סיכום שבוע

סיכום שבוע ../images/Emo124.gif

[העתקתי את ה"שאלות" מסיכום שבוע שכבר היה. אני מקווה שזה בסדר :)) ] שיר קוויני של השבוע: שיר לא קוויני של השבוע: אלבום קוויני: אלבום לא קוויני: דבר טוב שקרה לך השבוע: דבר רע שקרה לך השבוע: בן אדם שעשה לכם את השבוע: דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: תמונת השבוע: שבוע טוב^_^ ! =]

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif זה בסדר גמור ../images/Emo8.gif

שיר קוויני של השבוע: Don't try so hard - Queen. שיר לא קוויני של השבוע: November rain - Gans 'n' roses. אלבום קוויני: The game. אלבום לא קוויני: - דבר טוב שקרה לך השבוע: הוא. דבר רע שקרה לך השבוע: כאבי ראש. בן אדם שעשה לכם את השבוע: עדן. דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חזרות. לקנות דברים לבצפר. לנסוע לאחותי. בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: אחותי ובעלה. תמונת השבוע:

להלהלהלה. עונה :]

שיר קוויני של השבוע: יש שניים. אז..טוב, אני אכתוב רק אחד מהם : In the Lap of the Gods...Revisited [עוד לא ממש הבנתי..כאילו, יש שיר עם אותו שם..ואין קשר כמעט בין השירים האלה..אז למה הם נקראו אותו הדבר ?] שיר לא קוויני של השבוע: snow של ראד הוט. אלבום קוויני: Sheer Heart Attack אלבום לא קוויני: "משא ומתן" של מוש בן ארי. דבר טוב שקרה לך השבוע: 6 דיסקים+דיוידי+חולצה של קווין =]] דבר רע שקרה לך השבוע: 2 אנשים שאני מכירה נפטרו. אחת מהן היא אמא ל-5 ילדים ו-2 מהם הם בני 17. ויש לה בן שהתארס שבוע לפני שהיא נפטרה. בחיי, סרטן זאת מחלה כ"כ איומה. בן אדם שעשה לכם את השבוע: האיש ההוא מחנות בטיילת שאמר "פרדי מרקורי..זה הקול הכי יפה בעולם ! " דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מותר של עוד שבוע וחצי ? אם כן :: מתחילים ללמוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש !! לחזור למתמטיקה, מדעים, אנגלית :] (( למה אני כ"כ..חננה ?! ריבונו של עולם)) בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: פרדי מרקורי
תמונת השבוע: בגלל שאני פה..רק ארבעה חודשים [בערך..] אז אני לא ממש יודעת אם מותר תמונות רק לא של קווין.. אם כן : גיליתי את זה לפני כמה זמן. אין לי מושג בת כמה הייתי , אבל זה כ"כ מצחיק אותי XD

BQL

New member
לפי מה שאני הבנתי...

זה סיפור בהמשכים, הפעם הראשונה בחיק האלים, שבה הוא מוכן לעשות הכל בשביל האהבה שלו (או משהו כזה), ובביקור השני בחיק האלים (Revisited = שביקרו בו שוב), הוא מתפקח מעט ומבין שלא מעט ממה שראה היה הבעצם רק בראש שלו, והוא רואה את הדברים כמו שהם לצערו.

סיכום.

שיר קוויני של השבוע: Life Is Real שיר לא קוויני של השבוע: Memories של רוברט וויאט אלבום קוויני: A Night at the Opera אלבום לא קוויני: Music for Airports של בריאן אינו דבר טוב שקרה לך השבוע: יצא לי לשמוע סוף סוף את האלבום של Gabby La La, כישרון אמיתי. דבר רע שקרה לך השבוע: לא קרה בן אדם שעשה לכם את השבוע: אבא דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: דיסק של רוברט וויאט... בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: כל מיני תמונת השבוע:

BQL

New member
מסכמת

שיר קוויני של השבוע: My Melancholy Blues שיר לא קוויני של השבוע: Rocket Man של אלטון ג'ון אלבום קוויני: - אלבום לא קוויני:- דבר טוב שקרה לך השבוע: הגיעו דודים מצרפת, אז סידרתי קצת, ומצאתי כמה דברים שהייתי צריכה, וקניתי צבעים חדשים, וזה בעצם היה השבוע חופש הראשון שלי, אז היה טוב באופן כללי. דבר רע שקרה לך השבוע: אולי היה, אבל לא עולה לי בראש, אז בטח שום דבר רציני/שום דבר. בן אדם שעשה לכם את השבוע: לא רק אחד, צריך לתת קרדיט לכולם, אז במילה אחת- המשפחה. דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הדפים במתמטיקה שמחכים לי כבר הרבה זמן וצריך לגמור מתישהו, כנ"ל לגבי עוד שתי עבודות באמנות (אחת עינונית והשנייה לא). בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: שמות לא יאמרו כלום במילא. תמונת השבוע: במקום לעשות מה שאני צריכה לעשות (ר' סעיף אחד לפני הקודם) התעסקתי עם התמונה שבצד ותולדותיה. כבד בצורה מדהימה.

Great Pretender

New member
../images/Emo20.gif

שיר קוויני של השבוע: Keep yourself alive
שיר לא קוויני של השבוע: Jordan / Buckethead
אלבום קוויני: Queen II
אלבום לא קוויני: Pepper's Ghost / Buckethead
דבר טוב שקרה לך השבוע: היה אתמול את Celebrity Deathmatch
דבר רע שקרה לך השבוע: לא משנה
בן אדם שעשה לכם את השבוע: נו, אתם גם ככה לא מכירים אותה
דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: דיסק חדש
בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: סלאש
תמונת השבוע: אולי אחר כך

בבא1

New member
עונה

שיר קוויני של השבוע: Sombodey To Love שיר לא קוויני של השבוע: Desecrtion smile- Red Hot Chili Peppers אלבום קוויני:Jazz אלבום לא קוויני: Blood Suger Sex Magik דבר טוב שקרה לך השבוע: אין דבר רע שקרה לך השבוע: אני חולה..
בן אדם שעשה לכם את השבוע: פרדי!! דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא:חוזרים ללמוד! ביה"ס חדש.. בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: תמונת השבוע:

למעלה