סיכום שבוע.

Rain must fall

New member
סיכום שבוע. ../images/Emo112.gif

שיר קוויני של השבוע:
שיר לא קוויני של השבוע:
אלבום קוויני:
אלבום לא קוויני:
דבר טוב שקרה לך השבוע:
דבר רע שקרה לך השבוע:
בן אדם שעשה לכם את השבוע:
דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא:
תמונת השבוע:

Mrs Mercury

New member
סיכום

שיר קוויני של השבוע: Love Of My Life שיר לא קוויני של השבוע: If You Wanna Be My Lover-Spice Girls אלבום קוויני -: אלבום לא קוויני: - דבר טוב שקרה לך השבוע: שביתה נגמרה ברוך השם ופרדי מרקורי דבר רע שקרה לך השבוע: לאמשנה בן אדם שעשה לכם את השבוע: סבתא, אני מניחה דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: - בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: חברשלי.. תמונת השבוע:

sashka15

New member
מסכמשת D:

שיר קוויני של השבוע:White Queen-As It Begun שיר לא קווני של השבוע:White Snake - Is This Love אלבום קווני:- אלבום לא קווני:- דבר טוב:קניתי סוף סוף את מה שהייתי צריכה :) דבר לא טוב:לחץ של לימודים =[ בן אדם שעשה לי טוב:אמא,ושלו 33> דבר שאני מצפה לו בשבוע הבא:לפגוש שוב את שלו DD: בן אדם שאני מצפה לפגוש:סתכלו שורה אחת למעלה XD תמונת השבוע:--->

:]

שיר קוויני של השבוע: somebody to love שיר לא קוויני של השבוע: I am the walrus של הביטלס. אלבום קוויני: אלבום לא קוויני: דבר טוב שקרה לך השבוע: יומהולדת לחברה:] וגם אני מעבירה אקורדים קצת פחות זוועה
דבר רע שקרה לך השבוע: חסימות בגיטרה :\\ וגם לוח מבחנים חדש.. בן אדם שעשה לכם את השבוע: אחותי דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: למצוא אוטובוסים שיוצאים מחמ"ד _-_ בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: ניב תמונת השבוע: יש לנו ארץ יפה=]

:]

שיר קוויני של השבוע: Life Is Real שיר לא קוויני של השבוע: Ring Thung / Pearls Before Swine אלבום קוויני: לא היה ממש... אלבום לא קוויני: כנ"ל תמונת השבוע:

Ekrembo

New member
בנוגע לליף איז ריל.

השיר פשוט תלוש מהדיסק.(הוט ספייס) שיר מצויין!

Ekrembo

New member
OSNG FO R LENON כאמור...

אבל את הרקע שלו אני לא מכיר
. אשמח לפירוט!

3gerard3

New member
Ready FreddieXD../images/Emo112.gif

הממממ אז ככה:
שיר קוויני של השבוע: המממ...... Seven Seas Of Rhye
שיר לא קוויני של השבוע: Linkin Park - Bleed It Out, My Chemical Romance - Sleep, House Of Wolves
אלבום קוויני: ><
אלבום לא קוויני של השבוע: The Beatles - The White Album
דבר טוב שקרה לך השבוע: הממממ..... כלום><
דבר רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה מ-מ-ש.... יש לי דלקת ברקמות
אבל פחות או יותר הבראתי.... P:
בן אדם שעשה לכם את השבוע: נוי מהקן שלי, שגם אוהב את קווין - הוא אחלה יא'ניקXD הוא עזר לי בפיסיקה.... חמדמד שכמותו
בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: נוי, כי אני שוב צריכה עזרה בפיסיקה
תמונת השבוע
אני וחברה שלי אופקושקוש שאני אוהבת אותה כ"כ!!!! היא בנאדם, באמת - אחד המדהימים. (אני הימניתO___O)

Rain must fall

New member
מסכמשת. ../images/Emo112.gif

שיר קוויני של השבוע: Hammer to fall - Queen. שיר לא קוויני של השבוע: I'v just seen her face - The beatles. אלבום קוויני: News of the world. אלבום לא קוויני: אין. דבר טוב שקרה לך השבוע: נסיעה לקרית ים. דבר רע שקרה לך השבוע: אין, למעת האמת. בן אדם שעשה לכם את השבוע: עדן! כל כך
הוא כזהההההה חמוד. דבר שאתם מצפים לו בשבוע הבא: עזריאלי, סרט, ונראה אמ. בן אדם שאתם רוצים לפגוש שבוע הבא: ארז!!!!!!!!!!!1
חחח רק סאשקה תבין
תמונת השבוע: וודאי.
[חח פרדי קרע אותי]

למעלה