סיכום שבוע[יים!]

סיכום שבוע[יים!]

כי מה לעשות שלפעמים דורשים את נוכחותי בשבת בבסיס...
שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע?
למה אתם מתגעגעים

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלך? בלאקבירד! אה ואלה אלה
סרט השבוע שלך? סקס אנד דה סיטי!!! קנו לי ת'דיוידי
תכנית/סדרת השבוע שלך? האח..אה ופרומו של מגדלים
והאמת העירומה למרותש אני לא רואה אתזה אבל חופרים לי על זה כל היום! משפט השבוע שלך? "לא לא לא- כן כן כן"
או "מדאם/מאדם" מה עשה לך את השבוע? אתמול
ובטח גם היום..ומחר.. מה הרס לך את השבוע? השירות.. תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? אואה הרבה..יום שלישי וחמישי ועוד ועוד פגשת את טלי השבוע? לא למה אתם מתגעגעים- אנקורי!!! כ"כ..בחיים לא חשבתי שאני אתגעגע לתיכון, אבל אני כ"כ רוצה לחזור לאנקורי..רק לשם! אוף.

תמרוש5

New member
גם אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלך?ליידי D - לא אכפת לי. סרט השבוע שלך?אין. תכנית/סדרת השבוע שלך?גם אין
משפט השבוע שלך?"מה! אנחנו רק חגגנו יומולדת עם סבאל'ה על הספסל." ועוד שלל משפטים. מה עשה לך את השבוע?נוג דידי וליעד
מה הרס לך את השבוע? קצת יום חמישי. תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?שיעבוד ושיגיע השבוע שאחריו! פגשת את טלי השבוע? להלהלה. למה אתם מתגעגעים? לאנשים.

אף לא מילה, כי כשאיתך איני זקוקה עוד למילים!

שיר השבוע- אף לא מילה\ דין דין אביב, אבות ובנים\אביתר בנאי ובעיקר הביטלס!!! סרט השבוע- ראיתי עם אחי את הרמבו החדש..כשהוא זקן..(לא משהו!) תכנית השבוע- עניין של זמן (מקליטה מהמקס
) משפט השבוע- משפטים זה השבועעעע...אמא'לה! מה עשה את השבוע- לא משהו מיוחד. מה הרס את השבוע- יחס של חברות, ושאני צריכה משקפיים!!
למה אני מחכה השבוע- לסיים את השבוע והבחינות! פגשת את טלי? -לא!!!! למה אני מתגעגעת- יש המון דברים לכן נוצרו הנוסטלגיות. נראה לי הכי הרבה לחברה שלי מצרפת!

למעלה