סיכום שבוע..

סיכום שבוע..../images/Emo113.gif

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

vered151

New member
אני אני אני אני

- שיר השבוע: מממ...ריפ אאוט דה וינגז אוף א באטרפליי של הים
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: סקוצ'ית אהבת חיי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא עולה לי עכשיו לראש.... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אם את היית מועמדת לראשות המועצה הייתי בוחר בך.." *צוחקת* "מה את צוחקת? אני רציני! היית מביאה אותנו לעתיד טוב יותר." (והוא אשכרה רציני) אוקיי..תודה..חח וגם וגם וגם "היא המפיקה הראשית של האירוע.."
- דבר שהשגתם השבוע: 2 גינסים וגופיה =] - מאכל השבוע: לא יודעת.. - משהו שעשה לכם את השבוע: עם נופרי בראשון היה ממש כיף
שיר ויריב ביקרו בהפתעה
וגם ראיתי את ג'נה, איציקט וסהר
- משהו שהרס את השבוע: השיבר היה מעפן בפעם הראשונה
והוא אדיוט
ואמא שברה את הרגל
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כגודל הציפיות גודל האכזבות! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כנס ניצנהההההההההה ועוד שיבר =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב בשניהם ושאני אספיק ללמוד לתנ"ך מתישהו....... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם בכנס ניצנה =] סתם: - תמונה: אין לי כוח לעבור לרגיל שבת שלוםםםםםם =]

../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif

- שיר השבוע: I Want you - אלביס קוסטלו\פיונה אפל. סהר נשמה שלי, תודה
:) - אלבום השבוע: המממ לאדעת:) - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיקי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): המפ. לאידעת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): גם לאידעת - דבר שהשגתם השבוע: שק"ש חדש, צבע שיער סוףסוף - מאכל השבוע: שניצל תירס
- משהו שעשה לכם את השבוע: כ"כ הרבה:) - משהו שהרס את השבוע: החום הזה שבא והולך ויורד והולך ואיייייייייף - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לגלח את הירכיים זה מעצבן ממש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול חנוכהDDD: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה ממש ממש כיף בטיול חנוכה ושתהיה לנו קבוצה טובה. למרות שכולם פעורונים>.> אבל יהיה כיףכיףכיףףףףףף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע : מלאנתה מהתנועה וזהD: בעצם חצי מלאנתה
סתם: - תמונה: אין כוח:)

מיכלצי

New member
חג שמח..[:

- שיר השבוע: Led Zeppelin - Immigrant Song - אלבום השבוע: The Doors - L.A Woman - האדם שעשה לכם את השבוע: אותיר לעצמי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "טוב זה טוב ברחתי אל הסוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכרת.. היה די מצחיק - דבר שהשגתם השבוע: אוכל!!! - מאכל השבוע: וואי. שומרת על זכות אי ההקלדה - משהו שעשה לכם את השבוע: מוסיקה, חורף, נושקתי, נגיד שזה היה כיף - משהו שהרס את השבוע: אני לבד. ונשברה לי הציפורן עד איפה שהבשר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: רן הומו, תביאו לי מתנות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חמידות, צחוקים, חיוכים, כלמני דברים שלא קורים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ____ו^ (זה ניסיון לעשות חץ למעלה) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי עדןן. סתם: - תמונה: אין לי כח. אבל וואי, יש לי שירים ממש טובים על המחשב. וזהו. :)

רווית1010

New member
מחר טיול חנוכה!!

