סיכום שבוע..^__^

hilary4ever

New member
סיכום שבוע..^__^

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: דבר מוזר שקרה השבוע: השבוע מ-1 עד 10: יום השבוע: חבר/ת השבוע: סלבס השבוע: שיר השבוע: סרט השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: מבחני השבוע: בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה: תמונת השבוע:

hilary4ever

New member
עונה..[=

איך עבר השבוע?מאאגניב.. משהו טוב שקרה השבוע: יום - צופה 2009! משהו רע שקרה השבוע: ..X.. דבר מוזר שקרה השבוע: ערבים במסכה ברמת גן..[= השבוע מ-1 עד 10: 10 יום השבוע: שישי - שבת.. חבר/ת השבוע: גד"ש מב"ר.. סלבס השבוע: כרגיך.. הילארי & סלינה & אאוחינה..3> שיר השבוע: NENE - מאר.. סרט השבוע: YES , MAN- קורע! סדרת/ תוכנית השבוע: קאסי , לא נפסיק לרקוד , הישרדות , האי , צחוק מהעבודה וכו'.. מבחני השבוע: ..X.. בילוי השבוע: י-ו-ם - צ-ו-פ-ה! תוכניות לשבוע הבא: חברות במבחן באולפן ערוץ הילדים.. [יום שני בשעה 15.00..] מסר לאומה: לא' יש כזה קטן כזה קטן כזה קטן..[= תמונת השבוע: מוזר אבל 100ממים!

Aliska7

New member
עונה DDD:

איך עבר השבוע? ממ..נחמד :) משהו טוב שקרה השבוע: פספסתי הרבה בצפר והיה נחמד (:) משהו רע שקרה השבוע: הקבוצה שלנו הפסידה בתחרות טניס =\ דבר מוזר שקרה השבוע: ממ...לא זכור לי ^^ השבוע מ-1 עד 10: 7 יום השבוע: שבת P: חבר/ת השבוע: הכלב שלי :) סלבס השבוע: הילארי! (:) שיר השבוע: Hilary Duff - dangerous to know סרט השבוע: בקול גדול סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכים מבחני השבוע: לא זוכרת DD: בילוי השבוע: אכלתי שניצל טעים DD: תוכניות לשבוע הבא: ערב כיתה מיטונף, אולי קניון... מסר לאומה: שניצלים - זה טעים :) תמונת השבוע:

עוונה=]

חדשה=] איך עבר השבוע?נחמד.. משהו טוב שקרה השבוע:קיבלנוו תעוודות משהו רע שקרה השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
השבוע מ-1 עד 10: 7 יום השבוע: שישי חבר/ת השבוע: סלבס השבוע: הילארי שיר השבוע:estoy listo (כמעט מלאכיים) סרט השבוע: שניים עשר במחיר אחד 2 (נראה לי זה השם) סדרת/ תוכנית השבוע: כמעט מלאכיםם=] והישרדות מבחני השבוע:
בילוי השבוע: תוכניות לשבוע הבא: מסר לאומה:"תן חיוך הכל לטובה" תמונת השבוע:

למעלה