סיכום שבוע, מישהו?

Soggy Dream

New member
../images/Emo182.gifסיכום שבוע../images/Emo182.gif

שם: גיל: אזור: איך עבר השבוע בכללי: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: איש השבוע: ציטוט השבוע: תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונה: מישהו היה צריך לעשות את זה, לא?

new born1

New member
סליחה. אני הייתי אמור לעשות את זה אבל

לא הייתי בבית... טוב בכל מקרה: שם: תומר גיל: 15 וחצי אזור: נתניה איך עבר השבוע בכללי: נחמד ביותר דבר טוב שקרה השבוע: אמממ הייתה הרגשה נחמדה כזאת.. והצלחתי לנגן סולו מגניב במיוחד.. וקיבלתי ציונים טובים. דבר רע שקרה השבוע: אממ נחתכתי ממשהו חד, לא יודע ממה. ועד עכשיו זה כואב. שיר השבוע: muse-showbiz להקת השבוע: מיוז אלבום השבוע: showbiz של מיוז XD סרט השבוע: אממ "רק ידידים" ו"יומן נעורים" ו"תעביר את זה הלאה" ספר השבוע: אממ אין איש השבוע: חח רון חבר אחד. ציטוט השבוע: אין תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה: אממ לחרוש להיסטוריה.. ו.. אממ..כל מיני. תמונה: תגובה מהירה >< XD

Soggy Dream

New member
מצטער...

אני לא מכיר את ההיררכיה של הפורום.

new born1

New member
חחח היררכיה XD

זה לא היררכיה D:. פשוט סתם אני פותח כל שבוע את הסיכום

Soggy Dream

New member
אני עונה

שם: סוגי (
) גיל: 15 אזור: חיפה איך עבר השבוע בכללי: לא משהו בכלל דבר טוב שקרה השבוע: הוא נגמר דבר רע שקרה השבוע: הוא נגמר ואחריו יבוא שבוע חדש, מתיש לא פחות שיר השבוע: 21st century breakdown החדש של גרין דיי להקת השבוע: מופע הארנבות של ד"ר קספר אלבום השבוע: עכשיו מעונן, אביב גפן סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: 300 חוקי מרפי איש השבוע: צ'ארלס דרווין ציטוט השבוע: "אם זה טיפשי אבל עובד - זה לא טיפשי" תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה: אין תכנונים...
תמונה: לא הפעם..

שורטייי

New member
../images/Emo221.gif צ'קההההה

שם: ליהי גיל: 15 אזור: מרכז איך עבר השבוע בכללי: כרגיל דבר טוב שקרה השבוע: - דבר רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה שיר השבוע: all out of love - air supply להקת השבוע: the cure אלבום השבוע: strange days- the doors תמונה:

shush63

New member
עונה

שם:שי גיל:13 אזור:המרכז איך עבר השבוע בכללי:ככה ככה דבר טוב שקרה השבוע:התחלתי ב9 3 ימים ברצף ^^. דבר רע שקרה השבוע:בצפר? שיר השבוע:korn- twist להקת השבוע:korn אלבום השבוע:אין סרט השבוע:about a son
ספר השבוע:אין איש השבוע:דייב גרוהל
ציטוט השבוע:אין >< תכנונים לשבוע הבא עלינו לטובה:טיול שנתי מחר >: לא רוצה
תמונה: לא שלי אבל בכל זאת

למעלה