סיכום שבוע

סיכום שבוע../images/Emo113.gif

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

מעתיקה מהקומונה:)

השבוע שעבר: - שיר השבוע: נופל וקם-שבק ס', ושירי אנסטסיה למיניהם - אלבום השבוע: לאדעת - האדם שעשה לכם את השבוע: המפ. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): פריכוז מככבת "אתם הולכים לאלון גליל?!? אין שם מסיבה! כולם אצלי! אתם הולכים לגזר?! אין שם אפחד! כולם אצלי!" אמרתי לך שאני אזכוווווורD: "ספיר, את הפסקול של חיי" "רואיייייייי רואיייייי אני צריכה עזרה רואייייי אני לא מצליחה לגמוווור רואייייי את התרגילללל.." - דבר שהשגתם השבוע: או אה - מאכל השבוע: איכ היה באלי להקיא כל השבוע בערך - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: בטח משו שקשור ללימודים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כלומפ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדבר עם אורליייייייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פוףפוף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ביי ביי ביי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פוףפוףפוף ותמונה:)

../images/Emo6.gif מעניין אותי אם מישהו אכל מזה בכלל,

אחרי שכרמית דחפה תג'יפה ואיתי עטף וזה היה בבור עם אש מלאנתה זמן. עד שכולם כבר היו שבעים
בטח שחרול השמנמן הזה אכל מזה.

GeLbaChiT

New member
בוטן ודור אכלו מזה

יש תמונות וזה דוחה
הם באו אליי בחושך עם זה ורציתי להקיא

Taina12

New member
היי! לא עשיתי לך את השבוע?!?!?!?!?../images/Emo10.gif

עם המסיבה ותכנוניה ומאכל השבוע זה לא העוגה שהוכנה לכבודך? סליחה, העוגות!

סורי בייב!

אבל העוגה עשתה לי בחילה נוראית, וככה בערך כל דבר שאכלתי השבוע. ואתמול מסתבר שזה היה טרום-חוםםםםםםD: ועלה לי החום והיה מגניב וזה
ואת הנאדם שעושה לי את כלללל השבועות, את צכה כבר לדעת את זה
אז מיותר שאני ארשום..

Taina12

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifמתוקהההה

זה לא מונע ממך לעבור להרצוג >.> סתם קוקי....:)

למעלה