סיכום שבוע...

סיכום שבוע...../images/Emo113.gif

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

מסכמשת....

- שיר השבוע:Artillery של Infected Mushroom - אלבום השבוע: Vicious Delicious של Infected Mushroom - האדם שעשה לכם את השבוע: סוק, קוקי, ומיכ [כל כך התגעגעתי!!!!!] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ואיי לתוכי יש ריח של ציפור - דבר שהשגתם השבוע: המון חיבוקים מהאפקניקים החמודים שלי - מאכל השבוע: עוגת פו הדב שהכנתי לאפקניקים - משהו שעשה לכם את השבוע: הביקור באפק - משהו שהרס את השבוע: כמה דברים שמישהו אמר לי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ..... לפגוש את אביחי ושיחה ממש חשובה עם נועה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאביחי לא יבריז לי שוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אביחי סתם: - תמונה:

בלופ../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי): רק אהבה תנצח-אתניקס ואייל גולן. מאדה פאקה נדברתי לשיר הזה כמו לאידעת מה>< - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: כל החמודיזים שהיו פה אתמולD: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל הזמן אני חושב עליה עליייייהההה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שקי שקי! תביאי לי שקי!" די נו שיגועים במשפחת ביטן - דבר שהשגתם השבוע: לאדדדדדעת - מאכל השבוע: הממממממ פיצהD: - משהו שעשה לכם את השבוע: וואו
- משהו שהרס את השבוע: שומכלוםD: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אחורה קדימה החוצה ופנימהההההה -פעולת השבוע: פעולת פיצה סופר מושקעת שלי ושל עדון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי הבא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יום שישי הבא -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שירי מועדון גן הרקדנים למיניהם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יום שישי הבא

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifובנימה אופטימית זו... =)

- שיר השבוע: 'נאמנים לשקר' - אביב גפן - אלבום השבוע: איזשהו בוב דילן (המיטב כזה או משהו כזה..) - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ...נראה לי שהטסטר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הוא לא מאפיין אבל הוא תקוע לי בראש - "נאמנים לשקר, נאמנים לשקר הזה, מאמינים שטוב, כשרע, כשקשה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תרגעי.. עברת.. יש לך רישיון.." :O
- דבר שהשגתם השבוע: ר י ש י ו ן (:) (וכסף
) - מאכל השבוע: שוקולטה וופל בלגי (:) [ארוחת רישיון עם שניקוואה^^] - משהו שעשה לכם את השבוע:רישיון :) חחחח - משהו שהרס את השבוע:שהפורום נראה כמו קקי:S - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יש טסטרים נחמדים בעולם! אבל הם מעטים. והם חרמנים.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כנס של איזה שנת שירות,עבודה ופורום י"ב.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -אמן,אמן,אמן!- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הו וואה.. לא יודעת
סתם: - תמונה:אוך אין לי כוח אני על תגובה מהירה.. אני אצור תמונה -

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifיום חמישי,ה29.11,ב17:30במשרדי התנועה:)

את תגיעי?

vered151

New member
נראה לי שכן...=]

את יכולה להביא לי בקשה ICQ/MSN שלך? אני צכה לשאול אותך כמה דברים..וגם..בכלל

GeLbaChiT

New member
רחוק ממני וזר

שיר השבוע:the battle of evermore - led zeppelin ישתבח שמם
אלבום השבוע:משהו לד זפלני האדם שעשה לכם את השבוע:לירונ נראה לי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא צריך להפגש עדיף להסתתר אני כבר אסתדר משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"יולי יולי מה עשו לי את ההשכלה לקחו לי "
הייתה כזו הפגנה טובה כזה נוער איכותי יש בברנר
דבר שהשגתם השבוע:החדר סוף סוף צבוע מאכל השבוע:סלט יפה יפה כזה משהו שעשה לכם את השבוע:ההפגנה , לירונ שבאה לצבוע (ולמדוד את כל הבגדים של אוחתי
),ג'ונ ג'ונ חזר בפתאומיות מפתיע משהו
משהו שהרס את השבוע:אין יותר פלאפון ..אחח החומרניות >< מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:באולינג עם גנח
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנומ נומ תחזור האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נומ נומ סתם: תמונה:אין לי כח עכשיו ..אחכ

orhaynh

New member
אניייייייייייייייייייייייייייייייי

- שיר השבוע:
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הטסטרית!!!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איזה יום שמח לי היום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אלוהים רצה לסמן את הטמבלים בתמרורים אבל בגלל שזה לא ריאלי אז הוא סימן אותם בפאוצ'ים" - דבר שהשגתם השבוע: רישיון נהיגה וחליפת צלילה חדשה - מאכל השבוע: בשר, בשר, והרבה בשר - משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי טסט!!! - משהו שהרס את השבוע: לא ראיתי את זוהר בסוף
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תיזהרו בכבישים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נסיעה לאילת שבה אני נוהג!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסוע לצורן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל הצורנים סתם: שום דבר הוא לא סתם! - תמונה: אני בחליפה החדשה

orhaynh

New member
אני יאכל את שניכם!!!!!

והנה תמונה אחרת יותר נורמלית... הצלילה המודרכת הראשונה שהעברתי

למעלה