סיכום שבוע

GeLbaChiT

New member
אפקט ההעתקה

- שיר השבוע:וודו צ'אילד - ג'ימי הנדריקס - אלבום השבוע:דה בסט אוף ג'ניס ג'ופלין ומשהו של ניק קייב - האדם שעשה לכם את השבוע:שוב , הרבה
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) If happy blue birds fly behind the rainbow why can I ? - דבר שהשגתם השבוע:כסף
- מאכל השבוע:אוכל לתוכים
(פתית
) - משהו שעשה לכם את השבוע:ג'ארוסלמ - משהו שהרס את השבוע:ראשון ושני מחלה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יורד גשם!!!!!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עוד כסף ..כלכך חומרני מצידי ..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שירד גשם
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
לא את הדס

vered151

New member
שבת שלום ../images/Emo9.gif

- שיר השבוע: HIM - Join Me - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: שיר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): שוב בתקופה של גאות בחיי מים רבים שוטפים את חושי אני נמשכת והופכת לחיית חושך למפלצת רטובה, לשדון לילה לפיה הטובה..מתוקה ודורסת את האור מכבה וזורמת הלאה.......עד העונג הבא...../המכשפות!!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "באמת שאת ילדה אדירה" - דבר שהשגתם השבוע: דעה יותר מקובשת לגבי מקום לש"ש - מאכל השבוע: מממ...שוגי גו ורוד - משהו שעשה לכם את השבוע: ערב י"ב! || חמישישי בצפון בכנס של ש"ש..היה ממש כיף
|| אח שלי בבית אחרי חודש שלא ראיתי אותו || ההקלה של המנילה
- משהו שהרס את השבוע: החורים האלה במערכת =\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תלכו לכנסים של הש"ש שאתם רוצים לעשות. זה ממש חשוב ומפוצץ דברים רעים/טובים מידי שחשבתם לפני. חוצמזה שזה ממש כיף לנסוע ולהכיר אנשים חדשים =] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום התנסות בגבעת חיים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את 2 המבחנים בשלום =\ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג'נה. יש הרבה מה לספר לה =] סתם: - תמונה: אין תמונות חדישות!

Oukami Kun

New member
רציני? ../images/Emo12.gif

הייתי בטוח שזה "שוב בתקופה..." זה באמת "שוב זאת תקופה..."??? איזה הזוי.

GeLbaChiT

New member
אולי קטנונית

[לא אולי , בטוח .] אבל זה מילים של ענבל ולא משבשים אותן. הזוי><"

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאעעעעעעעעעעעעעעעעע

- שיר השבוע: אוף אני תמיד שוכחת את זה! די! אני אף פעם לא מצליחה להזכר מה היה השבוע! אוווווווף!! =((( - אלבום השבוע: הדיסק המוזר שקיבלנו שהוא שעה של קולות של ים וציפורים ודולפינים וכל מיני כאלה.. והוא הכי מרגיע בעוולםם!! (וממש כיף להרדם איתו
) - האדם שעשה לכם את השבוע:שניקוואה?! (לא זוכרת כבר מה היה השבוע..) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"גשם גשם משמיים קול המון טיפות המים!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"סמרנופים צנטרפוגליים" - דבר שהשגתם השבוע: כסף
- מאכל השבוע: פיצה וטוסטים - משהו שעשה לכם את השבוע: דייט עם שניקוואה, הרבה עבודה.. :) - משהו שהרס את השבוע:אמ.. שאלה טובה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תנסו אף פעם בחיים לדבר על חנוכה-ניצנה במשל ארבע שעות! ועוד במשרדים של התנועה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טסט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אעבור טסט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את הטסטר הטוב נכנס אליי לאוטו בשביל הטסט :) סתם: - תמונה: אני על תגובה מהירה.. אין לי כוח

מיכלצי

New member
בלה בלה

- שיר השבוע: Rolling Stones - Beast of Burden - אלבום השבוע: Beatles - Help - האדם שעשה לכם את השבוע: טל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אבל עכשיו כמו שאני יושב / יש לי סיכוי להינצל אני חושב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נטעלי: "מיכל, את הקאת ולא אמרת לי?!" אני: "כן, חשבתי להגיד לך, אבל שכחתי." נטעלי: "אה, טוב לדעת שהקאת וחשבת עלי." - דבר שהשגתם השבוע: הקאתי קילו וחצי. סתם. טוב נו זה היה מצחיק, די. - מאכל השבוע: גזר חי - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתנו לי לחבק אתכם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיחה עם מישהו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיחה עם מישהו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: שמישהו יגיד לי מי זה!

dudkit

New member
../images/Emo182.gif מסכממתתת

- שיר השבוע: stadium arkedium - אלבום השבוע : stadium arkedium =_=" - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ.... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "so here i am im chraing" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני מצחיקה ומיוחדת אני מצחיקדת" חחחח גאונות :p - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: קניידלח חחחחחחח - משהו שעשה לכם את השבוע: שהזמינו חברה שלי מהמושב לצאת איתה [בעזרת דחיפה ממני ועוד שנים ]חחחחח - משהו שהרס את השבוע: נפצעתי באצבע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חלקמהבנים זה עם מבאס, מיבש ומתסכל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ----- - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:----- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: -------- עצוב הא?!=\ תמונה:

ShadowDweller

New member
וואו. אגב יש כאן הפתעה../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

- שיר השבוע: Sonata Arctica- Fill Moon - אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: עוז? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "you can have what's left of me" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אממ יעל צאי החוצה שלחתי את אח שלי להביא לך משו" .. יוצאת החוצה.. וואו! הינה שירה! - דבר שהשגתם השבוע: הרבה טיםטם? - מאכל השבוע: טיםטם!! - משהו שעשה לכם את השבוע: רכיבה על סוסים
- משהו שהרס את השבוע: יש לי לקה בשיער.. כזאת שצובעים איתה גדרות ודברים מעץ.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: טיםטם זה משמין.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: כסף! [עבודה] + לרכב על סוסים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אסע לרוני או משו.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רוני או משו? סתם: תירס חם. - תמונה: חעחע! זה כזה ישן! כשעוד היה לו שיער! בפסח

../images/Emo41.gifבלהבלה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע:שער6-אריק ברמן, אבריטיים ווי טאצ' - אלבום השבוע:אריק ברמן-הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע:מעיין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ספיר:"הייתי רוצה לחיות בתקופה של פעם.. שלאנשים היה ערכים, אידאולוגיה..."
הרגת אותי. נדב:"בונא, אני יושב עכשיו על הנהלת הקומונה!" |בזמן שהוא מוחץ אותי ואת ספיר למוות| ספיר:"אז מה לחסה???" ולאזוכרת מי שאל אותי השבוע: "תגידי, מה השם משפחה של טוקר?" >< שועשתי. - דבר שהשגתם השבוע:כססססף! - מאכל השבוע:העוגה ביומולדת של פריכוז!! אין דברים כאלה! - משהו שעשה לכם את השבוע:בת מצווה לבדודה,המון עבודה, יומולדת של פריכוז והפעולה של ז'-ח
. - משהו שהרס את השבוע:סופשבוע. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חג המעלוווות! אילתתת!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהשביתה תימשך לנצח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את כולם באילת. סתם: - תמונה:

למעלה