סיכום שבוע

סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: התחדשות השבוע: תוכנית (בטלויזיה) השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

דורד

New member
אני ראשון!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכרתי מישהי
משהו רע שקרה לך השבוע: דיברתי איתה
שיר השבוע: ain't no mountain high enough
התחדשות השבוע: מצלמה דיגיטלית סקסית בטירוף
תוכנית (בטלויזיה) השבוע: הבורר (למרות שאני צופה באינטרנט)
סרט השבוע: אלאדין
ספר השבוע: משחק על זמן / גיוֹם מוּסוֹ
מאכל השבוע: פונדאנט שוקולד (שזה כמו סופלה שוקולד רק משופר)
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כפר המוזיקה של קוקה קולה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: זה סוד
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: (זה משבוע שעבר, אבל לא נורא) רגב במסעדת אווזי: "היא שאלה אותי 'מדיום'.. מה הייתי עונה לה? 'סמול'?! אני לא מבין במידות של סטייקים"
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: צילומים צילומים צילומים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדוכדך

Walk On Water

New member
לא מאמינה שאני אומרת את זה,

אבל השיר הזה כל כך טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!

foofi

New member
../images/Emo6.gif כפרע על רגב../images/Emo6.gif וואו שנים שלא ראיתי אותו..

foofi

New member
ממ חד פעמי, בגלל השיעמום, אני אענה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ סיימתי עם ספרות לעולמייםםםם!
משהו רע שקרה לך השבוע:ההורים מחרפנים אותי
שיר השבוע:כשזה עמוק- קורין אלאל.
התחדשות השבוע: ממ שני מכנסיים מגניבות
תוכנית (בטלויזיה) השבוע: כוכב נולד כמובן
[אני לא יכולה אני פשוט מכורה
|
]
סרט השבוע:ממ ראיתי סרט הזוי ששמו קאמפ. (וזה הסרט היחיד שראיתי
)
ספר השבוע: תצחקו אבל אני קוראת ספר שירים של זלדה.. מדהים.
מאכל השבוע:המ אמא הכינה עוגיות!יאמי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם לשון, מסיבות, חברים, בלאגנים
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המ יש המון המון אנשים שאני מתגעגעת אליהם המון....
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא השבוע אבל זה חוזר הרבה השבוע: [חן ואני הולכות בשקט ברחוב] חן:"אה.... אפשר לשיר שיר!"
תמונת השבוע: ממ אין כלום
התוכניות שלי לשבוע הבא:אמרתי כבר...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצחיק, נחמד, עבר

A M P

New member
אני...

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי ללמוד נהיגה משהו רע שקרה לך השבוע: לא ניראה לי שיש שיר השבוע: Linkin Park-Given Up התחדשות השבוע: עבודה תוכנית (בטלויזיה) השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: שניצל וספגטי של אמא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת לים ליומים בסופ"ש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אופניים אחת, לכן זה אופניים ישנות ולא ישנים"‏ תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ים, חברים, כדורסל ועוד... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר סבבה

ShadowDweller

New member
אני!../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
מד"צים!! כ"כ טוב.
משהו רע שקרה לך השבוע:
שהייתי צריכה לעזוב את המד"צים לפני שנגמר
שיר השבוע:
כל המורלים מהמד"צים
התחדשות השבוע:
כלום?! יש לי כמה חברים חדשים
תוכנית (בטלויזיה) השבוע:
אני חושבת שלא יצא לי לראות טלויזיה במד"צים XD
סרט השבוע:
כנ"ל.
ספר השבוע:
לא קראתי.
מאכל השבוע:
הדבר שהיה הכי טעים מהאוכל של המד"צים זה הקוסקוס.. [מהחמגשיות]
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אני טסה לגרמניה [יום שני]
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
אף אחד מיוחד.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
"אני מוצק! בשלשולים אנלא נדבק, אנלא מוריד את המכנס, לשירותים אנלא נכנס!" [במנגינה של המורל על המד"חים..]
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
גמרניה[?!]
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
היה ממש כיף, היה ממש מצחיק ואני ממש ממש אתגעגע לכולם

אללה שבוע חופש ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביקור הורים במדצים.. וואי היה מעולה
משהו רע שקרה לך השבוע: לא פגשתי בסוף את סורי בביקור
שיר השבוע: לבן בחלום שחור של איפה הילד
התחדשות השבוע: אממ.. אממ.. תוכנית (בטלויזיה) השבוע: --- סרט השבוע: --- ספר השבוע: --- מאכל השבוע: מים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נסיעה לאשכול... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אשכולניקים
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "זה לא גדול יחסית למושבים גדולים" סורי אני אוהבת אותך יא סטלנית..
תמונת השבוע: הכבוע המגניב שלי מהמדצים שמדבית שתותחית שלי הכינה ליי.. אללה..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע בנזונה!

זה אותו הקיץ רק שאנחנו גדלים... נעלמים.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הביקורים האלה במדצים עשו לי טוב. המפגש קבוצה 20 שהיה ממש טוב, ודבדב שישנה אצלי יומיים
משהו רע שקרה לך השבוע: דיי הרבה
שיר השבוע: טן יירס גון, של לד זפלין. התחדשות השבוע: מכנס אלאדין, שמלה שחורה מגניבה ודב קנתה לי טבעת :) תוכנית (בטלויזיה) השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: דמי מפתח, של יהלי סובול החתיך מאכל השבוע: גרנולה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת סיום שלך אחותי [יב] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אולי להספיק לראות את גלשה לפני שהיא טסה
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "שקווקאה דה לא אומה" תמונת השבוע: אני וספיר בצ'יק פייט בעמק חפר
התוכניות שלי לשבוע הבא: מתכונת במתמטיקה, שיעורים פרטיים במתמטקה
, פעולה והמסיבת סיום. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב.

A G C T

New member
הו ../images/Emo3.gif הו ../images/Emo3.gif הו ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לאחותי יש היום בת מצווה אתגרית לחברים.... משהו רע שקרה לך השבוע: בגלל זה אני לא יכול לסוע לעזריקם לביקור הורים..:~) שיר השבוע: teenge פחחח התחדשות השבוע: ממממממממ טלפון חדש ומשוכלל לחדר..! יש בו את כל הרשימה של הפלאפון ואז לא צריך להתעצל להעתיק את המספר..אני חוסך כסף חיחוחו~ תוכנית (בטלויזיה) השבוע: הנפילים. יש לי הוט אבל טיפה התמכרתי לזה דרך האינטרנט בשעות הקטנות של הלילה [מומלץ בחום...http://yes.walla.co.il/?w=0/7001 אך רק שלא יפסיקו להעלות פרקיםםם!] סרט השבוע: שרק 3 אללללההה צריך לסוע לראות או מדובב עם האחים הקטנים או המקורי עם חברים... ספר השבוע: אני תקוע כבר שנים על אותו הספר "תסריט" כן זה מלמד לכתוב... זה אני! ראיתי אתמול בסטימצקי ספר על ארז גרשטיין ובא לי לקנות אותו.... מאכל השבוע: ממממממממממממ כדורי שוקולד...עשינו בפעולות סיום עיסה..ואז הכנו נקניק זה כל כך טעיםםםם רררר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כיף מד"צים בבאר טוביה [
] המד"ב והגרעינרית לוקחים אותנו לחמשוש למועצה של הגרעינריתשלנו... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין במיוחד...לצערי. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכר תמונת השבוע: זה סיפור ארוך...בפעם אחרת... התוכניות שלי לשבוע הבא: כי, מד"צים, למידה לבגרות במ"מ.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה טוב אפילו נחמד++

למעלה