סיכום שבוע

Francine1

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: סרט\סדרת השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון? משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: סתם שאלה, להתעניינות: הייתם מעדיפים לבלות בבית (ביחד עם מישהו\י או לבד, זה לא משנה), או לצאת החוצה? נניח למסיבה, למסעדה וכו': שבת שלום לכולם
בר - אני כבר סורקת את הכתבה בשבילך

Francine1

New member
אני ממש ממש מצטערת, אבל מסתבר שאמא שלי זרקה

את העיתונים
אז אין לי איך להשיג לך את הכתבה..\: מצטערת. אבל אולי אפשר למצוא בYNET? למרות שחיפשתי ולא ממש מצאתי..

bali

New member
מנהל
באיזה יום היתה הכתבה?

אולי אני אוכל למצוא בעבודה שלי, כל בוקר אנחנו מקבלים עתון ידיעות ואולי לא זרקו עדיין...

בר דותן

New member
חיכיתי לסכמ"ש ...

שיר השבוע:שיר הסמרטוטים .. אביב גפן שיר השבוע של אפרת:קרב איגרוף קליפ השבוע:קרב איגרוף זמר\להקת השבוע:אביב גפן סרט\סדרת השבוע:רמזורD: הדבר הכי טוב שקרה השבוע:אין הדבר הכי פחות טוב:אין התחדשות השבוע:אין גאוות השבוע:אין איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון?בסדר .. משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:ששיהיה טוב .. תיכנונים לסוף השבוע:חברים .. לא יודע עוד .. סמיילי שמאפיין את השבוע::) אבל זה יחסי .. משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: סתם שאלה, להתעניינות: הייתם מעדיפים לבלות בבית (ביחד עם מישהו\י או לבד, זה לא משנה), או לצאת החוצה? נניח למסיבה, למסעדה וכו':אמ.. עם זה עם מישהי ביחד אז בבית איתה .. אבל .. עם לא אז חברים .. שבת שלום לכולם בר - אני כבר סורקת את הכתבה בשבילך

בר דותן

New member
מכיר את הגירסה מפסטיבל הפסנתר ?

גירסה ישנה אל זורכ איזה שנה .. מספרת קצת הרבה על החיים שלי :(

בר דותן

New member
אין אותו באינטרנט ואני גם לא יעלה זה קשה

להשגה דברו איתי במסן או משהו אני ישלח לכם :)

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר של אפרת: מצעד הגאווה לא של אפרת:רקפת רוחמה רז זמר :רוחמה רז ומאיר אריאל הדבר הטוב:טיול עם חברים\לג בעומר עם חברים גאווה:שיר שבקשתי התנגן ברשת ג חח עבודה:קצת מעייף משהו שרוצים שמנ'צסטר תיקח סוף שבוע:היום טיול\בת דודה שבקרתי אותה עם הילדים שלה ומחר אין לי מושג אם בבית אזמין סרט שרוצה ואם בחוץ לטיל\ים אדע מחר... וכמובן יאללה מ'נצסטר:) לצאת

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע: Jealousy - Pet shop boys http://www.youtube.com/watch?v=TreNV_8LysY שיר השבוע של אפרת: לא שמעתי אף שיר סדרת השבוע: "האירוע" The event - סידרת מתח מצויינת שהסתיימה השבוע (מקווה שתהיה עונה שנייה) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הסתיימה עונת הכדורסל אתמול, מעכשיו יותר ערבים פנויים איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון? היה טוב משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: למצוא מכונית תיכנונים לסוף השבוע: הערב נח בבית, מחר מפגש של איזו קומונה סמיילי שמאפיין את השבוע:
סתם שאלה, להתעניינות: הייתם מעדיפים לבלות בבית (ביחד עם מישהו\י או לבד, זה לא משנה), או לצאת החוצה? נניח למסיבה, למסעדה וכו': עם מישהו קרוב ממש (ואין הרבה כאלו) מעדיף בית

ליאן 162

New member
../images/Emo8.gifסיכום!!!

