סיכום שבוע...

סיכום שבוע...../images/Emo113.gif

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

TheBlackAdder

New member
עונה ראשון!!!

- שיר השבוע: Tool - Stinkfist שיר פשוט יפהפה!!! - אלבום השבוע: Tool - Aenima - האדם שעשה לכם את השבוע: שחר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): She Fucking Hates Me!!!!!!!!!!!!!!!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שמעת מה פתחו מאחורי הקניון בראשון? את הכוס של האמא ש'ך!!!!" - דבר שהשגתם השבוע: גיטרה בס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - מאכל השבוע: ארטישוק ממולא... - משהו שעשה לכם את השבוע: בטח לא אתמול בערב - משהו שהרס את השבוע: אתמול בערב - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יום אחד אני אשיג את המפתח של המועדון, ואז כולם יצטרכו לרדוף אחריי לשם שינוי בשביל לפתוח את המועדון!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לחזור כבר ללימודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כל מי שאני רואה כל שבוע סתם: - תמונה: כזאת בדיוק יש לי

A M P

New member
תתחדש

ויש לי בדיוק אחת כזאת אחלה באס סקוואיר זה אחת הטובות (לפחות בשיבלי) =]

טליה שי

New member
מסכמת P:

- שיר השבוע: ה"טייק איט איייייייזיי " חח של המיקה ההומו הזה |: - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה אנשים ביחד.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וזה תמיד אהבה.. וזה תמיד מסובך ונמאס.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "טליה! יא חבורה של נרקומנית" יאוו החבורה הזה תמיד מצחיק אותי מחדש - דבר שהשגתם השבוע: פעולת קישוט בתתזונההה!!! - מאכל השבוע: אממ יאמיי נודלס בעזריאלי - משהו שעשה לכם את השבוע: עזריאליי - משהו שהרס את השבוע: שומדבר! מוהאהאה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תיתנו לחניכים גואש! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אחשלי מתגייס ואזכרה לסבתא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא נחזור ללימודים >< -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את אח שלי ביום שישי עם מדים O: סתם: - תמונה:מחנהה ישראליייי 2007! (מושב גינתון-מ.א חבל מודעין!)

AviadPe

New member
איזה שיר של מכון כושר זה...

לא יכול לשמוע אותו יותר!!! כל דקה משרים אותו..

vered151

New member
וואי

1. ציטטתי אחרייך את אותה שורה משיר...
2. זה כזה מרגש לראות קטנים עם חולצות כחולות

אז ככה =] (דנה ושירה אתן נשמות :)

הסיכום הזה מוקדש לאנשים שהצקתי להם במשך 4 שבועות של טירונות...שנגמרו אתמול =] - שיר השבוע: חח חיים בסרט הודי - אלבום השבוע: למי יש זמן לשמוע מוזיקה?? - האדם שעשה לכם את השבוע: וואו...הרבה אנשים..נתחיל בבנות של הצוות,כמובן דנה,שירן שירה,סתיו ועוד המון..ואמא של שירן עם העוגה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מי ידע שכך יהיה..ו relax take it easy - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): O.M.G מה את קשורה? מי שעל ח שתעשה א'.. הייינה, - דבר שהשגתם השבוע: הרבההה =] - מאכל השבוע: כמה אוכל טחנו..לא ספק הבורקס המדהים של מ.80 ,וברצינות כל האוכל משבת...היינו אוהל של רעבות 4 וחצי בבוקר-מי רוצה שוגי גו? - משהו שעשה לכם את השבוע: כל השבוע...הביקור בשבת, ההודעות, ובכלל הבנות..ואתמול הטקס היה ממש ממש יפה. - משהו שהרס את השבוע: לא משו מיוחד רק שאתמול איחרתי תרכבת אז חזרתי אחרי 5וצי שעות הביתה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהנו מכל רגע,גם אם יש דברים שהם קשים ,הכל חוויה. והפטל של שירה ממש טעים!!! אפשר לאכול גבינה לבנה עם הכל שרעבים השבוע שבפתח: =] - משהו שאתם מחכים לו השבוע: צרעה,הכל...הצבה ושיבוץ..קוווורס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יהיה טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם!!!! יש טיפה זמן עד הקורס

