונים יותר הדבר הכי פחות טוב: קראתי למאמן האהוב עליי לעזוב את נבחרת הנשים בעקבות הכשלון באליפות אירופה גאוות השבוע: האומץ והמקצוענות בטור שכתבתי איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון? שבוע קל בעבודה משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: למצוא סוף סוף מכונית תכנונים לסוף השבוע: מנוחה ועבודה סמיילי שמאפיין את השבוע:
משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: ללכת עם האמת הלכתם\אתם מתכננים ללכת להופעה כלשהי השבוע? לא, אבל שוקל ללכת בחודש הבא להופעות של סמדר אקראי, זמרת חדשה ורוני דלומי שבת שלום לכולם

ady18

Well-known member
הטור מסקרן אשמח לקישור בהזדמנות תודה

ומי זו הזמרת סמדר אקראי?

bali

New member
מנהל
מסכמת

שיר השבוע: למות קצת של רוני אלטר שיר השבוע של אפרת: בום טראח קליפ השבוע: לא רואה קליפים כמעט זמר\להקת השבוע: סטינג והפוליס (פתאום נזכרתי בהם) סרט\סדרת השבוע: אחים ואחיות. עשיתי מרתון. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא קרה משהו מיוחד הדבר הכי פחות טוב: לא קרה משהו מיוחד התחדשות השבוע: שומדבר. צריכה לקנות סנדלים ובגדים. גאוות השבוע: ביום חמישי בא אחד המורים ואמר לי שדיברתי מאד יפה באיזה ארוע פרידה שהיה לאחת המורות שהיתה מחנכת שלי לפני 15-16 שנים. זה היה לגמרי ספונטני שדיברתי. איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון? מעייף בעיקר. אבל רואים את הסוף. משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שהחום יהיה נסבל ואני לא אתעלף מחום בעבודה. תיכנונים לסוף השבוע: לנוח לנוח לנוח. סמיילי שמאפיין את השבוע:
משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: עוד מעט עוד קצת... הלכתם\אתם מתכננים ללכת להופעה כלשהי השבוע? פכככ... למי יש זמן.

bali

New member
מנהל
סדרת דרמה על משפחה גדולה

עם 5 אחים ואחיות, ועל הקשר ביניהם. הסדרה מתחילה בפטירה של האבא וסביב העסק המשפחתי. עכשיו זו כבר עונה 5. מציגה בערוץ 3, עם הרבה שחקנים מוכרים כמו סאלי פילד בתפקיד האמא. מומלצת אבל יש לך הרבה מה להשלים.

Francine1

New member
מסכמת - משהו ממש מעולה קרה היום!! ../images/Emo6.gif

שיר השבוע: רונה קינן - אתה מתעורר שיר השבוע של אפרת: מצעד הגאווה קליפ השבוע: אין זמר\להקת השבוע: רונה קינן
סרט\סדרת השבוע: שנות ה70 [אני מגוונת חח] הדבר הכי טוב שקרה השבוע: האמת שקרו המון דברים מגניבים [חברה שלי ישנה אצלי, הייתי בהופעה של רונה קינן המלכה], אבל הכי טוב - ידיעות אחרונות הכריזו על תמונה שצילמתי [עורב אוכל קוטג' חח] כתמונת השבוע!!
הדבר הכי פחות טוב: לא היה משהו מיוחד התחדשות השבוע: שני דיסקים, תקליט וספר
גאוות השבוע: התמונה שלי שפרסמו בעיתון ^_^ איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון? האמת שנחמד, בקושי למדתי, ובדיוק ביום חמישי נגמרו לי הבגרויות לשנה הזו, חוץ ממועד ב' במתמטיקה.. משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: שהכל ילך כמתוכנן
תיכנונים לסוף השבוע: לנוח בעיקר. בדיוק חברה הייתה אצלי מיום חמישי. סמיילי שמאפיין את השבוע:
משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: "ברגע שאת מחליטה שאת רוצה משהו, ולא 'צריכה' אותו, את תרגישי הרבה יותר משוחררת" הלכתם\אתם מתכננים ללכת להופעה כלשהי השבוע? הלכתי להופעה של רונה קינן והיה מעולה! ואני הולכת ללילה הלבן בתל אביב בשבוע הבא, אז כנראה שיהיו שם הרבה הופעות.

אריה31

Member
מנהל
יאאא! כל הכבוד עופרית../images/Emo140.gif

מתי התמונה תפורסם? מחר?

Francine1

New member
אממ אני חושבת שכן

נדמה לי שזה יופיע ב"100 מילה" במוסף 24 שעות, אבל אני לא יודעת. הם פשוט הכריזו על זה כ"תמונת היום" בפייסבוק, ונדמה לי ש"תמונות היום" אלה התמונות שמופיעות בעיתון אם זה יופיע מחר אתה בטח תראה P:

למעלה