שיר השבוע: מוש בן ארי - 'סתכל לי בעיניים שיר השבוע של אפרת: לראות את האור קליפ השבוע:- AVRIL LAVIGNE SMILE זמר\להקת השבוע: קלי קלרקסון סרט\סדרת השבוע: קטנטנות...אל תשאלו למה.....חחחחח הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אחותי באיטליה כל השבוע והיא בטוח תקנה לי מזכרות:) הדבר הכי פחות טוב: תמיד יש עוד מבחן להתכונן אליו:( התחדשות השבוע: תג עם השם שלי בעבודה גאוות השבוע: מממ העברתי על חברה ביקורת, אני בטוחה שזה היה נשמע מעליב אבל עשיתי את זה אך ורק לטובתה כדי להעמיד אותה במקום, היא רבה איתי, כצפוי, אבל אני מקווה שזה יעבור לה ושהיא תבין למה עשיתי מה שעשיתי...... אני פשוט חושבת שחבר טוב זה מי שאומר את האמת גם אם היא קשה, ולא ימרח אותך ב- "הכל בסדר".................. איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון? הבגרות במתמטיקה הייתה קשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: אני כנראה נוסעת לירושלים (אמממ אריה) ביום ירושלים ..למרות שיש בגרות בספרות יום אחרי!!!! חחחחחחחחחחח אני חייבת לציין שהשנה אחרי כל חג או אירוע חשוב יש בגרות... אחרי יום העצמאות בגרות בערבית, אחרי ל"ג בעומר מתמטיקה, אחרי יום ירושלים ספרות.......... נמאססססס.......חחחחחחחחחחחחח תיכנונים לסוף השבוע: ללמוד למגן בתנ"ך שביום ראשון, הייתה לי משמרת מעייפת היום, אבל אח"כ ידיד ואני אכלנו בבר גוריון אז די פיציתי על זה:) סמיילי שמאפיין את השבוע:
משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: תן חיוך הכל לטובה וגם- אתה לא תבין ערך של משהו עד שתאבד אותו ובאנגלית : NOTHING REAL UNTIL YOU LET GO COMPLELTELY סתם שאלה, להתעניינות: הייתם מעדיפים לבלות בבית (ביחד עם מישהו\י או לבד, זה לא משנה), או לצאת החוצה? נניח למסיבה, למסעדה וכו': בבית... מצטערת אם חפרתי...... =] שבת שלום לכולם

אריה31

Member
מנהל
לא שואל למה../images/Emo3.gif

איך זה שרק עכשיו קיבלת תג? הביקורת שהעברת עליה היא בנושא שהפריע לך או משהו שלא קשור אלייך, פשוט רצית לעזור לה? מה הקשר שלי לירושלים?! ואגב את בטוחה שאין לך בגרות ב-7 ביוני? חחחחח

ליאן 162

New member
חחחחחחחחחחחחחח

בהתחלה, הבוס שלי הכין לי תג עם השם מיכאלה...חחחחח ומאז הוא לא חידש או משהו, ועכשיו התחילו להקפיד על לבוש מסודר ובנוסף הוא חידש לי את התג..... :) הביקורת לא קשורה אליי בלבד, קשורה להתנהגות של אותה החברה ירושלים...נפש תאומה.... אתה נזכר? =P חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי בגרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חופשששששששששששששששששששששששששששש

אריה31

Member
מנהל
מיכאלה?!

כמה שמות יש לך? חח אם היא קשורה אליה, זה יפה מצידך "הוכח תוכיל את עמיתך", כתוב בתורה אבל הפרשנים אומרים שאם אתה חושב שזה יכול לעזור לו נקווה שהחברה שלך תבין ותיישם גם אני בעד האמת, רק אמת! ירושלים, נכון!!! אחת הנפשות התאומות שלך חחחחחח

ליאן 162

New member
לא קשור לכמה שמות יש לי...חחחח

לטענתו, הוא לא שמע נכון את השם בטלפון, כי זה הבוס שלא בא ליוגו בכלל.... סיפור ארוך..חחחחח ונפש תאומה יש רק אחת:)

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע:blow your speakers שיר השבוע של אפרת:מודה אני קליפ השבוע:אין לי זמר\\להקת השבוע: שמעתי כ"כ הרבה שאני לא יכולה להחליט סרט\\סדרת השבוע: חברים, ראיתי אתמול ונזכרתי בזה (וגם בגלל שכתבתם על זה כאן) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נגמרו המבחנים ומרגישים את הקיץ סוף סוף הדבר הכי פחות טוב: חם התחדשות השבוע: מגן לפלאפון?? גאוות השבוע: חידשתי את הקשר עם חברה מאוד טובה שלי שהתרחקנו בזמן האחרון איך היה לכם בעבודה\\לימודים בשבוע האחרון? התחלת השבוע עמוס ממבחנים אבל עכשיו כבר מריחים את החופש :)) תיכנונים לסוף השבוע: בא לי ללכת לבריכה נראה מה יצא מזה סמיילי שמאפיין את השבוע:
סתם שאלה, להתעניינות: הייתם מעדיפים לבלות בבית (ביחד עם מישהו\\י או לבד, זה לא משנה), או לצאת החוצה? נניח למסיבה, למסעדה וכו': לצאת החוצה

למעלה