Danale151

New member
דפנה אהובתי (:) כפרעלייך

אז כן, שכחתי לכתוב לך מכתב Oם אניצריכה את הכתובת החדשה שלך
במקום שתיהי בו מעכשיו איזה כיף לך שסיימת טירונות וזה נשמע כאילו היה כיף חיים
אוהבת

vered151

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

- שיר השבוע: Muse - Muscle Museum - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: בר"ק 3! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אומרים שזה תמיד אהבה, שזה תמיד מסובך ונמאס" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "חשבנו על זה כולם, והחלטנו שאנחנו לא מוותרים לך" - דבר שהשגתם השבוע: 78 בתנך אחרי שהיה לי מבחן על הפנים, בלי הקראה, בלי הארכת זמן, אחרי שהתחלתי חצי שעה אחרי הזמן בערך.. קשר טוב יותר והבנה עם המורה לתנך ^^ - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום התנסות בגבעת חיים, סמינר חמישישי =] - משהו שהרס את השבוע: הוא
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפעמים דברים שהם לא חובה גורמים הנאה פי 1000 השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ אין משו מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אהמ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את נעם! היום!
סתם: - תמונה: אין תמונה אין!

Oukami Kun

New member
בא לי גם

- שיר השבוע: Nine Inch Nails - Only - אלבום השבוע: לא משו מיוחד - האדם שעשה לכם את השבוע: גל לוין (אבל אתם לא מכירים אותו) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I just woke you up, to hurt myself" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "וואי וולף ממש היה לי קשה להתחיל את הבוקר בלי להגיד לך בוקר טוב" עשה לי את היום... - דבר שהשגתם השבוע: קניתי בגדים לחורף... - מאכל השבוע: עוף של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע: לא יודע - משהו שהרס את השבוע: אנשים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפעמים להיות בבאסה זה בסדר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סמינר יהדות (אני בירושלים כך שמי שבאיזור ובא לו לבקר אותי מוזמן... *אהם*סהר*אהם* - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהנה ולא אסבול עם השכבה הגרועה שלי בסמינר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו ספציפי. סתם אנשים שיעשו לי טוב. סתם: - תמונה: די עם התמונות האלה ><

צחווווווווקים

- שיר השבוע: אמממממ איטס גונה בי מי - אנסינק. חזקה אני באנסינק
- אלבום השבוע: אריק ברמן - הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: בגלל שעדן ואור ממש הצחיקו אותי עכשיו, עדן ואור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואולי, אתה פה חסר לי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "למה את לוחשת, זה לא נשמע טוב" "הרגע קמתי" "יא שמנההההההההה" וואו משום מה זה ממש הצחיק. - דבר שהשגתם השבוע: המפ המפ המפ עברתי להרצוג:) - מאכל השבוע: פיצה מ מ ש טעימה מהנאפיס - משהו שעשה לכם את השבוע: יו מלאנתה
- משהו שהרס את השבוע: לאדעתD: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לוב אוף *מאי* לייף יו הורט מי, יו'ב ברווקן *מאי* הארט אנד נאו יו ליב מי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת היום לאורקי, היריד מותגים, והעצרת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות פרקים של טום וג'רי! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את גלעיייייייייייייייייייייייי
געגועים>: סתם: - תמונה:

בהפרעה!!!!!!!!!!!!!

- שיר השבוע:בלוז כנעני- אהוד בנאי - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:יעל פיכוז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):נופל וקם נופל וקם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):את לא אישה ואת גם לא גבר את משהו לא מוגדר - דבר שהשגתם השבוע:עוד ישבית מדחים יאי - מאכל השבוע:קרמבו - משהו שעשה לכם את השבוע:ששוב חזרתי לנגן בפסנתר אחרי תקופה ארוכה של דלקת גידים - משהו שהרס את השבוע:הרכזת שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:dont wprry be happy השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סמינר יחיד בחברה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לקבל את הדיסק עם כל התמונות שנוכל לסיים את המצגת כבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יעל סתם: - תמונה:שלי ושל עידו רוזנבלום אההההההההההה איזה חמוד הוא (מטר 91!!!!!!!!!!!!) לפני הצילומים לתוכנית החדשה שלו חחחחחחחחחח איזה מצחיק

למעלה