- שיר השבוע: Scorpions - Still Loving You - אלבום השבוע: Chevelle - Vena Sera - האדם שעשה לכם את השבוע: גיל, גרעינרים, דור, אוסטרלים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I love you just the way you are - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "לאח שלי יש ספריי כזה, "אה גם לי היה פעם, זה כזה שלוחצים ואז זה מרסס הכל" "דהה זה ספריי!!" - דבר שהשגתם השבוע: --- - מאכל השבוע: ספינג' ומופלטה - משהו שעשה לכם את השבוע: אוסטרלים, מסיבת חנוכה, כל מה שהלך בקומונה יום ראשון בערב - משהו שהרס את השבוע: כשהאוסטרלים וגילל נסעו :( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אוסטרלים זה טוב, גם גרעינרים, להכין חנוכיצלבים זה כיף!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול חנוכה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אספיק את כל העבודות לחופש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל החברים שלי שיוצאים לחנוכה סתם: - תמונה: בקומונת מדצים מדחים ג'יבנתי בתמונה מוזרה שלי שלקח לי הרבה זמן לתכנן את האור, עכשיו החנוכיצלב הבוער שאני הכנתיף סילרתיף הדלקתי ונשארי בחיים (אל תשאלו למה חנוכיצלב, בדיחה אישית שגורמת לי לצחוק כל פעםם מחדש, אולי יום יבוא ואני אסביר)

Taina12

New member
OMG אני מכסמת גם פה!?

- שיר השבוע: Hey There Delilah - אלבום השבוע: פסקול חנוכה ממסיבת חנ וכה במושב
- האדם שעשה לכם את השבוע: בנדור, ורד, סהר, אילת ובן:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"Hey there delilah don't you worry 'bout the distance.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אמא לגרעינר, על השחרור של אחותי: "ראית מה זה גל? כל דבר נגמר בסוף!" אני: "חוץ מגרעין עודד. במיוחד בר"ק3. לא נגמר לעולם.
" וגם: "כל פעם שאני שומע את השיר הזה אני חושב עליך"
- דבר שהשגתם השבוע:שיא חדש בזמן אויר בזק?
- מאכל השבוע:סופגניות ופיצות
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון עם אילת וסהר, הטקס בבצפר, הטיול של המושב:), לפגוש את ג'נה ורד ובנדור בשופרסל - משהו שהרס את השבוע: היציאה המעצבנת הזאת של גל, החוצפה של החניכים שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אור גולדנברג היא ילדה חצופה ומעצבנת! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול חנוכה,מפגש קבוצה, סופ"ש ...
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לפגוש אותו..אני מתגעגעת כל כךךך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הממ..שני ניחושים! סתם: - תמונה:לא להאמין שעברה שנה מאז!!!

GeLbaChiT

New member
יא גם אני ראיתי את ג'נה בשופרסל ../images/Emo2.gif

אבל לא הכניסו אותנו

vered151

New member
../images/Emo6.gif אללה פגישה של ביתלזרי בשופרסל../images/Emo70.gif

vered151

New member
הוווו כפרות עלייך ../images/Emo99.gif

ו.....אני באמת באמת באמת באמת באמת מקווה שבר"ק3 לא יגמר לעולם! באמת!!!!!

krumer43

New member
אם כבר נכנסתי...

שיר השבוע: - אלבום השבוע:/ - האדם שעשה לכם את השבוע:שלומית [מצלפון] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אם אתה חי אז תחיה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):" - דבר שהשגתם השבוע: שיכנעתי את שלומית לבוא למפגש קבוצת מדמים שבסוף כלל 4 אנשים [כולל אותי] אבל היה אחלה בחלה. - מאכל השבוע: מרק - משהו שעשה לכם את השבוע: החופש עצמו.. - משהו שהרס את השבוע:זה שמעכשיו בקושי יהיו לי ימי שישי פנויים.. אם זה לא ריכוזים במתמטיקה זה משלחת פולין.. אוף - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לשרים בממשלה אכפת רק מהכסף שהם מנגבים איתו את התחת ולא מהבעיות שיש פה. קקות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סמינר י"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבהודעה פתאומית [ומשמחת] יודיעו שמחזירים את סובלנות להיות מחוזי / שיהיו קבוצות לפי קורסים..[ קבוצות מדצים, קבוצות מדמים וכו'..] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה: אין לי כוח

למעלה