סיכום שבוע....

סיכום שבוע....../images/Emo113.gif

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

- שיר השבוע: אמממ קול גלגל בביצוע ספיר ואורז
- אלבום השבוע: לאדעת - האדם שעשה לכם את השבוע: וואאאאאאאאאו כל גזר בטיול חנוכה
אוהבת מ ל א - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי כוח לחשוב:) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני ממש אוהב את הצחוק שלך" אייייי זה ריגש אותי. - דבר שהשגתם השבוע: שומכלום - מאכל השבוע: שקשוקה של אבא, טעימה ממש
- משהו שעשה לכם את השבוע: טיול חנוכככככככככההההההההה
היה ככ טוב;[ והכלב החדשO: - משהו שהרס את השבוע: שומכלום. אולי בעצם הגעגועים לגלעי מאיקי עדון ואורקי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עדן חסרה לייייייייייייייייייייייייי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יוא לחזור כבר ללימודים כמושצריך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה נורמלי בהרצוג>.> -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שניניניניניניניניניניניני כהןןןןן סתם: - תמונה: אני ועוזיק מיי לאב

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאנייייייייייי

- שיר השבוע:
מחפשת של ירמי קפלן
- אלבום השבוע:
אמממ לצערי אין... - האדם שעשה לכם את השבוע:
יש 2 אנשים...חבר שלי ואוריאן מהתנועה =] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
הכל יהיה בסדר הכל יהיה פאנן - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אמממ לא זכור לי האמת...בדוק היה משהו - דבר שהשגתם השבוע:
קניתי IRIVER אחד הטובים! - מאכל השבוע:
כנפיים בצילי - משהו שעשה לכם את השבוע:
התמיכה מהחבר - משהו שהרס את השבוע:
תאונה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תמיד יש צד חיובי... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לסיים אותו?!... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אממ לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
חבר =] סתם: - תמונה:

vered151

New member
=]

- שיר השבוע:היהודים - חולמת - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: שירה, ג'נה, גל וחנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם יש גן עדן ככה הוא נראה, אם יש גהנום ככה הוא מרגיש. ברוכים הבאים- מוצב בופור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואי היו פול.....לא זוכרת עכשיו - דבר שהשגתם השבוע: ממ כלום - מאכל השבוע:קרמבו!
- משהו שעשה לכם את השבוע: כנס ניצנה, לראות את כל האנשים מהתנועה שם, שיברררר =]=]=], ארוחת שישי מטורפת אתמול.. - משהו שהרס את השבוע: הצננת המעטה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פעם הבאה שאתם יוצאים למסע אופניים תתכוננו אליו טוב-טוב לפני השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את המבחן מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לקבל כסף, ערב י"ב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את הגרעינרים!
סתם: - תמונה: עזבו אותי באמאשלכם

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifחולה לך על החיים!!../images/Emo9.gif

חח ורד תעשי לי משפחה!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלף!

סטופ! ג'! מה יש בג'? מה יש בג'? אוף.. אין כלום.... אהההה!!! גרעין עודד! חח בנדווווררר בואי לפורום ב20! נעשה להם אאאאאאלף! :)

Ben Dor

New member
חחחחחחחחחחחח

ב20!?!?...דקה אני יבדוק ביומןן (אחחח הפלצנותתת...) *הולכת לבדוק ביומן* אם זה ב20 לחודש הזה....אז.... פפפפפפפפפפפפאאאאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננננננננןןןןןןןןןןןןןןןןן

TheBlackAdder

New member
מסכמ"ש | אנשים תאחלו לי מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון לפני הכל: שלחתי סיפור לוואלה והם פרסמו אותו היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קוראים לו "דרך חסומה". התגובות באתר ממש פרגנו
בכל אופן: - שיר השבוע: Tool - Lateralus - אלבום השבוע: Green Day - Nimrod - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Don't stop me now, cause I'm having such a good time - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הא הא!!! יש לי כובע!!!!!" (עדי גיגי) - דבר שהשגתם השבוע: אמממ עייפות בלתי נסבלת. - מאכל השבוע: מאחשי או איך שלא כותבים את זה. - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה אתמול - משהו שהרס את השבוע: ... עדיף לא לומר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני אדם מוכשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנראה מבחן שכבתי בלשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה להסטוריה תפסיק כבר לשנוא ערבים ולהפגין את זה בחוסר טאקט בשיעורים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כמו כל שבוע: תומקילילילילילילילילילילילילילילילי כפרע נשמע מעמי חמודעעעעעע. סתם: - תמונה: עוד מעט תהיה

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifסיכמוש

- שיר השבוע:קיץץץ קיץץץץץ - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: כלמיני אנשים בניצנה =) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "טוב עוד נושא לחפור עליו.. אלללללללללללללללף! סטופ! ח'! חטיבת בני המושבים! D: " אללה חפירות ניצנה! - דבר שהשגתם השבוע:מממ.. שאלה טובה.. כלמיני דברים האמת.. - מאכל השבוע:לחם מטוגן
(בשש וחצי בבוקר ברחבי ניצנה) - משהו שעשה לכם את השבוע: ניצנה - משהו שהרס את השבוע: ניצנה (כן, כן!) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בני המושבים וניצנה - זה לא הולך ביחד! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חמישי-שישי (פורום י"ב+הכנה לסמינר סובלנות+משהו עם שדון :) ) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פורום י"ב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הו, כל מיני D: סתם: - תמונה:

רווית1010

New member
למה יש לי הרגשה ש"קיץ" קשור לאליה?

וגם השיר המטריד עם ההודים שמשחקים אסוקונו הטונאק טונאק הזה אם הייתי יודעת לאיזה נזק זה יגרום לא הייתי נותת לה להתקרב למחשב שלי בשביל התוכניות הזדוניות שלה

למעלה